Hund rømte hjemmefra for å se sin syke matmor

Artikkelen fortsetter under annonsen

Hunden Sissy overrasket alle da hun rømte hjemmefra og dukket opp på sykehuset der hennes matmor var innlagt, fire timer senere.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det var en stor overraskelse for alle, da den lille hunden Sissy vandret inn dørene på Mercy sykehus i Iowa i USA, helt alene. En enda større overraskelse var det da sikkerhetsvakten på sykehuset skjønte hvem hunden tilhørte.

Sikkerhetsvakten ringer telefonnummeret som står på Sissys halsbånd, og kommer til Dale Franck, ektemannen til en av pasientene på sykehuset.

Det viser seg at Sissy har stukket av hjemmefra ens ærend for å finne sin syke matmor, Nancy, som har vært innlagt på sykehuset i flere uker.

Fire timer senere, etter å ha gått over 15 kvartaler, finner Sissy den hun leter etter.

Les også: Trofast hund er en av Edinburghs største attraksjoner

– Jeg trodde bare hun ville gå et sted, jeg visste ikke hvor. Hun har aldri stukket av før, sier ektemannen, Dale Franck til ABC News.

– Hun ville se moren sin, fortsetter han.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Nancys datter, Sarah, vekker henne lørdag morgen og sier at hun har noe hun vil vise sin mor.

– Hun kom bort med en sprellende, lykkelig hund som var overlykkelig for å se meg. Jeg spurte om det var hun som hadde sneket hunden inn. Da svarte hun nei, den har sneket seg selv inn, forteller Nancy Franck til ABC News.

Hvordan hunden klarte å finne veien til sykehuset så langt hjemmefra, er et mysterium. Men familien satte stort pris på den kjærlige overraskelsen.

– Det var fantastisk å få se henne. Det var perfekt. Jeg er glad hun tenkte på det, sier en smilende Nancy.

Les også: Mishandlet hund fikk drømmedag