Her spiller hun full i Madrids gater midt på lyse dagen

Hvordan menn reagerer vil sjokkere deg.

Hva skjer om en kvinne etterlates forvirret, beruset og alene i en storby?

Nettopp det har en spansk klinikk mot alkoholmisbruk forsøkt å finne ut av.

Som et sosialt eksperiment spiller en kvinne full og forvirret i Spanias hovedstad, midt på lyse dagen. Hun står i en kort kjole, i en travel gate og drikker fra en stor flaske med øl fra en plastikkpose, skriver Daily Mail Online.

Sett av mange på Youtube

Eksperimentet, som er filmet og lastet opp på Youtube av klinikken Neurosalus, er arrangert for å se hvordan menn vil reagere.

Funnene er sjokkerende.

Få av mennene som stopper opp prøver å hjelpe den «fulle» kvinnen, til tross for at hun sier at hun er forvirret og usikker på hvor hun er. Fremfor alt forsøker mennene å utnytte henne.

Les også: Felles hjerne-eksperiment kan gi nye behandlinger

Antaster kvinnen

Den iscenesatte skuespilleren blir i videoen umiddelbart snakket til av en gruppe på fire menn. Når hun forteller at hun er full og tom for strøm på mobilen, oppfordrer de henne til å drikke mer og foreslår at hun blir med dem til en bar, skriver den britiske avisen.

Andre menn som stopper opp oppfordrer henne til å bli med dem til et hotell for å lade telefonen og drikke mer, selv om kvinnen poengterer at hun har drukket nok.

Flere menn klemmer og antaster henne, mens én mann som tilsynelatende er på jobb ved en restaurant drar henne til siden og forsøker å kysse henne. Idet en mann fra filmproduksjonen forsøker å avverge situasjonen, sier mannen at han kjenner kvinnen.

Regissøren av filmen er bekymret over utfallet og sier spørrende til seeren hva som ville skjedd med kvinnen dersom hun hadde vært full og alene i Madrids gater en fredag eller lørdag kveld.

Les også: Taus Kopseng møtt med nye anklager om voldtekt

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus