Skrelle egg raskt

Skrelle egg raskt
Skrelle egg raskt
Artikkelen fortsetter under annonsen

Se trikset hvor du rister av skallet. Med et glass.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Vi innrømmer det med en gang: Nei, vi er ikke først på Internett med dette trikset.

Det samme kan sies om hvordan du skreller en hel hvitløk på 25 sekunder . Og hvordan du skiller egg og eggeplommer.

Men, det så så artig ut at det måtte prøves. Riste skallet av egget? Klart det må testes!

Har du komme til denne saken vil du sikkert ha glede av koketider på egget også.

Les også: Kiwi-trikset alle ville kunne

Funker trikset - egentlig?

La meg også innrømme med en gang at det ikke gikk på første forsøk. Ikke på andre heller.

Men, på tredje forsøk gikk det tålig greit.

Det viktigste er at egget er kaldt nok.

Det første egget tok vi rett fra kokende vann og rett i glasset med kaldt vann.

Det gikk ikke.

Les også: Vet du hva kiwi kan gjøre med kroppen din?

Egg nummer to lot vi kjølne kanskje ett minutt i iskaldt vann.

Det gikk bedre. Men, vi var ikke helt fornøyd.

På tredje forsøk lot vi egget ligge i to minutter i kaldt vann.

Da fikk i alle fall renset egget uten store problemer.

Konklusjon: Ristetrikset funker på egg som har blitt avkjølt. Med dette avkjølingsforbeholdet gir vi trikset terningkast fem.

Les også: Trikset som gjør det enkelt å lage smørkrem




Les også:

Skrell hvitløk som proffene

– Hæ? Kan du gjøre dét med rødbeter?

Kan du termostrikset?

Saken er opprinnelig publisert på klikk.no