Meny

Store Vennlige Kjempe

Ulf André «Uffe» Andersen skulle ikke bli sjef nå, han skulle trene for å komme seg opp i Himalaya-fjellene for å besøke sherpafamilien han laget arbeidsplasser til for sytti kilo siden.

– Tåsen kebab, veit du hvor det er?

– Skal vi dit?

– Ja. Det er favorittstedet mitt.

Researchen vår har brakt historier om en helt særegen nese for trøfler, kunnskaper om knoll og hvilke griser som leter best i hvilke deler av middelhavslandene. Han er nevnt som hobbykokk som ble så uendelig mye flinkere enn oss andre («Jeg var autodidakt og var over 35 år før jeg forsto det ordet, hehe») og han har spist mer av lasset enn de fleste etter å ha vært med på å starte fem restauranter.

En mann som veier et tonn MÅ jo ha humor når han vil på gatekjøkken – enten humor eller en gedigen sårhet som er transformert til noe som ligner, men ingenting er som det ser ut til.

Fra Gucci-Ulf til sjefredaktør

«Kebaben» på Tåsensenteret viser seg å være en kaféaktig hyggelighet med god belysning, pen disk, en vennlig vert og variert meny. Og Ulf André Andersen parkerer den moderate Opelen og kommer over plassen uten å forårsake skakelser i jorden eller skremme småbarn. Han kommer nærmest várt inn døren, iført et blått tomannstelt med Polo-logo og krøllete blåskjorte.

Den nye sjefredaktøren i Se og Hør gjør lite av seg, det stikk motsatte av hva hans forgjengere pressesuksessruset på Gucci og fuglehund har gjort i både spalter og lokaler. Knut Haavik hadde en intercom han ikke kunne betjene, men visste hvor UT-knappen var, trykket den og skrek «XX til førerbunkeren». Da var det enten sparken eller en flaske whisky, gjerne sparken etter en flaske whisky.

Læregutten Odd Johan Nelvik var en bondestudent uten fag, Harald Haave kom fra medisinbransjen og nylig avgåtte Ellen Arnstad klinte til med mottakelse på Continental i anledning sin egen femtiårsdag og brukte 16–20 sider i magasinet på den.

Det var under henne Ulf André Andersen lærte seg å bære vesker. Dyre vesker. Han ble kalt Gucci-Ulf og hadde ingen planer om annet enn å berge livet i 2017. Så gikk sjefen av og plutselig var han sjefredaktør.

Les også: Supermannen Per-Willy Amundsen

Drømmen om å bli fotballspiller

Kevin Keegan forsyner seg med et smørbrød i boligen i Drammen. Ulf André er sju år gammel. Det er oktober 1974. Han forguder gutta på Godset: Pettersen med skuddet og han med det lange håret de kaller Hiawatha. Pappa Ulf er lege for Strømsgodset, som er midt inne i sin storhetstid, og Ulf André får bli med overalt.

Alle i slekta heter Ulf og nær 40 år senere skal en pappa i Oslo forøke å få myndighetene til å godkjenne Lille-Ulv, inspirert av tegneserien, men det går ikke. Navnet vil være ham til vesentlig ulempe, mener myndighetene, og han blir en Ulf han også.

Men 1974. Bragernes, en enebolig bak sjukehuset. Det er ett lag Ulf André (7) forguder mer enn Godset. Laget er Liverpool og nå står Kevin Keegan hjemme i stua deres. Faren har like godt invitert dem hjem. Ray Clemence, Bob Paisley, Kevin Keegan. Det er knapt til å tro, gjengen som slo Godset 12–0 i første europacupkamp i England, men så vidt klarte 1–0 på norsk jord.

Pappa er også fotballdommer. Dette er før han begynner å legge på seg. Pappa dømmer øverste divisjon i Norge og er linjemann ute i Europa og Kevin Keegan kommer stadig innom og hilser på. Yngste Ulf er ikke i tvil. Han skal bli profesjonell fotballspiller – eller eventuelt gravemaskinfører, for han har et annet talent: å grave seg under et gjerde i barnehagen og stikke av første dag.

Det blir med én dag i barnehagen. Han henger hos bestemor – som ble sendt til Norge fra Wien etter første verdenskrig for å fetes opp, men det funka ikke før to generasjoner senere, ifølge en stående vits i Andersenfamilien. Bestefar driver med gravemaskiner og lastebiler.

(Saken fortsetter under)

– Vi vokste opp som storfamilie. Søstera mi og jeg og foreldre og besteforeldre. Søster prøvde vel å bli kvitt meg, en gang ved å hive meg ut av et vindu. Jeg er en god del yngre. Hun ønsket seg nok en lillesøster hun kunne dulle med – eller helst ingen.

– Men du følte deg ønsket av foreldrene?

– Mor var kommunekasserer i Drammen, far var lege og hadde fotballen. Bestemor var ungdommelig. Hun kjente alle vennene mine og rydda opp når vi hadde fest og sånn. Plutselig sto hun der og ordnet. Men en ting jeg har lært, og som jeg prøver med mine egne barn, er å være til stede, gjøre ting med dem, være interessert der og da.

– Dine foreldre var ikke det?

– Jeg prøvde å reise problemstillingen for dem en gang. Da ble de gretne.

– Hva var det viktigste du lærte?

Ulf André Andersen, alltid Uffe blant kolleger, strekker seg i stolen, han er nede i 300 kilo nå:

– En gang etter en fotballkamp måtte vi ha politieskorte. Fatter’n må ha dømt elendig og det var i Fredrikstad. Folk kastet egg etter oss. Da sa han: «Dette er en del av spillet – hvis du har en rolle».

– Nå har du en rolle der du må ta en del skit?

– Ja. Og så lærte jeg en annen ting i storfamilien: Si fra med én gang, ikke la ting få ligge og gnage.

Les også: Kristopher Schau om lillebror Aleksander: – Han bare var der, som et forstyrrende element

Overbød hverandre på sofa

Etter å ha vært i Kambodsja for å redde verden med reportasjer, etter å ha vært med på å starte radiostasjonen Voice of Tibet, som Andersen mener har kostet ham minst ett visum til Kina, men at de nå kanskje har glemt det, lå han på sofaen og zappet på TV. Uffe fant en utenlandsk kanal som viste golf. Dette var før 1990-tallet og han gikk på Narvesen for å finne et golfblad. Uffe fant ingen, så han startet ett sammen med søsteren.

Da traff han også Hanne, som han ble kjæreste med og de ønsket seg en sofa fra et auksjonshus, men ble enige om å la være å by. Det var så mye annet unge par trengte, men begge hadde en plan. De ville overraske hverandre med den sofaen og satt derfor på telefon og overbød hverandre. Mens Uffe var på golftur på et slott i Skottland, kom en hvithansket tjener inn med telefaks på sølvfat, et brev fra Hanne, en telefaks som meddelte at de nok ikke hadde startet forholdet på en særlig god måte.

– Hvor dyr ble sofaen?

– Vi har unngått å snakke om det.

– Er den fin?

– Nei. Den er bare en god historie. Og det er vel hva det handler om, ikke sant?

– Det er ikke alltid du er heldig med å kjøpe overraskelser til henne?

– Nei, jeg er jo glad i å lage mat og da en anerkjent butikk i byen gikk over ende, gjorde jeg et kupp. Et flott kjøkken til minst 400.000 som jeg betalte bare 30.000 for. Men hun ville ikke ha nytt kjøkken. Du kan jo tenke deg – en arkitekt som ikke blir tatt med på råd kan bli forbanna. Så kjøkkenet ble stående i garasjen i åtte år. Da vi skulle pakket det ut for å ta bilder og gi det bort på Finn, utbrøt hun: «For et flott kjøkken». Så det er det vi har nå.

Les også: Arven etter Rosling

Uffe Andersen havnet på Tåsen via sin gamle kamerat i Dagbladet, Carsten Thomassen, som bodde i området og fant huset for ham. Carsten Thomassen ble skutt og drept på Hotel Serena i Kabul i 2008, det samme året hvor den røslige Uffe brøt med gravejournalistikk, prosjektledelse og klubbarbeid i Dagbladet, som ennå var en avis av anstendig størrelse, til fordel for Se og Hør, som alltid har vært glossy banditter i norsk bladheim.

(Saken fortsetter under)

I 2005 var Ulf André Andersen leder i redaksjonsklubben i Dagbladet da avisledelsen kom frem til at 89 årsverk i redaksjonen car overflødige. Her er han omringet av journalister i Akersgata utenfor Dagbladet. Foto: Erlend Aas / SCANPIX

Trener seg til Himalaya

Det manglet ikke på advarsler, men den sindige drammenseren var trygg, trygg og forbauset over at han i det hele tatt hadde kommet så langt med 1,27 i snitt etter gymnaset. Han fikk ikke artium og strøk i flere fag. Privatgymnaset Bjørknes ble redningen i den grad noen kan sies å ha blitt reddet inn på en journalistisk vei. Så statsvitenskap, siden en master i flermedial ledelse ved BI.

– Det var nok en lærdom fra faren min. «Ulf, du kan miste alt her i livet, men utdannelsen din kan ingen ta fra deg», sa han.

Mens vi prater om forløpet i et liv, skyver han tallerkenen med kebab (uten brød!) fra seg. Nå er han ferdig. Dette er dosa og vi må snakke vekt.

– No problem, sier han.

– 158 kilo, for jeg har gått ned ti allerede, svarer han på det neste, og så er vi i gang med en rant om journalisters livsstil, seine middager, drikking og en livsførsel ingen overlever. Uffes far ble også feit.

– Men han ventet mye lenger enn meg med å legge på seg. Han hadde sett for seg å bli pensjonist og sitte i Frankrike og drikke rødvin, men slik ble det ikke. Jeg satt og intervjuet avismagnaten David Montgomery, som hadde kjøpt seg kraftig opp i norsk presse, da meldingen tikket inn på telefonen. Pappa var død. Hjerteinfarkt. Og overvekten hadde nok mye med det å gjøre.

– Hva tenker du om din egen vekt?

– Nei, jeg går jo og sjekker meg jevnlig. Legen sier jeg har forbausende god helse.

– Hvordan er energien?

– Bra. Men hvis den blir veldig mye bedre når jeg har gått ned femti kilo, så gjerne.

– Hva gjør du?

– Svømmer, går, spiser bedre. Vennene mine passer på meg, trener med meg. 2017 skulle liksom være treningsåret mitt, ikke året hvor jeg ble sjefredaktør i Se og Hør. Men jeg skal få trent likevel. Målet er Himalaya i oktober, hvor jeg og mine kone var på 1990-tallet. Jeg var tung da også – og syk. Hadde gått på en Grete Roede-hestekur og ble syk i fjellene. Jeg hadde de emfysemene som fantes, men det var jo ingen leger der, så hun drev meg fra camp til camp. Så jeg gjetter at jeg må ned førti-femti kilo nå for å klare det.

– Hvorfor ikke noen mindre mål enn Himalaya?

– Fordi jeg elsker å være der. Dessuten var vi med på å starte et guesthouse der for sherpaen vår den gang. Sju kroner natta, koster det. Da bærer han bagasje, datteren rer senger, kona lager mat. Vi klarte å lage arbeidsplasser for hele den familien med enkle midler. Jeg må tilbake og besøke dem. Huset ble ødelagt under jordskjelvet i Nepal, men er nå bygget opp igjen.

Les også: – Når man er en yngre kvinne, blir man i alle fall sett som fysisk objekt

Tatt fatt i tabuer

– Men, sier han og slipper et to hundre og femti kilos sukk, jeg merker jo folks fordommer mot overvekt. Jeg stikker meg jo ut. Spesielt i området jeg bor i, Tåsen. Det er ikke stor og dyr bil som er statussymbolet her, men å ha en trent kropp og en smørebod med skiutstyr til noen hundre tusen i kjelleren. Fluorpulver under skiene, slike ting. Da datteren min hadde gått i barnehagen en stund, ringte de og ville snakke med meg, om faren for at hun kanskje kunne bli ertet på grunn av vekta mi, sier han og fortsetter:

– Det er kanskje lett å glemme dette, men Se og Hør og andre ukeblader har vært av de fremste til å ta fatt i slike tabuer gjennom veldig mange tiår nå. Vi har skrevet veldig mye om overvektige og fjernet noen fordommer der, håper jeg. Alle slags syndromer og sykdommer, folk med downs – alt du kan tenke deg. Dette har vært en viktig del av stoffmiksen og skal være det. Folk glemmer så lett dette oppi alt kjendissnakket. Vi får altfor lite kred for dette.

Wenche Myhre på scenen sammen med Jan Eggum i Oslo spektrum i forbindelse med sitt 70-årsjubileum lørdag 18. februar. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør / NTB scanpix

Til bransjebladet kampanje sa han nylig: «Jeg ble hentet av daværende sjefredaktør Harald Haave i 2008 og fikk oppdraget med å sørge for at Se og Hør begynte å jobbe etter vanlige presseetiske prinsipper. Jeg fikk jobben med å rydde opp etter det som kom fram i boken om Se og Hør».

– Folk spår du skal pimpe opp Se og Hør og gjøre bladet slemt igjen?

– Sier du det?

For å unngå å svare konkret, snakker han om Se og Hør som eventbyrå – de arrangerte en serie julekonserter før jul og Wenche Myhres 70-årsdag som fylte Oslo Spektrum. Han forteller at bladet kun tjener penger på bannerannonser digitalt, og at det ikke er noe å leve på, så han må knekke noen koder og takke Dagbladet pent for all trafikken fra deres sider. Selv er han knapt på Facebook.

– Stemmer. Jeg bare ser på, men er veldig opptatt av hva sosiale medier gjør for å dra meg inn, for å få meg interessert i å være medlem og bli aktiv. Der er det mye å lære.

Les også: Vidar Helgesen om ulven, døden og Ari Behn

Døden i kongehuset

Knut Haavik hadde en tendens til å omtale seg selv i sponheimsk tredjeperson: «Man kan si hva man vil om Knut Haavik, men han ødela VG og Dagbladet», var en av grunnleggerens faste setninger. At Dagbladet skulle bli innlemmet i Allerkonsernet for noen år siden, hadde han neppe sett for seg. Blad og avis ble samlokalisert langt utenfor bykjernen til store protester fra nyhetsredaksjonen.

Da Uffe Andersen ble satt til å slå sammen kjendisavdelingene i Dagbladet og Se og Hør, møtte han veggen og en mur av kulturforskjeller. Prosjektet ble lagt på is, tross hans fremragende samlende egenskaper, joviale tilnærming og pragmatisme. Uffe samler ikke på nederlag. Ikke på refusjoner heller, men det er når vi spør om romanen at han blir rød om øreflippene.

– Hvem har fortalt om det?

– Stemmer det at du har skrevet en roman om et likfunn i kongehuset?

– Det er upublisert materiale, så jeg trenger ikke snakke om det.

– Men har du?

– Jeg har ikke skrevet den alene. Du får ikke vite sammen med hvem.

– Kan man være sjefredaktør i Se og Hør og ta livet av noen i kongehuset i en bok?

– Helt sikkert. Rollen er romslig.

Ulf André Andersen ønsker ikke å kommentere opplysningen om at han har skrevet en roman om et likfun i kongehuset. Foto: Lise Åserud / SCANPIX

Les også:

– Jeg har et hakk i hodet som ikke gror – et minne om Arne Myrdal.

Victor Normann: – Sosial samvittighet handler ikke om hvor man står i det politiske spekteret

Toralv Maurstad – Av og til føler jeg meg litt gammal

Intervjuet er opprinnelig publisert på Dagsavisen.no

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
17:32 Seks personer innbrakt på glattcelle etter bråk i Strömstad17:28 Skrev «hjelp» i gjørma - her blir de reddet fra ødemarken17:20 HRW: Omfattende tortur av fanger i Mosul16:51 Bilfører slo bilfører i ansiktet etter kollisjon på Rena16:37 To skadd i motocrossulykke i Hedmark16:17 Mosambik: Nødhjelp er kun nest best14:41 Over 200 drept i kamper om Libyas hovedstad14:31 Kvinne omkom i trafikkulykke i Oppland14:26 Rapport: Trump forsøkte å ta kontroll over Mueller-etterforskningen14:10 Båtbrann i Gandsfjorden i Rogaland13:25 Isbjørn på ville veier havnet i landsby 700 kilometer hjemmefra12:16 Diplomaten som ble krimforfatter og «løste» Palmemordet12:08 Snøscooter kjørte inn i et tre i Trøndelag11:54 Påsketuren gikk ikke helt som planlagt: – Hun satt nok i andre tanker11:01 Mann pågrepet med bensin i katedral i New York08:51 Ivanka Trump sier hun avviste farens forslag om toppjobb i Verdensbanken08:50 Stortingsrepresentant vil at staten skal hjelpe skoler med svake resultater08:35 Ajax fra RBK-tap til Europa-sensasjon på under to år07:26 Jordskjelv ryster Taiwan07:16 Minst 14 drept i angrep på buss i Pakistan07:00 Ny meningsmåling: Amerikanere ikke klare for å frikjenne Trump06:40 Statlig radiostasjon: 60 omkom i tordenvær i India06:26 Etappe to i valget i India er i gang06:05 Båt grunnstøtte i Vestfold: – Sto ti meter inn på land06:00 BBC-ekspert om Solskjærs United: – Trenger dyre reservedeler og en full service05:50 Dette skjer i dag05:38 Dette skjedde i natt05:20 Zuccarello-mål i storslagen hjemmeseier05:18 Guatemalansk presidentkandidat pågrepet i USA i narkosak04:44 Nye krav til helsearbeidere innføres04:31 Demokratisk presidentkandidat utsatt for homofiendtlige tilrop03:52 340 miljøaktivister pågrepet i London03:46 Luftambulansen mister oftere GPS-signal02:38 29 omkomne etter bussulykke på Madeira02:37 17-åring til sykehus etter trafikkulykke02:30 Nord-Korea hevder de har testet nytt presisjonsvåpen01:40 Brødrene til Sudans ekspresident pågrepet01:22 Mann dømt for å ha bidratt til menneskesmugling00:46 – Over 50 Boko Haram-krigere drept i Nigeria00:00 Pochettino: – Mine spillere er helter23:43 Tottenham knuste Manchester Citys kvadrupeldrøm i ellevill målfest23:34 Liverpool ydmyket Porto, enkelt til semifinale23:24 Barr holder pressekonferanse om Mueller-rapporten22:54 Politiet om påskeutfarten: – På grensen til det tragiske22:12 Nordmann vant 89 millioner i Vikinglotto21:21 Amundsen: Uaktuelt å hente norske barn fra Syria og Irak til Norge20:56 Minst 28 personer døde i turistbussulykke på Madeira20:39 Rouhani ber USA oppheve Iran-sanksjoner etter flomkatastrofe20:20 399 bilførere stanset av UP i fartskontroller på Vestlandet19:57 Firmaet som jobbet på Notre-Dame-taket tar ikke brannansvar19:29 Ettersøkt Columbine-besatt 18-åring funnet død19:14 Mann hardt skadd etter fall i Skjetten18:59 Horneland feller knallhard Rosenborg-dom18:51 Senterledere spår rekordpåske for harryhandelen18:00 Angrer på tidligere gravferd17:28 NASA-astronaut setter kvinnerekord i rommet17:23 Manchester Uniteds akademisjef Butt siktet for vold16:48 Russisk selskap vil gjøre nattehimmelen tilgjengelig for reklame15:56 Perus ekspresident tok sitt eget liv da politiet kom for å pågripe ham15:51 Kø og forsinkelser ut fra hovedstaden – ellers flyter påsketrafikken15:42 Tog kjørte på isbil på planovergang i Levanger15:20 Død kunsthistoriker kan bidra til gjenoppbyggingen av Notre-Dame14:55 En av tre tror at Jesus sto opp fra de døde14:53 Norsk Folkehjelp: Flere leteaksjoner enn normalt i påsken14:39 Talsmann: – Putin skal selv vurdere om Frode Berg skal benådes14:24 Barnehagelærer valgte å svindle Nav14:23 Notre-Dames biskop stenger katedralen i opptil seks år13:45 Regjeringen varsler strategi for sikring av norske kirker13:28 Politiet advarer mot fyllekjøring med snøscooter13:24 FBI advarer mot bevæpnet kvinne oppslukt av Columbine-massakren12:47 Påskeværet: Mot 20 grader i sør – regn i nord12:40 Forskere har sett nærmere på noen av Saturns små og merkelige måner12:08 Brækhus har «storfisker» i hodet, tar utfordringen fra Shields11:50 Vålerenga avbrøt juniorkamp etter kniv- og voldstrusler10:52 Snøskred i Tromsø09:52 Russ falt ut av russebil i fart08:56 Politiet ber om ekstrabevilgninger på grunn av Hagen-forsvinningen08:11 Krisehjelp fra Røde Kors er kommet fram til Venezuela08:01 Indonesierne går til valg i omfattende demokratisk øvelse07:53 Førerhunder angripes av løse hunder07:36 Eksperter etter Uniteds mesterligaexit: – Skal være klasseforskjell, og det er det07:12 Oslo kommune betaler tilbake egenandel til rusavhengige06:47 Solskjær etter fem tap på sju kamper: – Vi har en stor jobb foran oss06:00 Frp-topp åpner for å hente norske barn fra Syria og Irak – men uten foreldre05:55 Mangel på kvalifiserte fagfolk kan forsinke arbeidet med Notre-Dame05:50 Dette skjer i dag05:30 Dette skjedde i natt05:30 Kronprinsen må trolig operere det andre øret også04:56 Veksten i Kina stabil på 6,4 prosent i første kvartal04:45 Lokal brusprodusent tapte søksmål mot Coca-Cola04:29 Terrortrusselnivået senket i New Zealand04:05 «Ringeren i Notre-Dame» topper bestselgerlistene etter brann03:37 Nicaragua løslater 636 innsatte03:01 65 fanger har rømt fra fengsel på populær ferieøy i Det karibiske hav02:49 Minst 150 savnet etter ferjeforlis i Kongo02:35 To tolvåringer reddet ned fra fjellet02:30 Trump bruker veto for fortsatt militær bistand i Jemen-krigen01:58 Venstrevind over Oslo01:49 Minst to drept i nye rakettangrep i Tripoli00:43 Einar Aas selger strandeiendommer med tap
Siste nytt
17:32NorgeSeks personer innbrakt på glattcelle etter bråk i Strömstad17:28VerdenSkrev «hjelp» i gjørma - her blir de reddet fra ødemarken17:20VerdenHRW: Omfattende tortur av fanger i Mosul16:51NorgeBilfører slo bilfører i ansiktet etter kollisjon på Rena16:37NorgeTo skadd i motocrossulykke i Hedmark16:17StemmerMosambik: Nødhjelp er kun nest best14:41VerdenOver 200 drept i kamper om Libyas hovedstad14:31NorgeKvinne omkom i trafikkulykke i Oppland14:26VerdenRapport: Trump forsøkte å ta kontroll over Mueller-etterforskningen14:10NorgeBåtbrann i Gandsfjorden i Rogaland13:25VerdenIsbjørn på ville veier havnet i landsby 700 kilometer hjemmefra12:16KulturDiplomaten som ble krimforfatter og «løste» Palmemordet12:08NorgeSnøscooter kjørte inn i et tre i Trøndelag11:54NorgePåsketuren gikk ikke helt som planlagt: – Hun satt nok i andre tanker11:01VerdenMann pågrepet med bensin i katedral i New York08:51VerdenIvanka Trump sier hun avviste farens forslag om toppjobb i Verdensbanken08:50NorgeStortingsrepresentant vil at staten skal hjelpe skoler med svake resultater08:35SportAjax fra RBK-tap til Europa-sensasjon på under to år07:26VerdenJordskjelv ryster Taiwan07:16VerdenMinst 14 drept i angrep på buss i Pakistan07:00VerdenNy meningsmåling: Amerikanere ikke klare for å frikjenne Trump06:40VerdenStatlig radiostasjon: 60 omkom i tordenvær i India06:26VerdenEtappe to i valget i India er i gang06:05NorgeBåt grunnstøtte i Vestfold: – Sto ti meter inn på land06:00SportBBC-ekspert om Solskjærs United: – Trenger dyre reservedeler og en full service05:50NorgeDette skjer i dag05:38NorgeDette skjedde i natt05:20SportZuccarello-mål i storslagen hjemmeseier05:18VerdenGuatemalansk presidentkandidat pågrepet i USA i narkosak04:44NorgeNye krav til helsearbeidere innføres04:31VerdenDemokratisk presidentkandidat utsatt for homofiendtlige tilrop03:52Verden340 miljøaktivister pågrepet i London03:46NorgeLuftambulansen mister oftere GPS-signal02:38Verden29 omkomne etter bussulykke på Madeira02:37Norge17-åring til sykehus etter trafikkulykke02:30VerdenNord-Korea hevder de har testet nytt presisjonsvåpen01:40VerdenBrødrene til Sudans ekspresident pågrepet01:22NorgeMann dømt for å ha bidratt til menneskesmugling00:46Verden– Over 50 Boko Haram-krigere drept i Nigeria00:00SportPochettino: – Mine spillere er helter23:43SportTottenham knuste Manchester Citys kvadrupeldrøm i ellevill målfest23:34SportLiverpool ydmyket Porto, enkelt til semifinale23:24VerdenBarr holder pressekonferanse om Mueller-rapporten22:54MotorPolitiet om påskeutfarten: – På grensen til det tragiske22:12PengerNordmann vant 89 millioner i Vikinglotto21:21NorgeAmundsen: Uaktuelt å hente norske barn fra Syria og Irak til Norge20:56VerdenMinst 28 personer døde i turistbussulykke på Madeira20:39VerdenRouhani ber USA oppheve Iran-sanksjoner etter flomkatastrofe20:20Norge399 bilførere stanset av UP i fartskontroller på Vestlandet19:57VerdenFirmaet som jobbet på Notre-Dame-taket tar ikke brannansvar19:29VerdenEttersøkt Columbine-besatt 18-åring funnet død19:14NorgeMann hardt skadd etter fall i Skjetten18:59SportHorneland feller knallhard Rosenborg-dom18:51PengerSenterledere spår rekordpåske for harryhandelen18:00NorgeAngrer på tidligere gravferd17:28VerdenNASA-astronaut setter kvinnerekord i rommet17:23SportManchester Uniteds akademisjef Butt siktet for vold16:48VerdenRussisk selskap vil gjøre nattehimmelen tilgjengelig for reklame15:56VerdenPerus ekspresident tok sitt eget liv da politiet kom for å pågripe ham15:51NorgeKø og forsinkelser ut fra hovedstaden – ellers flyter påsketrafikken15:42NorgeTog kjørte på isbil på planovergang i Levanger15:20VerdenDød kunsthistoriker kan bidra til gjenoppbyggingen av Notre-Dame14:55NorgeEn av tre tror at Jesus sto opp fra de døde14:53NorgeNorsk Folkehjelp: Flere leteaksjoner enn normalt i påsken14:39PolitikkTalsmann: – Putin skal selv vurdere om Frode Berg skal benådes14:24NorgeBarnehagelærer valgte å svindle Nav14:23VerdenNotre-Dames biskop stenger katedralen i opptil seks år13:45NorgeRegjeringen varsler strategi for sikring av norske kirker13:28MotorPolitiet advarer mot fyllekjøring med snøscooter13:24VerdenFBI advarer mot bevæpnet kvinne oppslukt av Columbine-massakren12:47NorgePåskeværet: Mot 20 grader i sør – regn i nord12:40VerdenForskere har sett nærmere på noen av Saturns små og merkelige måner12:08SportBrækhus har «storfisker» i hodet, tar utfordringen fra Shields11:50NorgeVålerenga avbrøt juniorkamp etter kniv- og voldstrusler10:52NorgeSnøskred i Tromsø09:52NorgeRuss falt ut av russebil i fart08:56NorgePolitiet ber om ekstrabevilgninger på grunn av Hagen-forsvinningen08:11VerdenKrisehjelp fra Røde Kors er kommet fram til Venezuela08:01VerdenIndonesierne går til valg i omfattende demokratisk øvelse07:53NorgeFørerhunder angripes av løse hunder07:36SportEksperter etter Uniteds mesterligaexit: – Skal være klasseforskjell, og det er det07:12NorgeOslo kommune betaler tilbake egenandel til rusavhengige06:47SportSolskjær etter fem tap på sju kamper: – Vi har en stor jobb foran oss06:00NorgeFrp-topp åpner for å hente norske barn fra Syria og Irak – men uten foreldre05:55VerdenMangel på kvalifiserte fagfolk kan forsinke arbeidet med Notre-Dame05:50NorgeDette skjer i dag05:30NorgeDette skjedde i natt05:30NorgeKronprinsen må trolig operere det andre øret også04:56VerdenVeksten i Kina stabil på 6,4 prosent i første kvartal04:45NorgeLokal brusprodusent tapte søksmål mot Coca-Cola04:29VerdenTerrortrusselnivået senket i New Zealand04:05Verden«Ringeren i Notre-Dame» topper bestselgerlistene etter brann03:37VerdenNicaragua løslater 636 innsatte03:01Verden65 fanger har rømt fra fengsel på populær ferieøy i Det karibiske hav02:49VerdenMinst 150 savnet etter ferjeforlis i Kongo02:35NorgeTo tolvåringer reddet ned fra fjellet02:30VerdenTrump bruker veto for fortsatt militær bistand i Jemen-krigen01:58NorgeVenstrevind over Oslo01:49VerdenMinst to drept i nye rakettangrep i Tripoli00:43PengerEinar Aas selger strandeiendommer med tap
Populært