Politi og brannvesen reddet Glenns (6) bursdag

REDDET: Politiet reddet dagen til lille Glenn, etter at ingen dukket opp i bursdagen hans. Foto: Privat/Skjermdump fra YouTube
REDDET: Politiet reddet dagen til lille Glenn, etter at ingen dukket opp i bursdagen hans. Foto: Privat/Skjermdump fra YouTube

Da ingen kom i Glenn sitt bursdagsselskap, skrev moren hvor lei seg hun ble på Facebook. Det førte til at uventede gjester strømmet til med presanger og overraskelser.

Glenn Buratti (6) har autisme, og bor i Florida i USA sammen med moren sin Ashlee Buratti. Da han skulle feire bursdagen sin, inviterte moren 16 andre barn til bursdagsselskap, men ingen av dem dukket opp.

– Uttrykket i ansiktet hans da ingen av barna kom knuste meg innvendig, sier moren ifølge CBS News.

Ashlee ble sint, skuffet og lei seg over at ingen barn kom for å feire sønnen hennes. Ingen av de inviterte hadde sagt fra på forhånd at de ikke ville komme.

Les også: Petter (4) den eneste som ikke fikk komme i bursdagen

Facebook-innlegg fikk uante følger

Mor Ashlee fikk ifølge CBS News utløp for følelsene sine ved å poste et innlegg på Facebook, der hun skriver blant annet:

«Jeg vet det kanskje er dumt at jeg reagerer på denne måten, men hjertet mitt er knust på grunn av min sønn. Han fortsetter å spørre om når vennene hans kommer».

Facebook-innlegget førte uventet glede med seg. For kort tid etter dukket både barn og voksne opp hjemme hos lille Glenn med gaver til bursdagsbarnet. Til og med politiet og brannvesenet kom.

Les også: Femåring fikk faktura for å ha droppet barnebursdag

Fikk hilse på brannmenn og politimenn

– Vi kom til stoppskiltet ved huset vårt, og Glenn utbrøt: «Brannbilen er ved huset vårt!». Jeg sa: «Det går bra, de er her for og si gratulerer med dagen», sier Ashlee Buratti til CBS News.

Dermed fikk Glenn sitte på med en ekte brannbil på bursdagen sin. I tillegg fikk en lokal sheriff et politihelikopter til å fly over huset til Glenn, slik at han kunne vinke opp til helikopteret.

– Det er utrolig at det kom så mange til en de ikke engang kjenner, til en liten gutt som ingen ville komme i bursdag til. Det er hjertevarmende, sier Ashlee Buratti til CBS News.

Les også: Hedda (5) får ikke gå i bursdag eller reise på ferie

Personvernpolicy