Fikk raskt reaksjoner på denne boligannonsen

– Jeg er selv muslim, og vi har en ganske østlig stil i leiligheten. Vi ville vise frem det, og at vi bor i en fargerik bydel, sier Rise til TV2 om bildene fra blant annet treningsrommet.
– Jeg er selv muslim, og vi har en ganske østlig stil i leiligheten. Vi ville vise frem det, og at vi bor i en fargerik bydel, sier Rise til TV2 om bildene fra blant annet treningsrommet. Foto: Ieva Rise
Artikkelen fortsetter under annonsen

Ieva Rise ønsket oppmerksomhet om leiligheten hun skal selge på Grønland i Oslo. Det lykkes ettersom venninnene hjalp til med nikab-posering.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det er TV2 som forteller historien om hvordan juristen Ieva Rise gikk frem for å skape oppmerksomhet om sin egen boligannonse.

– Vi tenkte vi kunne lage en litt annerledes og fargerik annonse, og gjøre det på vår måte, sier Rise til TV2.

«Gangen i 5 etasje med utgang til takterrassen og vinduer som gir nydelig lys til gangen», heter det i annonseteksten. Foto: Ieva Rise
«Gangen i 5 etasje med utgang til takterrassen og vinduer som gir nydelig lys til gangen», heter det i annonseteksten. Foto: Ieva Rise

Blant de nesten 60 bildene fra leiligheten finnes også et fra borettslagets treningsrom, og flere andre hvor kvinnene poserer i det heldekkende plagget nikab.

– Kvinnene på bildene har på seg nikab fordi de ikke ville vise ansiktene sine, sier Rise som også understreker at bildene er tatt med en solid dose humor.

Les også: La ut småbruk til én krone

Annonsen er lagt ut på nettstedet Finn.no, og hun fikk etter en stund reaksjoner på annonseteksten.

Her hadde hun skrevet at boligen kunne brukes som harem. Men det ble for sterk kost. Likevel godtok nettstedet en lett omskrivning, for når det i stedet sto budoar som er et annet ord for det samme var det greit, sier boligselgeren til TV2.

Og her er hele annonsen.

Les også: Tre av fire husholdninger eier egen bolig