Maria måtte ta farvel med hunden Chubby etter 16 år

HØYT ELSKET: Maria Sharp og hunden Chubby har vært bestevenner i 16 år. For noen uker siden bestemte Maria at hennes beste venn ikke skulle lide mer grunnet dårlig helse. Foto: Maria Sharp
HØYT ELSKET: Maria Sharp og hunden Chubby har vært bestevenner i 16 år. For noen uker siden bestemte Maria at hennes beste venn ikke skulle lide mer grunnet dårlig helse. Foto: Maria Sharp

Historien om Maria Sharp og hunden Chubby er en ekte kjærlighetshistorie.

Dessverre må mange på et eller annet tidspunkt håndtere et kjæledyrs bortgang. Og det å ta farvel med dyret som har vært med deg hele livet er aldri enkelt.

Så var også tilfelle da Maria Sharp (23) fra Ohio i USA la merke til at helsen til den 16 år gamle hunden Chubby stadig ble dårligere.

For en stund tilbake ble Chubby verre, og 23-åringen så seg nødt til å avlive sin beste venn gjennom 16 år.

– Chubby var ikke bare en hund, hun var min eldste og beste venn, skriver Sharp i et rørende blogginnlegg der hun tar farvel med sin firbeinte venn.

Les også: Brittany (29) skal dø 1. november

Saken fortsetter under bildetBESTEVENNER: Maria Sharp (23) fikk hunden Chubby da hun var vare syv år gammel. For en stund tilbake måtte hun ta farvel med sin beste venn etter 16 år. Foto: Maria SharpBESTEVENNER: Maria Sharp (23) fikk hunden Chubby da hun var vare syv år gammel. For en stund tilbake måtte hun ta farvel med sin beste venn etter 16 år. Foto: Maria Sharp

– Hun ble veldig engstelig

I blogginnlegget skriver 23-åringen at Chubby de siste årene forandret seg fra den aktive og lekne hunden hun alltid hadde vært.

Den 16 år gamle hunden utviklet Alzheimer, og fikk etterhvert grå stær og mistet til slutt hørselen helt.

– Hun hadde også problemer med å sove. Hun holdt seg for seg selv for det meste av natten, var veldig engstelig og vandret rundt i sirkel, skriver hun.

Les også: Tom skal snart dø - skrev brev til datteren (5)

Saken fortsetter under bildetEKTE KJÆRLIGHET: Maria Sharp (23) forteller at det var vanskelig å ikke ha med seg hunden Sharp da hun flyttet for å begynne på College. Foto: Maria SharpEKTE KJÆRLIGHET: Maria Sharp (23) forteller at det var vanskelig å ikke ha med seg hunden Sharp da hun flyttet for å begynne på College. Foto: Maria Sharp

Saken fortsetter under bildetKOS: Hver gang Maria Sharp dro hjem fra college for å besøke familien var ikke Chubby langt fra sin beste venn. Foto: Maria SharpKOS: Hver gang Maria Sharp dro hjem fra college for å besøke familien var ikke Chubby langt fra sin beste venn. Foto: Maria Sharp


– Begynte å kaste opp

For noen uker siden begynte Chubby å kaste opp og fikk ikke i seg næring. Da skjønte 23-åringen at ikke alt var som det skulle være.

– Hun fikk medisin som skulle hjelpe mot kvalme, men det fungerte ikke. Hun var også oppe hele natten. Jeg visste at hun ikke var frisk og at hennes tid snart var kommet – raskere enn jeg hadde trodd.

– Blodprøvene hennes var fine, men vi bestemte oss for å gjennomføre en røntgenundersøkelse. Det var da de fant en gallestein, skriver Sharp videre.

Les også: Hund døde da den ble etterlatt i bil

Saken fortsetter under bildetSVAK: Chubbys helse ble stadig dårligere. For noen uker siden bestemte Maria Sharp seg for at hennes beste venn ikke lenger skulle lide. Foto: Maria SharpSVAK: Chubbys helse ble stadig dårligere. For noen uker siden bestemte Maria Sharp seg for at hennes beste venn ikke lenger skulle lide. Foto: Maria Sharp

For svak for operasjon

Etter å ha fått den nedslående beskjeden visste 23-åringen at Chubbys tid var over.

– Operasjon var den eneste måten som kunne hjelpe henne, men vi visste alle at hun var for svak. De kunne prøve å hjelpe henne med medisin, men det var ikke garantert at det ville hjelpe. Hun hadde vært uten mat i tre dager da vi bestemte oss for å la henne slippe, skriver hun.

I blogginnlegget forteller Sharp at hun kommer til å savne sin beste venn.

– Det er fortsatt vanskelig å akseptere at hun faktisk er borte. Jeg finner meg selv i å se etter henne her hjemme. Jeg tror det kommer til å bli den største forandring, det å faktisk tro at min beste venn er borte. Jeg vil savne deg Bunny, skriver hun.

Les også: Verdens eldste mann er død

Saken fortsetter under bildetSISTE BILDE: Før Chubby ble avlivet første Maria Sharp for at hun hadde bilder som kunne minne henne om hennes høyt elskede hund. Foto: Suzanne Price/Suzuran PhotosSISTE BILDE: Før Chubby ble avlivet første Maria Sharp for at hun hadde bilder som kunne minne henne om hennes høyt elskede hund. Foto: Suzanne Price/Suzuran Photos

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus