Denne farsdagsgaven rører en hel verden

Det canadiske flyselskapet WestJets veldedighetssatsing sammen med Ronald McDonald House Charities sørget for at én far fikk en helt spesiell tidlig farsdagsgave.

Det canadiske flyselskapet WestJets veldedighetssatsing sammen med Ronald McDonald House Charities sørget for at én far fikk en helt spesiell tidlig farsdagsgave.

Se den rørende videoen øverst i artikkelen.

Marc Grimard jobber i byen Saskatoon, mens kona er med den kronisk syke sønnen hans i byen Edmonton, drøye 500 kilometer unna for å få behandling for en hjertesykdom. Marc jobber på et vedlikeholdsverksted for busser for å kunne spare opp nok penger til sønnens behandlinger.

Les også: Slik overrasket norske Kai hunden sin

Flyselskapet stilte dermed opp med en ansatt som fikk opplæring i Marcs jobb og ville steppe for han i ei uke, mens han kunne besøke familien.

Videoen ble publisert på YouTube tirsdag og fikk på de tre første dagene over 300.000 visninger. Flyselskapet har lovet å gjenforene én familie for hver 100.000-visninger videoen får. Det ser ut til å bli en svært minnerik farsdag for mange familier i landet.

Farsdagen feires over store deler av verden tredje søndag i juni (15. Juni), mens den her i Norden feires først andre søndag i november (9. November).

At liv kan endres via sosiale medier fikk også lille Arianna (2) oppleve. Hun er avhengige av dialysemaskiner for å holde seg i live, men etter at moren la ut en bønn på Facebook etter en donornyre, kan livet hennes nå være reddet:

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus