Meny

«Bolere» sett av 1,8 millioner på Youtube:

Disse nordmennene slår an i utlandet

Videoen av bolerne som flytter til Lilleputthammer for å virke større har klart å treffe en nerve verden over.

«Denne koppen med kaffe får til og med leggene mine til å se svær ut og, vettu. Det er deilig».

Slik starter sketsjen fra TVNorge-serien «En Helt Vanlig dag».

Klippet viser bolere som tar et siste grep for å se så store ut som mulig. Etter å ha prøvd alt, har kroppsbyggerne valgt å flytte til den kjente turistattraksjonen, Lilleputthammer. Her valser de rundt blant miniatyrhus for å selv virke større.

Les også: Verden har fått Ylvis-feber

– Alle kan lage en reve-sketsj

I TVNorge-serien følger komikerne Henrik Thodesen og Odd-Magnus Williamson kjendiser en helt vanlig dag, og lager sketsjer rundt det som måtte dukke opp i den hverdagslige samtalen.

Sketsjen, som viser store menn som såvidt kommer seg inn dører, har innen kort tid blitt en viral hit på sosiale medier. Over 1,8 millioner har til nå sett videoen på TVNorges YouTube-kanal.

– Det er gjevt å treffe et så bredt publikum med en såpass smal og nøttete sketsj. Det er en pirrende følelse i magen å se noe spre seg så fort og nå alle kontinenter, sier Williamson.

– Det er jo kjempegøy at videoen har gått så bra - spesielt siden den er på norsk. Alle kan lage en engelsk reve-sketsj, liksom, fyller Thodesen inn.

Les også: Ylvis på 6. plass på Billboard-listen

– Folk tror det er ekte

Sketsjens mottakelse kom overraskende på de to komikerne. Ifølge Thodesen har de aldri før laget en sketsj som har fått så god mottakelse viralt. Hvorfor den har blitt så populær verden over, er vanskelig for dem å gi et klart svar på.

– Det er vanskelig å si. Men jeg har sett at folk skriver i kommentarfelt at de er usikker på om det er tull eller om det faktisk er ekte, sier Thodesen.

– På mange måter oppsummerer dette humorens frustrerende form: Det er umulig å forutse hva som fungerer. Men videoen treffer noe nusselig og maskulint på samme gang. Fra nå av blir det oppskriften på alt vi gjør, sier Williamson.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus