Luksuriøst skjulested i hagen

Siden det originale konseptet tok form i 2003, har Blue Forest opparbeidet seg et renommé som verdens ledende ekspert på trehytter. Foto: Alexander Whittle
Artikkelen fortsetter under annonsen

Viser frem utypisk trehytte på en av verdens største hagemesser i England.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Denne uken er det duket for en årlig begivenhet, særlig hvis du spør blomster- og hageentusiaster. Siden starten i 1912 har RHS Chelsea Flower Show vokst til å bli en av de største begivenhetene på de britiske øyer og kaprer hovedoppslag i landets aviser og fjensynskanaler.

Mellom 23-27 mai kommer store folkemengder i alle aldre til messen for å la seg inspirere og overvelde, men det er ikke bare blomster og hageplanter som står på menyen. I hovedalléen kan du også ta i nærmere øyensyn en helt spesiell hytte som først og fremst er tenkt som et «skjulested» i hagen.

Les også: Slik redder du pinnsvinet fra blodig død i hagen

Den luksuriøse trehytten består av Kebony, en miljøvennlig trebehandlingsprosess utviklet i Norge. Prosessen gir blant annet treets cellestruktur en permanent endring, mens den dype brunfargen minner om eksklusive tropiske tresorter.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Hytta er ellers utformet med et tårn med kobbertak. Tar man en kikk på innsiden, ser man at det er nok av plass til besøk av familie og venner, eller til å slappe av i eget selskap.

– Årets trehytte er den største vi noen gang har stilt ut på Chelsea Flower Show. Vi er svært glad for å ha fått plass i hovedalleen i år, og gleder oss til å oppleve den gode stemningen under arrangementet, forteller grunnlegger i Blue Forest, Andy Payne, i en pressemelding.

Les også:

Slik holder du rådyr unna blomstene i hagen

Naken-dag for hageentusiaster

– Du trenger ikke engang å ha grønne fingre

Inspirasjon til uteplass

Duftende blomster som holder insektene unna