JulematSlik lager du pinnekjøtt til jul

Artikkelen fortsetter under annonsen

For mange blir det ingen skikkelig julefeiring uten pinnekjøtt. Se hvordan du enkelt tilbereder retten selv.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Selv om pinnekjøtt har tradisjoner langt utenfor Norges grenser, så står retten spesielt sterkt når det skal feires jul i norske hus og hytter. Stadig flere serverer pinnekjøtt på julaften, og mange har det på middagsmenyen mellom jul og nyttår.

Les også: Slik lager du nøttestek til jul

I videoen øverst lærer du hvordan du tilbereder pinnekjøtt, med eller uten vossakorv.

Les også: Slik lager du kålrabistappe

I videoen under viser vi deg hvordan du i tillegg kan lage en god hjemmelaget kålrabistappe til å servere ved siden av pinnekjøttet. Legg til gode poteter, sennep og tyttebær på tallerkenen og det smakfulle måltidet kan begynne. Vel bekomme!

Les også: Slik steker du ribbe