Par tar omstridte skilsmisse-selfier

Artikkelen fortsetter under annonsen

Markerer forholdets slutt med et siste bilde sammen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Skilsmisser er aldri en morsom affære, men nå har flere par i USA og Canada startet en trend med å ta en siste selfie etter at skilsmissepapirene er levert.

Skilsmisse-selfie

Shannon og Chris Neuman fra Canada hadde vært gift i over 11 år da de fant ut at nok var nok. De valgte å ta et siste bilde sammen utenfor rettslokalet i Calgary og la bildet ut på Facebook.

Bildet spredte seg som ild i tørt gress og er delt over 40.000 ganger på det sosiale mediet.

Les også: Skilsmisse kan være like traumatisk som dødsfall

Shannon sier hun fikk ideen til å ta bildet etter at en ansatt ved rettslokalet påpekte hvor godt paret håndterte skilsmissen.

– Etter å ha tenkt på saken en stunt, var jeg virkelig stolt og glad for at vi hadde satt oss et mål om å gå gjennom denne prosessen på en positiv måte og ende den som venner, sier hun til ABC News.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Kritikk

Ikke alle har vært like positive til skilsmisse-selfien og anklaget paret for å kun være ute etter oppmerksomhet.

«Hvorfor må vi vite om deres privatliv? Og hvorfor later dere som om alt er perfekt?», skriver en person blant kommentarene.

– Det var aldri meningen å feire skilsmissen på noen som helst måte. Vi føler det virkelig ikke slik, presiserer Neumann til CBC News.

Les også: Skilsmisse kan være positivt for livskvaliteten

– Vi har hatt folk som sier «dere vet ingenting og kun vært skilt i fem minutter», men jeg ønsker også at folk skal vite at dette har vært en lang og hard reise for oss. Dette var slutten på reisen, ikke begynnelsen, forklarer hun til ABC News.

Les også: Unngå skilsmissefellene