SELFIE-intervjuet - vår digitale hverdag:

– Ønsker en app som automatisk svarer nettrollene

<p>HØY TRINE-FAKTOR: Selfien er med Namsos Venstre folka når Abid sykla forbi på vei til Nordkapp Med Andre Skjelstad var vi tre Venstre- representanter på Klompen (byfjellet) i Namsos. Og jeg har fått selfi-stang av Bodø Venstre (Foto: Trine Skei Grande)<br></p>
HØY TRINE-FAKTOR: Selfien er med Namsos Venstre folka når Abid sykla forbi på vei til Nordkapp Med Andre Skjelstad var vi tre Venstre- representanter på Klompen (byfjellet) i Namsos. Og jeg har fått selfi-stang av Bodø Venstre (Foto: Trine Skei Grande)

Venstre-leder Trine Skei Grande mener flere burde bruke Oslo kommunes kildesorterings-app.

Trine Skei Grande, (litt over 40), partileder i Venstre.

Min hjemmeside/startside på nett: www.venstre.no

Dagens første knapp: Twitter

Dagens første nyheter får jeg fra Twitter

Mitt favorittnyhetssted på nett: Jeg sveiper de største nyhetsappene jevnlig.
Jeg foretrekker å bruke mobil - fordi den er minst.

Dette nettstedet bruker jeg mest på jobben: Google - da det er slik jeg finner info fra Stortinget sine sider.

Mitt tips til reise-app eller -nettsted: Her sier alle TripAdvisor , jeg kunne sagt Ruter og NSB sine som jeg synes er god, men en raritet jeg bruker mye er "flytider" som gir deg adgang og ankomst- skjermene på alle flyplassene i Norge.

Dette nettstedet/tjenesten bruker jeg mest i fritiden: Instagram – gir stor hyggefølelse

Hvilken app skulle du ønske fantes? En som svarer nettroll automatisk

Min favorittblogger: Der har jeg nok ingen

Dette kan vi gjøre med mobilen/PCen om 10 år: Den vil begynne å rydde i alt det rotet de ulike funksjonen har laget med å samle ulike informasjoner, så den blir nyttig for oss.

De største fordelene med digitaliseringen av samfunnet er at mange av de kjedelige jobbene forsvinner og mer spennende kommer

Denne appen/nettstedet tror jeg ikke andre bruker: Oslo Kommune har en kildesorteringsapp - den er bra - den burde flere bruke

Hvordan tror du nettavisene ser ut om ti år? Jeg tror vi kan redigere mer av innholdet selv. Selv om jeg ikke håper det blir som dette intervjuet, som jeg måtte skrive og ta bilde til selv også.

Når du skal slappe av eller bare la deg underholde – hvilken app/nettsted velger du da? Jeg ser på YouTube, eller om du vil ha reklameversjonen heter det VG og Dagbladet. Av og til virker de som "det beste av YouTube".

Hva burde ABC Nyheter satse på for å bli bedre? Skrive mer om Venstres klimapolitikk er det beste tipset mitt.

TIDLIGERE SELFIES:

Ulf Leirstein (Frp)

Siv Jensen (Frp)

Hans Christian Holte (skattedirektør)

Peter Batta (Huseiernes Landsforbund)

Linda Hofstad Helleland (Høyre)

Steinar Madsen (Legemiddelverket)

Christian Fr. Grønli (Ving)

Akhtar Chaudry (SV)

Personvernpolicy