Meny

Har Snapchat-filtrene dine forsvunnet?

Snapchat har gjort om på funksjonen slik at du ikke lenger trykke og holde på ansiktet ditt på skjermen for å få opp de populære filtrene til tjenesten. Det holder med et lett trykk. Artikkelforfatteren til venstre.

Flere brukere opplever at de populære filtrene til Snapchat har blitt borte. Slik finner du dem igjen.

Brukere verden over tyr til Twitter og sosiale medier for å finne ut hva som har skjedd med de populære filtrene til mobilapplikasjonen Snapchat. Filtrene gjorde det mulig å ta selvportretter, såkalte selfies, med spesialeffekter ved å trykke og holde på ansiktet ditt på skjermen.

Nå er mange brukere frustrerte over at funksjonen er borte. Det er den imidlertid ikke.

Det eneste som har skjedd, er at Snapchat har gjort om på funksjonen slik at du ikke lenger kan trykke og holde på ansiktet ditt på skjermen for å få opp filtrene. Det holder med et lett trykk.

Les også: Sterk børsåpning for Snapchat

Snapchat har ikke kommentert hvorfor de har gjort om på funksjonen.

Ifølge tall fra Ipsos har over 2,2 millioner nordmenn profil på Snapchat. Cirka 70 prosent av brukerne snapper daglig. Selv om det foreløpig er en langt tydeligere ungdomsprofil på Snapchat enn på Facebook, kommer de eldre etter også her. Snart er en av fire over 60 på Snap.

Les også: Snapchat ønsker norsk innhold

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært