Black Friday

Her er de beste teknokuppene på Black Friday

Her er de beste teknokuppene på Black Friday
Her er de beste teknokuppene på Black Friday

I dag braker det løs med Black Friday i Norge. Den amerikanske salgsfesten har nådd Norge med full kraft. Her er noen av teknokuppene du kan gjøre i dag.

Den amerikanske tradisjonen Black Friday – som er en stor salgsfest i forbindelse med høsttakkefesten i USA – har i løpet av noe få år også blitt stort i Norge. Vi har gått gjennom tilbudene til en del nettbutikker og elektronikkbutikker – og her er noen av godbitene du kan sikre deg i dag.

Superbillige TV-er

Et av dagens råeste TV-tilbud tror vi må være Elkjøp som har halvert prisen på en 46 tommers TV fra Sharp (Sharp 46" LED-TV LC46LD265E) fra 4995 til 2495 kroner. Riktignok har ikke TV-en mer enn to HDMI-innganger og den har ingen smarte TV-funksjoner, men du får likevel en helt ok TV.

Jakter du på en større variant så får du en relativt ny og gigantisk 4K TV fra Samsung på 65 tommer til kun 15.990 kroner (Samsung 65" UHD LED Smart TV UE65HU7505) hos Komplett. Den er nedsatt med 4.000 kroner. Her får du en TV med en skjerm som har fire ganger høyere oppløsning enn en vanlig full HD-skjerm. Synes du 65 tommer blir for lite, så har Komplett også et tilbud på en 75 tommers full HD-skjerm som er nedsatt fra 33.499 kroner til 18.990 kroner (Samsung 75" 3D LED Smart TV UE75H6475).

Les også: Usikker på julegaven? Husk byttelapp!

Billig radio

Den «norske» radioen Pinell Go har i hele år stort sett koster 1790 kroner og i ny og ned har vi sett den til 1690 kroner. I dag får du kjøpt den flere steder til 999 kroner. Det er et godt kjøp, men prisen kan også være et signal om at det er en ny og oppgradert modell på vei inn.

Les også: Fremtidens elektronikk er selvoppløsende

PC under 2.000 kroner

Er du på jakt etter en superbillig PC kan du ta turen innom Komplett i dag. Her får du en enkelt Lenovo PC (Lenovo G50-45 15.6" HD) til 1795 kroner med Windows 8.1.

Har du lyst til å prøve ut en Chromebook til en gunstig pris, så er dagen kommet. Komplett selger også en Acer Chromebook (Acer Chromebook CB5-311 13.3) til 2.495 kroner. De har også et par rimeligere modeller, men denne nevnte modellen har en full HD skjerm på 13,3 tommer, 4 GB ram og 32 GB SSD og en litt kjappere prosessor enn de noe rimeligere modellene.

Går du opp en prisklasse får du en relativt lekker HP PC (HP Envy 15-j119so 15.6) hos Elkjøp som er nedsatt med 3.000 kroner til 4.495 kroner. For den prisen får du en PC med 15,6 tommers skjerm, 8 GB minne og 1 TB (terabyte) lagringplass (1000 GB).

På samme sted får du også en versjon av Acer Aspire V3 (Acer Aspire V3-371 13.3) i hvit utførelse og med helt greie spesifikasjoner til 3.995 kroner. Den er nedsatt med 2.000 kroner.

Les også: – Etter oljen kommer nanoteknologien

Nettbrett og mobil til spottpris

Du kan også gjøre et par gode kjøp når det kommer til nettbrett i dag. Elkjøp selger Samsung Galaxy Tab 4 til 1490 kroner og flere steder får du 500 kroner i avslag på Apples iPad-er. Det er ikke ofte de selges med rabatt, så skal du kjøpe iPad før jul så gjør det i dag.

Hos Expert kan du i dag kjøpe Nokias toppmobil, Lumia 930, til nesten halv pris. Den koster nå 2.499 kroner og til den prisen er dette et kupp – om du liker Windows Phone.

Liker du å spille eller skal kjøpe noen fine julegaver, så har Spaceworld også en rekke spill på tilbud. Blant annet får du populære Disney Infinity 2.0 til 299 kroner. Normalprisen på dette spillet har så langt vært 599 kroner.

Har du funnet noen suveren teknokupp i dag? Tips oss gjerne i kommentarfeltet.

Les også:

Kraftig zoom

Funksjonsrik radioknøtt

Tandberg radio i ny drakt

Saken er opprinnelig publisert på klikk.no

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus