Meny

Rørende gjensyn:

Et vennskap helt utenom det vanlige

Geita Mr. G nektet å spise eller gå. Årsaken var savnet etter eselet Jellybean. Så fikk Mr. G tidenes overraskelsesbesøk.

Den ti år gamle geita Mr. G ble nylig reddet fra en kvinne som ikke kunne ta vare på seg selv, eller sine mange dyr. Men samtidig ble geita også skilt fra sin bestevenn, eselet Jellybean.

Mr.G ble fraktet til dyrepensjonatet Animal Place i California, mens eselet fikk plass på et annet dyresenter, timevis unna.

Se også: Hunden sørger over tapet av bestevennen

I flere dager nektet Mr. G å spise eller bevege seg. Han ble undersøkt av veterinær, men ingenting fysisk var galt med ham. Da skjønte dyrepasserne at geita var i sorg, og at noe måtte gjøres.

Etter en 14 timers kjøretur, ankom endelig bestevennen til Mr.G.

Det magiske øyeblikket i det geita skjønner at noe er på ferde, ble fanget på film. Se videoen øverst i artikkelen.

Idet Mr. G hører lyden av eselet Jellybean utenfor, er han på beina og løper ut. Det er som om geita ikke kan tro at Jellybean er der.

Bare 20 minutter etter at eselet og geita ble gjenforent, begynner Mr. G å spise igjen. Det er første gang på sju dager.

Se også: Hund og villrev er bestevenner

Planen nå er at Mr. G og Jellybean skal få bo sammen på et dyrepensjonat.

– Det viktige nå er at de får være sammen resten av livet, på et trygt sted. De har det veldig bra nå begge to, sier Marji Beach fra Animal Place til ABC Nyheter.

Det rørende møtet et snart sett én million ganger på You Tube, og folk er tydelig beveget av videoen.

«Om du ikke får en klump i halsen av dette, er du en stein», skriver én, mens en annen skriver «Denne videoen fikk meg til å gråte. Den drar i hjertet».

Et annet vennskap utenom det vanlige er det mellom katten Ralphee og hunden Max. Lille Ralphee lider av en hjerneskade som gjør at hun ikke klarer å bevege seg som andre katter. Da hun ble reddet ut av en stall fikk hun en uventet beskytter i hunden Max. Se de to vennene i aksjon her:

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus