Han starter hver skoledag med å rose elevene

Chris Ulmer er lærer for elever med spesielle behov. Nå hylles han av hele USA for hvordan han møter elevene.

Når skoledagen starter på Mainspring Academy i Jacksonville, Florida går hver og en av elevene til Chris Ulmer frem til læreren og får komplimenter.

– Du er en fantastisk student! Du er veldig morsom, smart, du jobber bra hver eneste dag og du får alle til å le med dine ablegøyer. Takk for at du er en fantastisk elev, sier han til en elev og avslutter med en high-five. Så kommer neste elev frem og får sine komplimenter.

Se også: Jake konfronterer mobberne foran hele klassen

Spesiell klasse

Alle elevene i hans klasse har ulike former for autisme, hjerneskader eller har andre spesielle utfordringer som talevansker. Han har opplevd at de 10 minuttene på starten av dagen utgjør en verden av forskjell for elevene.


– Disse elevene kommer fra segregerte miljøer der de er adskilt fra andre elever. Nå deltar de i skoleaktiviteter, danser foran hundrevis av andre barn og deltar i debattklubber, sier han til ABC News.

Andre innovative lærere: Kastet klærne for å lære elevene om kroppen

Videoen øverst ble først lagt ut på Ulmers Facebook-gruppe: Special Books by Special Kids. Etter at den ble lagt ut søndag, har den blitt sett over en million ganger på Facebook og høstet mye ros.


Den er bare én av mange videoer han nesten daglig legger ut av aktivitetene han gjør med barna. Alle barnas foreldre har samtykket til filmingen.

Eksperimentet som gikk galt: Au da! dette gikk ikke helt etter planen

Bokplaner

Facebook-gruppen ble egentlig laget for å få laget en bok om barna, men så langt har ingen ønsket å utgi den.

– Jeg har over 50 avvisninger på kjøleskapet hjemme som motiverer meg, forteller Ulmer til abcnews.com.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus