Facebook vil la brukere kommentere offline

<p>Facebooks popularitet øker i markeder der brukerne har dårlig internettilkobling, derfor tester selskapet ut løsninger som gjør det lettere å bruke det sosiale mediet under slike forhold.<br></p>
Facebooks popularitet øker i markeder der brukerne har dårlig internettilkobling, derfor tester selskapet ut løsninger som gjør det lettere å bruke det sosiale mediet under slike forhold.
Foto: Silvia Izquierdo / Ap / NTB Scanpix

Nyhetsfeeden på Facebook skal bli mer tilgjengelig selv om nettilkoblingen er dårlig.

Som en erkjennelse av at Facebooks popularitet øker i markeder der brukerne kobler opp via mobiltelefon ved bruk av 2G, har selskapet avslørt at de nå tester en ny oppdatering for å gjøre nyhetsfeeden mer tilgjengelig uten nettilgang eller med dårlig kobling, melder AFP Relaxnews.

Det går blant annet ut på at de tidligere nedlastede nyhetene i feeden på telefonen, som brukeren ennå ikke har sett, på blir rangert etter relevans og presentert for brukeren. Facebook tester også en løsning som tillater at nye poster blir lastet ned til brukerens feed de gangene i løpet av dagen da det er god nettilkobling.

Les også: Facebook tester meldinger som forsvinner

I tillegg skal det bli mulig å kommentere på saker i nyhetsfeeden når man er offline, kommentarene vil da bli publisert så snart telefonen er koblet til internett.

Facebook skal teste og rulle ut endringene over tid for å samle tilbakemeldinger fra brukerne, skriver nyhetsbyrået.

Les også: Derfor valgte Cecilie å bli «mann» på Facebook

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus