Meny

REPORTASJE: SÅ ENKELT FIKSET VI WIFI-NETTET

Så enkelt får du raskere nett i hele huset

BEDRE NETTVERK PÅ 1-2-3: Familien Nesholen består av fire store og små nettbrukere. Sammen med Asus ga HjemmePC dem en ganske ekstrem oppgradering av det trådløse utstyret. Foto: Tron Høgvold.

Vi fjernet flaskehalsen i nettverket til familien Nesholen og ga dem trådløsdekning i hele huset.

Det er ganske typisk norsk at det finnes et antall smarttelefoner, nettbrett, bærbare datamaskiner og trådløse medie- og musikkspillere i huset.

Like typisk er det at alt sammen får trådløs internettilkobling fra en trådløs ruter som er mange, mange år gammel og totalt utdatert.

Ifølge en undersøkelse internettleverandøren Altibox gjennomførte sent i 2013, er trådløst nett - WiFi - den største begrensningen for raskere internett i norske hjem.

«For kun få år siden hadde en familie kanskje to eller tre PC-er koblet opp mot det trådløse nettverket. I dag er det mellom 10 og 20 enheter som benytter det. I tillegg har familiemedlemmene i dag et langt mer kapasitetskrevende bruksmønster, med blant annet strømming av HD, opp- og nedlasting av enorme datamengder i form av spill, bilder og filmer. Dette stiller helt andre krav til utstyret, sier produktdirektør Øyvind Lundbakk i Altibox». Det skrev Altibox i en pressemelding for et drøyt år siden.

Oppgraderer utstyr, glemmer ruteren

Det er ikke uvanlig å oppgradere bærbar PC hvert tredje eller fjerde år. Det samme gjelder mobiltelefoner. Mange bytter dem enda oftere enn det også. Men den trådløse ruteren blir stående helt til den dør av seg selv, noe som kan ta mange, mange år. I tillegg er det svært vanlig å gjemme vekk den trådløse ruteren nede på gulvet under en sofa eller inne i et skap, noe som aldri gir gunstige arbeidsvilkår for de trådløse signalene.

Noen ganger kan enkle triks, som å skifte kanal på den trådløse ruteren, løse problemet. Men det var ikke tilfellet hos Familien Nesholen.

Familien Nesholen passer perfekt i dette bildet. De har en ny Macbook Air, en iPad i tillegg til at ungene fikk hvert sitt Android-nettbrett til jul. Eldstejenta har spart opp til sin egen iPod Touch, og de har en AppleTV og en Squeezebox, og begge foreldrene hver sin iPhone. Det er totalt ni trådløse enheter som stadig er i bruk. I tillegg kommer nettilgang til venner og bekjente som er på besøk og låner nettilgang.

Dårlig trådløs nett

Gjemt og glemt. Ruteren vi fant hos familien Nesholen var 10 år gammel. Utdaterte trådløse rutere er ganske typisk rundt omkring i de tusen hjem. Foto: Tron HøgvoldGjemt og glemt. Ruteren vi fant hos familien Nesholen var 10 år gammel. Utdaterte trådløse rutere er ganske typisk rundt omkring i de tusen hjem. Foto: Tron Høgvold

Som mange familier opplever de også at trådløsytelsen ikke er god. I stua og på kjøkkenet går det som regel greit. På soverommet til de voksne, som ligger rett under stua, er det også grei dekning. Men andre steder er det så som så.

– På musikkrommet må jeg sitte helt ute på kanten av sofaen for å få signal til mobilen, forteller far i huset, Vegar. Squeezeboxen har han nesten gitt opp, siden signalet er så dårlig. På arbeidsrommet i kjelleren merker jeg at telefonen hopper over på 3G i stedet for det trådløse, forteller mamma Tonje.

I tillegg hakker gjerne video når det streames fra YouTube eller andre steder, og to enheter kan aldri streame video samtidig. Verst er det likevel at alt plutselig bare dør, og ruter og bredbåndsmodem på resettes.

Utdatert trådløs ruter

Synderen finner vi i bak en dør i TV-benken. Der står den trådløse ruteren, en D-Link DI-614+. Vi måtte grave dypt i HjemmePC-arkivene for å finne noe om denne ruteren, og ting tyder på at den er minst 10 år gammel. Den støtter bare 802.11b-standarden, som senere er blitt avløst av både 802.11g, 802.11n og nå 802.11ac.

I tillegg kommer nye rutere med to bånd, 2,4 og 5 GHz, som kan settes opp på ulike måter for å sikre god kapasitet til dine viktigste enheter.

Dette betyr at denne ruteren har en datarate mot trådløse klienter på bare 22 Mbps, og i praktisk bruk vil levere bare rundt halvparten av dette. Og det på en god dag, over korte avstander, og til en klient om gangen.

Til sammenligning målte vi opptil 439 Mbps i faktisk overføringshastighet da vi tidligere testet Asus-ruteren vi har tenkt å installere hos Nesholen-familien.

Familien har et bredbåndsabonnement med nedlastingshastighet på 5 Mbps. Antagelig har de bare fått utnyttet disse 5 Mbps i stua der ruteren har stått. Heldigvis har de ikke oppgradert til neste leverandørens neste trinn på 10 Mbps, for det hadde de knapt ha fått utnyttet.

HjemmePC to the rescue

Sammen med ASUS skaffet vi til veie to produkter som enkelt vil løse familien Nesholens trådløsproblemer. En RT-AC66U trådløs ruter og en RP-N53 trådløs repeater.

Med den gamle ruteren fortsatt i drift, gjorde vi en måling av dekningen ved hjelp av gratisprogrammet Ekhau Heatmapper, som vi tidligere har hatt en guide på i HjemmePC.

Her la vi inn plantegninger av begge etasjene og gikk rundt og plottet målepunkter i hele huset. Heatmapper lager da et dekningskart. Som ventet viste Heatmapper et ganske stusslig resultat for den gamle ruteren, og når vi vet at den i tillegg ikke har all verdens hastighet under optimale forhold heller, skjønner vi jo at trådløsytelsen har vært frustrerende for familien.

Ny ruter

Så installerte vi den nye ruteren, Asus RT-AC66U. Get-boksen brukes her som kabelmodem, så vi var på mange måter nødt til å plassere ruteren på samme sted som den gamle – i TV-benken. Men i stedet for å sette den helt nede ved gulvet inne i skapet, satte vi den opp på benken. Ideelt sett burde ruteren plasseres enda litt høyere, men å henge den på veggen ved siden av tv-en var ikke spesielt aktuelt av estetiske grunner.

Så foretok vi nye målinger med Heatmapper i begge etasjer. Resultatet viste en dramatisk forbedring, spesielt i 1. etg. Ikke bare var signalene sterkere, men hastigheten var mye bedre over alt. Moderne MIMO-antenneteknologi og en noe bedre plassering av ruteren gjorde underverker for dekningen. Fortsatt var det imidlertid røde felter i kartet.

Derfor eksperimenterte vi med vinklingen av antennene, både med tanke på rommene lengst vekk i etasjen under, og kontoret (som familien kaller musikkrommet) som ligger en halv etasje ned litt på utsiden av huset.

Nye målinger viste at dette ikke hadde noen særlig effekt på verken rommene lengst vekk i etasjen under eller kontoret, så vi lot derfor alle antennene stå rett opp. Her måtte en repeater til for å få full dekning i hele huset.

Det fine med Asus RP-N53, og mange andre repeatere, er at det er en signalindikator på forsiden som forteller deg hvor det er best å plassere den. Slike repeatere bør stå innenfor god dekning av den trådløse ruteren, slik at den kan ha en stabil og god kommunikasjon med ruteren for trafikken som går via repeateren.

Selvsagt er man avhengig av å finne en stikkontakt på rett sted, og hos Nesholen fant et bra sted å sette den utenfor soverommet i 1. etasje. Dermed kunne den på en god måte utvide signalet til kontoret og rommene lengst vekk fra ruteren i kjelleren. Det nye dekningskartet forteller i all tydelighet hvordan vi på denne måten fikk skikkelig signal i hele huset.

Alternativer til trådløs repeater

LØFT FREM: Ruteren Asus RT-AC66U ble satt opp og fram i stedet for å gjemmes bort i et skap nær gulvet.LØFT FREM: Ruteren Asus RT-AC66U ble satt opp og fram i stedet for å gjemmes bort i et skap nær gulvet.

Trådløse repeatere er først og fremst en svært kjapp og enkel løsning på et dekningsproblem. Men vær oppmerksom på at det ikke er en optimal løsning rent hastighetsmessig. Ikke bare er den trådløse repeateren vi satte inn begrenset til 802.11n (ruteren har 802.11ac), men den er nødt til å plasseres innenfor rekkevidden til den trådløse ruteren slik at den kan repetere signalene fra den. Noen ganger er det ikke praktisk mulig å finne en stikkontakt til repeateren på optimalt sted. Dessuten vil heller ikke hastigheten gjennom en slik repeater være like god som direkte gjennom den trådløse ruteren.

Men alternativet til repeater er mer kompliserte og krever at du setter opp et nytt trådløst aksesspunkt som er kablet til ruteren din. Trekking av kabel vil de fleste gjerne unngå.

Men et nytt aksesspunkt er å foretrekke hastighetsmessig. Et alternativ er riktignok å bruke power-LAN, også kjent som HomePlug, i stedet for kabling, men da blir power-LAN-et en flaskehals. Særlig om man er nødt til å sette to power-LAN-adaptere på forskjellige strømkurser.

Om konfigurasjonen

REPEATER: Ruterplasseringen var temmelig låst til TV-benken, så da måtte vi sette opp en repeater for å sikre godt signal til hele huset. Foto: Tron HøgvoldREPEATER: Ruterplasseringen var temmelig låst til TV-benken, så da måtte vi sette opp en repeater for å sikre godt signal til hele huset. Foto: Tron Høgvold

I dette tilfellet valgte vi å gjøre trådløskonfigurasjonen enklest mulig for brukerne. Vi satte derfor opp både 2,4- og 5 GHz-nettene på ruteren til den samme SSID-en, altså nettverksnavnet.

Noen vil naturligvis ha bedre kontroll over hvilke enheter man kobler til hvilket bånd, og da skal man opprette separate SSID-er til hvert frekvensbånd. Her valgte vil heller samme SSID for ikke å forvirre brukerne, og overlater dermed til klientene (telefoner, nettbrett og Mac) å koble seg til det båndet som til enhver tid gir best hastighet. Mer om konfigurasjon av 2,4 og 5 GHz-nettene kan du lese her.

Vi valgte også å gjøre det samme for repeateren. Du kan sette opp repeateren med sin egen SSID. Når klientene da er koblet til ruteren, vil de holde denne tilkoblingen helt til den forsvinner, og så koble seg til repeateren. Ellers må du som bruker koble deg over på repeateren manuelt når signalet og hastigheten fra ruteren blir for dårlig. Fordi repeateren vil være en flaskehals i trådløshastigheten, vil et slikt oppsett være å foretrekke hvis du vil sikre deg at du er tilkoblet det optimale aksesspunktet (ruteren) mest mulig av tiden.

Men for å sikre et mest mulig sømløst system, satte vi opp repeateren med samme SSID som ruteren. Dermed overlater vi til klientene å velge det til enhver tid beste tilkoblingspunktet (ruteren eller repeateren).

Vi vet da at klientene noen ganger vil koble seg til repeateren, fordi den har kraftigst signal, selv om ruteren på samme sted kanskje vil gi bedre hastighet med et svakere signal. I dette tilfellet ble vi enige om at stabilt signal og brukervennlighet var viktigere enn at man hele tiden skal ha maksimalt mulig hastighet internt på nettverket.

I dette tilfellet vil uansett aldri den interne hastigheten på nettverket bli dårligere enn hastigheten på internettlinja. Bekymringen om optimal hastighet internt på nettverket er størst for dem som overfører store mengder data mellom enheter internt på nettverket.

Ny hverdag

Etter noen dager fikk vi en e-post med evaluering av det nye nettverket.

– Før var vi generelt misfornøyd med hele nettverket. Ruteren koblet seg mye fra, og vi måtte ut med kabler, restarte og vente og vente. Dekningen var jo heller ikke noe bra. Når vi allerede betaler for bredbånd og har trådløst nett, var det kjedelig å måtte ty til dyre mobildata når man ville surfe i kjelleren. YouTube og videostreaming funket ikke på kjøkkenet, bare i stua (om ikke ruteren konket ut). Det var veldig kjedelig ikke å ha signal på musikkrommet (kontoret ute til venstre på plantegningen). Bare hvis man satt man ytterst på sofaen, kunne man kanskje sjekke mail og Facebook. Nå kan vi sitte der og bruke både Mac og mobil til å gjøre alt vi vil. I det hele tatt er det veldig deilig å nå kunne bruke bredbåndeabonnementet som vi vil uten å måtte tenke på hvor i huset vi sitter, avslutter familien Nesholen.

Utstyr til rundt 2000 kroner var altså alt som skulle til. Det er selvsagt mange penger, men samtidig er budsjettet til de aller fleste av oss mye større på nettbrett, smartmobil og datamaskiner.

Ikke minst er det viktig å huske på at en liten investering i det trådløse nettverket ofte vil øke gleden av å bruke alle disse produktene.

Saken sto første gang på trykk i HjemmePC nr. 4 2014.

FØR: Slik var dekningen før. Grønt indikerer god dekning, rød ingen dekning. Kun stua i 1 etg. (bildet til venstre) og det store soverommet i kjelleren (bildet til høyre) hadde godt nok signal. Foto: Tron HøgvoldFØR: Slik var dekningen før. Grønt indikerer god dekning, rød ingen dekning. Kun stua i 1 etg. (bildet til venstre) og det store soverommet i kjelleren (bildet til høyre) hadde godt nok signal. Foto: Tron Høgvold

NY RUTER_ Særlig i 1. et. ble trådløsdekningen mye bedre bare av å sette inn en ny og moderne trådløs ruter. Kjelleren er avbildet til venstre.NY RUTER_ Særlig i 1. et. ble trådløsdekningen mye bedre bare av å sette inn en ny og moderne trådløs ruter. Kjelleren er avbildet til venstre.

ETTER: Etter å ha satt opp repeateren Asus RP-N53 utenfor soverommet i 1. et., fikk vi orden på trådløsdekningen i hele huset. Foto: Tron HøgvoldETTER: Etter å ha satt opp repeateren Asus RP-N53 utenfor soverommet i 1. et., fikk vi orden på trådløsdekningen i hele huset. Foto: Tron Høgvold

Les også:

Har nettet ditt blitt tregere?

11 ting du ikke visste at Chromecast kan gjøre

Denne trenger du i TV-benken

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
02:41 Brannvesenet går brannvakt på Sørlandet i natt02:06 Sykepleier dømt til livstid for fire drap i Italia01:38 Ansatte i privat sektor drikker mer på jobb01:01 Nordirsk politi gir ut video av mistenkt drapsmann00:43 Ung mann kjørte nesten dobbelt så fort som tillatt00:18 Paven talte for de sårbare som «lider på korset»00:07 Isaksen vil ha taxiapper for billigere taxipriser23:11 Annonsører svartelister Resett.no etter Twitter-kampanje23:01 Over 20 grader i flere fylker22:54 Drama i Premier League-jakten: Norwich og Leeds snublet som storfavoritter22:49 Warren krever Trump stilt for riksrett22:33 Brannvesenet går brannvakt på fjellet i Bergen i natt21:58 Slanger regjerer på presidentkontoret i Liberia20:48 Norge fikk finsk juling i 0-7-tap: – Slipper inn for lette mål20:46 Kristne markerte Jesu vei til korset i Jerusalems gamleby20:32 Annonsører svartelister Resett.no etter Twitter-kampanje19:53 California-par fikk livsvarig for tortur av egne barn19:00 Faren over etter togavsporing i Sverige18:31 20 år siden massakren på Columbine18:23 Røde Kors: Roligste påske på fem år18:19 Trump hyller libysk krigsherre17:53 Fransk toppolitiker tapte injuriesøksmål17:41 To personer lettere skadd i saksangrep i Oslo16:42 Kim og Putin møtes i Vladivostok16:23 Barn satt fast i handlevogn16:01 Demokratene krever usladdet Mueller-rapport15:57 To av tre nordmenn mener barn av IS-krigere bør hentes hjem15:52 Djokovic med sjokktap i Monte Carlo14:49 Brannen på Løvstakken i Bergen er under kontroll14:49 Mange vil ha bedre kontroll med snøscootere14:44 To mistenkte spioner fra Emiratene er pågrepet i Tyrkia14:27 TV 4: IS-kriger Michael Skråmos barn kan hentes til Irak14:24 Demonstrasjoner ved Heathrow roligere enn fryktet14:04 180.000 bier i Notre-Dame er funnet i live14:02 SVT: Lundqvist står i mål for Sverige i VM13:38 Klopp føler med City13:30 Økning for Turistforeningen i Sylan og Trollheimen13:06 EU fordømmer drap på journalist i Nord-Irland12:57 Avis: Hazard blir Real-klar om få dager12:51 De superrikes katedral-donasjoner høster kraftig kritikk12:43 Indisk mann kappet av seg fingeren etter å ha stemt på feil parti12:35 Egyptere stemmer over grunnlovsendring som lar Sisi sitte til 203012:34 Tønnesen klar til dyst i Europa12:07 Russland mener Mueller-rapporten ikke beviser innblanding12:05 Norge møter Sør-Afrika i VM-generalprøve11:57 Kvinnelig journalist drept i opptøyer i Nord-Irland11:50 Equinor og partnerne investerer milliarder i Aserbajdsjan11:49 Solskjær med tøffe krav til spillerne: – Noen trenger en virkelighetssjekk11:28 Fransk politi ber om hastemøte etter flere selvmord blant politifolk11:16 Protestbevegelsen i Sudan skal kunngjøre sivilt styre11:08 Hest berget opp av isen med helikopter på Finnskogen11:00 Fernando flyktet fra Venezuela: – Absolutt alt der er korrupt10:53 MLS skal utvides til 30 lag10:44 Taliban-samtaler utsatt på ubestemt tid10:17 Capitals' nøkkelspiller Oshie skadd10:13 Macron møter UNESCO om Notre-Dame09:58 FN evakuerer flyktninger fra Libya09:48 Everton-sjefen advarer Solskjær: – Vi kan gjøre det virkelig tøft for dem09:35 13 døde da kirketak kollapset i Sør-Afrika09:29 Redd Barna: Hent barna hjem fra Syria09:13 Ajax-spillerne får frihelg foran Tottenham-møte08:55 Ramsey kan ha spilt sin siste Arsenal-kamp08:36 Elev i Bangladesh skal ha blitt brent i hjel på ordre fra rektor08:34 Folk bes om å samle jervebæsj08:21 Riise møtte Messi i 2007: – Prestert på dette nivået i 10-15 år08:18 Ecuadors eks-utenriksminister anklages for oppvigleri og kobles til WikiLeaks08:00 Statue av Johnny Cash skal opp i kongressen06:20 Trump skal møte Japans kommende keiser06:00 Søstre trygler om hjelp etter flukt fra Saudi-Arabia05:50 Dette skjer i dag05:30 Dette skjedde i natt05:27 Strid om hva Mueller-rapporten forteller om Trump05:05 Fange fikk penger fra Nav mens han var på rømmen fra fengsel04:44 Uber har sikret investeringer i milliardklassen04:29 Russebråk flere steder i landet03:26 92-åring tiltalt for å ha vært SS-vakt i Tyskland03:02 Mann dømt til fengsel for å laste ned overgrepsmateriale av barn02:45 Andersen ferdig i Sør-Korea02:03 Tre turister havnet i havet – tankskip etterforskes01:42 Malis statsminister trekker seg01:33 Mann til sykehus etter MC-ulykke01:19 Økning i antall bekymringsmeldinger til barnevernet i Oslo00:24 Trump sier han kunne sparket alle i Russland-etterforskningen00:05 Chelsea til semifinale i europaligaen tross hjemmekluss, frisparkperle roet Arsenal-nervene23:44 USA sender diplomat til Sudan som ny utsending22:57 Politiet betegner dødsfall i Ski som mistenkelig22:50 Demonstranter omringer hærens hovedkvarter i Khartoum22:11 Lottomillionær: – Trodde det var telefonsalg21:19 – Fortsatt vestlig ønsketenkning om Kina21:08 The North Face-team fryktes omkommet i snøskred20:52 Facebook samlet data om 1,5 millioner brukere20:03 Tre turister havnet i havet – tankskip etterforskes19:05 Temperaturen bikket 20 grader i Østfold skjærtorsdag18:46 Politiet tror kortslutning utløste brannen i Notre-Dame17:32 Seks personer innbrakt på glattcelle etter bråk i Strömstad17:28 Skrev «hjelp» i gjørma - her blir de reddet fra ødemarken17:20 HRW: Omfattende tortur av fanger i Mosul16:51 Bilfører slo bilfører i ansiktet etter kollisjon på Rena16:37 To skadd i motocrossulykke i Hedmark16:17 Mosambik: Nødhjelp er kun nest best
Siste nytt
02:41NorgeBrannvesenet går brannvakt på Sørlandet i natt02:06VerdenSykepleier dømt til livstid for fire drap i Italia01:38NorgeAnsatte i privat sektor drikker mer på jobb01:01VerdenNordirsk politi gir ut video av mistenkt drapsmann00:43NorgeUng mann kjørte nesten dobbelt så fort som tillatt00:18VerdenPaven talte for de sårbare som «lider på korset»00:07NorgeIsaksen vil ha taxiapper for billigere taxipriser23:11NorgeAnnonsører svartelister Resett.no etter Twitter-kampanje23:01NorgeOver 20 grader i flere fylker22:54SportDrama i Premier League-jakten: Norwich og Leeds snublet som storfavoritter22:49VerdenWarren krever Trump stilt for riksrett22:33NorgeBrannvesenet går brannvakt på fjellet i Bergen i natt21:58VerdenSlanger regjerer på presidentkontoret i Liberia20:48SportNorge fikk finsk juling i 0-7-tap: – Slipper inn for lette mål20:46VerdenKristne markerte Jesu vei til korset i Jerusalems gamleby20:32NorgeAnnonsører svartelister Resett.no etter Twitter-kampanje19:53VerdenCalifornia-par fikk livsvarig for tortur av egne barn19:00VerdenFaren over etter togavsporing i Sverige18:31Verden20 år siden massakren på Columbine18:23NorgeRøde Kors: Roligste påske på fem år18:19VerdenTrump hyller libysk krigsherre17:53VerdenFransk toppolitiker tapte injuriesøksmål17:41NorgeTo personer lettere skadd i saksangrep i Oslo16:42VerdenKim og Putin møtes i Vladivostok16:23NorgeBarn satt fast i handlevogn16:01VerdenDemokratene krever usladdet Mueller-rapport15:57NorgeTo av tre nordmenn mener barn av IS-krigere bør hentes hjem15:52SportDjokovic med sjokktap i Monte Carlo14:49NorgeBrannen på Løvstakken i Bergen er under kontroll14:49NorgeMange vil ha bedre kontroll med snøscootere14:44VerdenTo mistenkte spioner fra Emiratene er pågrepet i Tyrkia14:27VerdenTV 4: IS-kriger Michael Skråmos barn kan hentes til Irak14:24VerdenDemonstrasjoner ved Heathrow roligere enn fryktet14:04Verden180.000 bier i Notre-Dame er funnet i live14:02SportSVT: Lundqvist står i mål for Sverige i VM13:38SportKlopp føler med City13:30NorgeØkning for Turistforeningen i Sylan og Trollheimen13:06VerdenEU fordømmer drap på journalist i Nord-Irland12:57SportAvis: Hazard blir Real-klar om få dager12:51VerdenDe superrikes katedral-donasjoner høster kraftig kritikk12:43VerdenIndisk mann kappet av seg fingeren etter å ha stemt på feil parti12:35VerdenEgyptere stemmer over grunnlovsendring som lar Sisi sitte til 203012:34SportTønnesen klar til dyst i Europa12:07VerdenRussland mener Mueller-rapporten ikke beviser innblanding12:05SportNorge møter Sør-Afrika i VM-generalprøve11:57VerdenKvinnelig journalist drept i opptøyer i Nord-Irland11:50NorgeEquinor og partnerne investerer milliarder i Aserbajdsjan11:49SportSolskjær med tøffe krav til spillerne: – Noen trenger en virkelighetssjekk11:28VerdenFransk politi ber om hastemøte etter flere selvmord blant politifolk11:16VerdenProtestbevegelsen i Sudan skal kunngjøre sivilt styre11:08NorgeHest berget opp av isen med helikopter på Finnskogen11:00VerdenFernando flyktet fra Venezuela: – Absolutt alt der er korrupt10:53SportMLS skal utvides til 30 lag10:44VerdenTaliban-samtaler utsatt på ubestemt tid10:17SportCapitals' nøkkelspiller Oshie skadd10:13VerdenMacron møter UNESCO om Notre-Dame09:58VerdenFN evakuerer flyktninger fra Libya09:48SportEverton-sjefen advarer Solskjær: – Vi kan gjøre det virkelig tøft for dem09:35Verden13 døde da kirketak kollapset i Sør-Afrika09:29VerdenRedd Barna: Hent barna hjem fra Syria09:13SportAjax-spillerne får frihelg foran Tottenham-møte08:55SportRamsey kan ha spilt sin siste Arsenal-kamp08:36VerdenElev i Bangladesh skal ha blitt brent i hjel på ordre fra rektor08:34NorgeFolk bes om å samle jervebæsj08:21SportRiise møtte Messi i 2007: – Prestert på dette nivået i 10-15 år08:18VerdenEcuadors eks-utenriksminister anklages for oppvigleri og kobles til WikiLeaks08:00VerdenStatue av Johnny Cash skal opp i kongressen06:20VerdenTrump skal møte Japans kommende keiser06:00VerdenSøstre trygler om hjelp etter flukt fra Saudi-Arabia05:50NorgeDette skjer i dag05:30NorgeDette skjedde i natt05:27VerdenStrid om hva Mueller-rapporten forteller om Trump05:05NorgeFange fikk penger fra Nav mens han var på rømmen fra fengsel04:44VerdenUber har sikret investeringer i milliardklassen04:29NorgeRussebråk flere steder i landet03:26Verden92-åring tiltalt for å ha vært SS-vakt i Tyskland03:02NorgeMann dømt til fengsel for å laste ned overgrepsmateriale av barn02:45SportAndersen ferdig i Sør-Korea02:03NorgeTre turister havnet i havet – tankskip etterforskes01:42VerdenMalis statsminister trekker seg01:33NorgeMann til sykehus etter MC-ulykke01:19NorgeØkning i antall bekymringsmeldinger til barnevernet i Oslo00:24VerdenTrump sier han kunne sparket alle i Russland-etterforskningen00:05SportChelsea til semifinale i europaligaen tross hjemmekluss, frisparkperle roet Arsenal-nervene23:44VerdenUSA sender diplomat til Sudan som ny utsending22:57NorgePolitiet betegner dødsfall i Ski som mistenkelig22:50VerdenDemonstranter omringer hærens hovedkvarter i Khartoum22:11NorgeLottomillionær: – Trodde det var telefonsalg21:19Verden– Fortsatt vestlig ønsketenkning om Kina21:08VerdenThe North Face-team fryktes omkommet i snøskred20:52VerdenFacebook samlet data om 1,5 millioner brukere20:03NorgeTre turister havnet i havet – tankskip etterforskes19:05NorgeTemperaturen bikket 20 grader i Østfold skjærtorsdag18:46VerdenPolitiet tror kortslutning utløste brannen i Notre-Dame17:32NorgeSeks personer innbrakt på glattcelle etter bråk i Strömstad17:28VerdenSkrev «hjelp» i gjørma - her blir de reddet fra ødemarken17:20VerdenHRW: Omfattende tortur av fanger i Mosul16:51NorgeBilfører slo bilfører i ansiktet etter kollisjon på Rena16:37NorgeTo skadd i motocrossulykke i Hedmark16:17StemmerMosambik: Nødhjelp er kun nest best
Populært