Tysk bryggeri hyller ølmagen i ny kampanje

Moralen i Bergedorfer Biers reklamekampanje ser ut til å være at man skal være stolt av ølmagen sin.
Moralen i Bergedorfer Biers reklamekampanje ser ut til å være at man skal være stolt av ølmagen sin. Foto: Bergedorfer Bier
Artikkelen fortsetter under annonsen

Under slagordet «Brygget med kjærlighet», viser menn stolt frem resultatet av mange års hardt arbeid.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kaster du et blikk opp på tribunen under fotball-EM, lyser nakne og tidvis dekorerte ølmager mot kameralinsa mens eierne jubler og klapper hverandre på ryggen. Til tross for at det ikke er vitenskapelig bevist at alkohol resulterer i ølmage, er det likevel en kjensgjerning at alkohol er ledende årsak til magefett hos menn.

Les også: – Øl gir ikke øl-mage

Det er nok ikke rent få halvlitere som over tid er blitt skylt nedpå på den lokale puben i forkant av EM. Nå har det tyske bryggeriet Bergedorfer Bier bestemt seg for å løfte frem ølmagen i all sin prakt i sin reklamekampanje, der menn poserer med sine lett svulmende mager under slagordet «Brygget med kjærlighet».

(Saken fortsetter under)

Kampanjen har klare referanser til de mange bildene vi allerede har sett av gravide kvinner som holder ømt omkring sin store mage. Nå vil nok aldri menn virkelig forstå gledene ved å bære et lite menneske inni seg, men det er ingen tvil om at disse mennene er glade i magen de har jobbet så hardt for å få.

Les også: Disse kaloriene er verre enn andre