Slik reagerte snop-dronninga på norsk godteri

Hun er blitt et fenomen på Internett, der hun smaker seg gjennom godsaker fra hele verden. Her smaker Emmy på seigmenn og Kvikk Lunsj.

Det høres kanskje trivielt og kjedelig ut. En ung kvinne som spiser godteri fra rundt om i verden, og beskriver smak og tekstur på det hun putter i munnen. Men Emmy har fått tusenvis av fans for sine videosnutter på YouTube. Hver gang presenterer hun et utvalg godteri fra et nytt land, og på tampen av 2013 var det Norges tur.

Hater salt lakris

Emmy fikk da tilsendt en pose seigmenn, en Kvikk Lunsj og en plate melkesjokolade av en som kaller seg Elly.

Se Emmy spise det norske godteriet i videoen øverst i artikkelen

Tre ganger i uka tar Emmy nå for seg godbiter fra ulike land. Noe av det verste hun har smakt, var salt lakris hun spiste under Danmark-episoden.

– Jeg har skjønt at salt lakris er populært i Skandinavia. Det skjønner jeg ikke, sa Emmy til nettstedet New Media Rockstars.

Hva det beste hun har smakt er, har Emmy ikke noe klart svar på, siden hun har smakt så mye godt.

Lekte med seigmenn

Emmy så ut til å like alle tingene hun spiste fra Norge. Men mest av alt likte hun marabustorken på Freia-sjokoladene, og å leke med seigmennene.

Emmy sier hun har lært mye om hvor sterkt mat og godteri er knyttet til et lands kultur, og at det er viktig å respektere dette i videoene sine.

I 2013 spiste Emmy seg gjennom hele 24 land.

Ikke alene om spisinga

Emmy er ikke alene om å spise på Internett. Stadig flere i Sør-Korea betaler for å se andre spise foran kameraet. Park Seo-yeon tjener 60.000 kroner i måneden for å spise foran tusenvis av seere:

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus