Reality følger fødende kvinner i det fri

En video av en ekte skogsfødsel er inspirasjonen til et nytt realitytv-konsept. Foto fra YouTube.
En video av en ekte skogsfødsel er inspirasjonen til et nytt realitytv-konsept. Foto fra YouTube.

Den amerikanske TV-kanalen Lifetime har klekket ut en realityserie som allerede før den er innspilt, er svært omdiskutert.

Tittelen er tenkt å bli «Born in the Wild», og konseptet går ut på å la gravide kvinner føde utendørs uten legehjelp, melder Entertainment Weekly.

Ideen fikk kanalen etter at en video som viste en ekte skogsfødsel ble sett av 20 millioner på YouTube, skriver nettstedet.

Nå går fødselsleger kraftig ut mot programkonseptet, og advarer mot følgene.

– Dette er noe folk allerede gjør, og vi akter å dokumentere det, lyder forsvaret fra programsjef Eli Lehrer i Lifetime, en kabel- og satellittkanal som er deleid av Disney.

«Born in the Wild» var én av fire serier som Lifetime bekjentgjorde onsdag:

Kanalen har også bestilt «Girlfriend Intervention», der fire afrikansk-amerikanske kvinner «skal hjelpe en hvit søster med en fullstendig makeover», «Threads», der man følger unge motedesignere, og «Kosher Soul», om en svart rapper og komiker, O'Neal McKnight, som akter å konvertere til jødedommen etter ønske fra sin jødiske forlovede.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus