Meny

Tiåring fikk 300 fremmede bursdagsgjester

Ingen av klassekameratene ville komme i Mackenzies bursdag. Da tok lokalsamfunnet tak og lagde litt av et selskap.

Hva gjør du når datteren din har bursdag, men ingen i klassen hennes ønsker å komme? Jo, du inviterer hele lokalsamfunnet.

Se video øverst i artikkelen.

Det gjorde Mackenzie Moretters mor, og for en bursdagsfeiring det ble!

Ingen ville komme

Da tiåringen sendte ut innbydelser til klassekameratene var det ingen som bekreftet at de kunne komme. Mor Jenny Moretter så ikke sin arme råd og ba om hjelp på Facebook.

Hundrevis av naboer kom til for å hjelpe Moretter med å sette sammen tidenes bursdagsselskap til datteren.

– Vi har fått til alt dette på elleve timer, tenk det, sier Nicole Border, én av mange medhjelpere som har lagd dekorasjoner, kaker og mye mer.

Les også: Ingen ville komme i bursdagen til Odin (13)

Blant de til sammen 300 gjestene som kom i bursdagen dukket det opp kjente fjes som Snoopy, Elsa fra Disney-filmen Frost, flere lokale sportsstjerner, samt Shakopee branntjeneste som lot barna få en prøvetur i brannbilen.

Tøff barndom

Lokalsamfunnet engasjerte seg uten like i bursdagen til den ti år gamle jenta som har hatt en litt tøffere oppvekst enn sine jevnaldrende. Mackenzie ble diagnostisert med Sotos syndrom da hun var ett år gammel og er blant annet blitt operert for forstørret hodeskalle.

I tillegg sliter hun med taleproblemer og har derfor hatt vanskeligheter med å få venner etter at familien flyttet til Shakopee, Minnesota.

– Jeg har hatt vanskelig for å få meg venner på skolen, så takk til alle dere som kom hit i dag. Stemmen min er blitt hørt, jeg er glad i dere alle, takket Mackenzie til et rørt publikum og ikke minst en gråtkvalt mor som var utrolig stolt over sin spesielle datter.

– Vi har ikke mulighet til å snakke med hver og en i dag, men når alt kommer til alt er vi så takknemlige for alle som har kommet hit i dag. Tusen takk, sa Jenny Moretter til de mange gjestene.

Les også: Politi og brannvesen reddet Glenns (6) bursdag

Fikk egen offisiell dag

Ikke nok med at hun ble feiret som en real prinsesse, men borgermesteren i Shakopee, som også var gjest i selskapet, slo på stortromma og erklærte 18. april som den offisielle Mackenzie-dagen.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært