Meny

Tom skal snart dø - skrev brev til datteren (5)

DØENDE: Tom Attwater (30) skal snart dø. Han er rammet av kreft, men ønsker å samle inn til sin datter tilfelle hun får kreft i fremtiden. I et brev tar han farvel med henne og ber henne oppføre seg pent. Foto: Privat
DØENDE: Tom Attwater (30) skal snart dø. Han er rammet av kreft, men ønsker å samle inn til sin datter tilfelle hun får kreft i fremtiden. I et brev tar han farvel med henne og ber henne oppføre seg pent. Foto: Privat

Tom Attwater får ikke se datteren Kelli vokse opp. Nå tar han farvel med datteren i et følelsesladd brev.

Da fem år gamle Kelli ble født oppdaget legene at den lille jenta var rammet av

Nevroblastom, den vanligste formen for kreft hos spedbarn.

Hun ble operert, men kreften kom tilbake da hun bare var to år gammel, skriver Daily Mirror.

For øyeblikket har den britiske 5-åringen det bra, men etter å ha overlevd sykdommen to ganger kan lille Kelli måtte gjennomgå banebrytende behandling i USA om hun får tilbakefall.

Les også: Felix døde i magen

– Har hatt et godt liv

Når har Tom Attwater (30), som selv er rammet av kreft og venter på å død, startet en innsamlingsaksjon for datteren. Målet er å samle inn 500.000 pund slik at hun skal kunne ha råd til behandling om hun igjen får kreft i fremtiden.

– Jeg vet at en halv million pund er mye penger, men sjansene for at Kelli får et tilbakeslag er så stor, har han sagt til Daily Mail.

– Før min tid er over, må jeg gjøre alt for å hjelpe Kelli. Vennligst hjelp meg med å gjøre det, fortsetter han.

Les også: - Jeg har blitt pappa til en nydelig engel

Vil ha oppmerksomhet

30-åringen ble diagnostisert med kreft etter at han kollapset og fikk et anfall på kjøkkenet til sin søster.

Legene fant da en svulst i hjernen hans.

– Jeg er 30 år, og har hatt et veldig godt liv. Jeg kan akseptere det. Men når du er fire år gammel, hvordan kan du akseptere det? Du har ikke hatt noen sjanse til å leve, sier han til Daily Mirror.

For å få oppmerksomhet rundt innsamlingsaksjonen har Attwater skrevet et brev til datteren der han lister opp livsråd og hvordan hun skal komme seg gjennom livet.

Teksten er gjengitt av Daily Mirror.

Les det hjerteskjærende brevet her:

Kjære Kelli

Jeg er så lei meg for at jeg ikke vil komme til å se deg vokse opp. Vær så snill, ikke skyld på andre mennesker eller verden. Mye av livet handler om flaks, og mitt hell er i ferd med å ta slutt.

Jeg skulle ønske jeg hadde ord som ville gjøre at du føler deg bedre. Jeg skulle ønske jeg ikke hadde kreft, og at du ikke ville være nødt til å se meg ha det så vondt så ofte som nå. Jeg ønsker så mange ting var annerledes, men det er de ikke.

De fleste fedre har øyeblikk der de kan sitte ved kjøkkenbordet, og varme hendene på et kaffekrus, mens de gir døtrene sine råd. Vi har ikke tid. Jeg vil ikke være i stand til å være med deg til din første dag på den store skolen, plukke deg opp fra din første date, holde deg når ditt hjerte er knust eller rope hurra når du er ferdig utdannet.

Men mens din gamle far fortsatt er her, tenkte jeg å gi deg flere livsråd på en gang. Jeg håper det kan hjelpe deg. Jeg håper kreften din aldri kommer tilbake, slik at du kan få et langt og lykkelig liv.

SKOLE

Alle vil si at det er svært viktig å jobbe hardt på skolen. Forhåpentligvis vil du alltid gjøre ditt beste. Jeg gjorde det bra på skolen, men hjalp det meg i livet? Ikke egentlig. Skolearbeid ER viktig, men sørg for at du har det gøy også.

GUTTER

Akkurat nå gjør du ikke stor forskjell på gutter og jenter, og ser alle barn som dine venner. Det er typisk for din vennlige væremåte. Men Kel, det vil endre seg når du blir eldre. Du vil se guttene som irriterende klassekamerater om et par år, men sent i videregående skolen vil du forstå at de kan være ganske hyggelige.

Du vil ha kjærester når du blir eldre, og jeg vil ikke være i stand til å grille dem om deres intensjoner. Så her er noen råd fra den gamle mannen. Det er veldig vanskelig å beskrive hvordan det føles å virkelig være forelsket. Du husker kanskje at du så meg og mamma le sammen og kose på sofaen, det er slik ekte kjærlighet ser ut. Ha det gøy mens du leter etter den.

Velg alltid gutter med gentleman-verdier, oppdragelse og respekt. Innbill deg at de skal sitte og spise middag ved bordet vårt, og snakke med familien din. Om du tror de passer inn, så har du funnet deg en bra ung mann.

Dessverre vil du få hjertet ditt knust en dag. Det gjør så inn i helvetes vondt, og det kommer til å kjennes ut som om verden er over. Men du kommer over det. Og selv om en romanse ikke fungerer, skal du forsøke å være snill. Gutter har følelser også. Til slutt, hvis du har en spesiell venn, som er der for deg hele tiden, selv når kjærester kommer og går, ikke ta ham for gitt. Ikke se forbi ham. Han kan ha følelser for deg.

EKTESKAP

Jeg drømte ofte om bryllupsdagen din, og tenkte hvordan mine øyne ville være fylt med tårer, da jeg gikk med deg gjennom kirken. Jeg vil ikke være i stand til å gjøre det, Kelli. Jeg beklager, kjære. Men jeg vil se over skulderen din den dagen, stolt og glad for at du har funnet en spesiell person, som kan elske deg og bryr seg om deg.

Jeg lurer på om du kommer til å spille sangen du kaller «familiesangen» (som heter «I'll be there», og er av Jackson Five). Den betydde så mye for meg, min bror og min søster da vi vokste opp, og jeg vet at den gjør det for deg også.

Min sjel vil være med deg på bryllupsdagen.

MAMMA

Du og din mor kommer til å krangle noen ganger, spesielt når du er tenåring. Men husk at hun elsker deg og ønsker deg det beste.

Gi mamma en klem når hun er trist og hjelp hverandre gjennom forferdelige tider, når jeg er borte. Når du er tenåring kommer du til å tro at dine venner har rett og moren tar din feil. Men hun må ta vanskelige avgjørelser for deg, og kjempe for dine interesser, mer enn noen venn du noensinne vil ha kommer til å gjøre.

Du må behandle henne godt.

FAMILIE

Ingenting er viktigere enn familien, og de ​​verdiene den gir oss. Ingenting.

VENNER

Husk å behandle mennesker som de behandler deg. Vær snill mot alle som hjelper deg, alltid. Mobbing er fryktelig. Bli aldri en mobber.

JUL OG BURSDAGER

Under den første julen uten meg, vil jeg bli glad hvis du og mamma tenner et lys og tenker på meg i et par minutter. Det ville være morsomt hvis dere gjorde apedansen sammen. Å hoppe rundt og riste rumpene våre fikk oss alltid til å le. Det er noe som vil få meg til å le. Jeg skulle også ønske at du besøkte foreldrene mine på Boxing Day. De vil også være triste.

Jeg har gitt gavene til dine kommende bursdager til barnepiken Sue. Jeg skulle ønske jeg kunne være der og se deg åpne dem. Forhåpentligvis vil du like alt, men det har vært vanskelig å forestille seg hvordan du vil bli når du er 10, 15 og 20 år. Jeg lurer på om du fremdeles vil like One Direction. Jeg lurer på om de vil få deg til å danse rundt i stua.

KARRIERE

Da du var to år du fortalte du meg at du ønsket å bli prinsessastronaut, slik at du kunne ha fine kjoler og oppdage nye planeter. Du kommer nok til å innse at det ikke er mulig. Men så mange andre ting er mulig for deg, elskling.

Gjør det som gjør deg glad og det du liker. Hvis du gjør det, vil livet bli mye lettere.

Du vil kanskje starte flere karrierer for å finne det du virkelig liker, men det spiller ingen rolle. Et liv. En sjanse.

ATFERD

Husk alltid å si «vær så snill» og «takk». Grunnen til at mor og jeg alltid snakker om din atferd, er for at det kommer til å hjelpe deg gjennom hele livet.

Vær alltid høflig, spesielt til eldre. Husk å skrive takkebrev når du mottar en gave, for takknemlighet er alltid bra å vise. (Og husk at bæsjevitser bare morsomme når du er fem).

LÆRE Å KJØRE

De fleste fedre lærer sine døtre kjøre bil. Sørg for at du lærer å kjøre så raskt som mulig - det åpner en ny verden for deg. Sørg også for at mamma ikke lærer deg det. (Jeg spøker, Joely).

REIS UTENLANDS

Det er en klisjé å si at reiser åpner sinnet ditt, men det er sant. Se så mye av verden som du kan. Men aldri fra en motorsykkel. Det er for farlig.

VÆR GLAD

Ikke le 50 prosent, le alltid 100 prosent. Din latter tar over kroppen og smitter. Jeg håper du aldri mister den. Det nytter ikke å si at du ikke skal være trist når jeg forsvinner. Jeg vet at du vil være det, prinsesse. Og jeg skulle ønske jeg kunne være der for å omfavne deg, og klemme deg til du kan smile igjen.

Husker du Tussi - kosedyret jeg kjøpte til deg fra Fretex? Du sa at du ville redde ham, og klemme ham når du savner meg. Det er en god idé. Du kan føle sorg og bruke det som en motivasjonsfaktor for å komme videre i livet. Eller du kan bare føle tristhet. Du vet hva jeg håper du velger.

VÆR GAVMILD

Vær så snill å gi til veldedighet. Veldedige organisasjoner har vært veldig fint for deg og meg. Du vil sikkert alltid huske vår tur til Disneyland. Jeg vil alltid huske hva folk gjorde for å betale for din behandling, om din kreft noensinne kommer tilbake.

Gamle folk sendte bønnekort og sedler, selv om de egentlig ikke hadde råd til det. Hoder ble barbert, kilometer løpt og tusenvis av dollar ble samlet inn. Alt for deg. Det er viktig å betale tilbake.

Å gjøre gode gjerninger løfter sjelen. Glem aldri at det finnes mennesker som har det verre enn deg, som du kan hjelpe.

HUSK DITT LIVSMOTO

Prøv alltid. Du husker kanskje at jeg lærte deg å si: «å gi opp er for tapere». Jeg feilet mange ganger i mitt liv, men jeg ga aldri opp. Kelli, gi aldri opp.

TRO PÅ DEG SELV

Opp gjennom livet, kommer mange mennesker til å si til deg at du ikke kan gjøre visse ting. Du bestemmer selv: Kan du? Vil du gjøre det? Store utfordringer gir risiko, så ta smarte valg. De som fortalte meg at jeg ikke kunne gjøre visse ting, ville ikke at jeg skulle gjøre nettopp det. Det er nesten alltid mulig å gjøre en ting, så gjør ditt beste. Jeg er overbevist om at det er en masse ting du kan lykkes med.

Jeg vet at du vil gjøre meg stolt og gjøre noe hyggelig for mitt minne. Jeg vet du kan - så la oss starte nå.

TIL SLUTT

Takk for at du er deg, Kelli. Takk for at du ga meg den største kompliment i livet da du begynte å kalle meg pappa. Å ha deg som min datter, er den største æren i mitt liv. Takk for at du lærte meg mer om kjærlighet og glede enn noen annen person.

Nyt livet ditt. Ikke hast deg gjennom det. Jeg vil vente på deg. All min kjærlighet, alltid, til deg min prinsesse og til mor.

Kyss

Pappa

http://www.mirror.co.uk/news/real-life-stories/terminally-ill-dad-cant-daughter-3122851

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
11:13 Titusener marsjerer i Hongkongs gater – vil vise at de er fredelige11:04 Nytt krav skal sikre studenter bedre undervisning10:23 Fem personer til sykehus etter trafikkulykke i Jølster10:20 Støre: – Vi styrer mot en krise09:54 Sekunder unna smell rett foran øynene til Pål: – Fy f... for en idiot09:26 Trønder kåret til årets sykkeltalent09:19 Elden inn i Veireno-saken før ankebehandlingen09:07 Facebooks kryptovaluta bekymrer Datatilsynet08:12 Savnet person i Kristiansand funnet i live08:00 Minst ti sivile drept av veibombe nord i Afghanistan07:41 Widerøe truer med nedleggelse av 37 ruter ved momsøkning07:38 Tre palestinere skal være drept av israelske soldater på Gazastripen06:52 63 drept av selvmordsbombe under bryllup i Kabul06:40 Savnet kvinne i Ålesund har kommet til rette06:26 Dette skjer i dag05:58 Forening mener vedtak om riving av Y-blokka er ugyldig05:32 Dette skjedde i natt05:25 Over 2.000 evakuerte fra ny brann på Gran Canaria05:03 Hans Olav Lahlum ber om å få betale 100.000 mer i skatt04:35 50.000 hjemløse etter brann i Bangladesh04:05 Ni omkom i hotellbrann i Ukraina04:04 – Britene står overfor mangel på mat, drivstoff og medisiner ved brexit03:39 Bompengepartiet starter nytt lokallag etter intern strid02:43 Djokovic ute av Cincinnati-turneringen i semifinalen02:40 Mulig bortføring i Tønsberg var bare lek01:48 Abid Raja kaller bompengestriden unødvendig drama01:46 Flere pågripelser etter at høyrenasjonalister marsjerte i Portland00:58 Fremmede tok farvel med offer for El Paso-massakre00:45 Hund drepte flere sauer i Sandnes00:24 Mann omkom i trafikkulykke i Trøndelag23:57 Durasovic til finale i challengerturnering i Slovenia23:34 Boksing: Srour og Thanderz vant i Ludwigshafen23:23 Golf: Hovland henger med i tetsjiktet, Ventura falt av23:08 Carlsen startet med remis i Sinquefield Cup22:52 Berge og Genk vant stort22:35 Ødegaard med gult kort i uavgjortdrama22:35 Petter Vennerød vant Amandakomiteens ærespris22:14 Amandaprisen: «Ut og stjæle hester» den store vinneren22:02 Kiplesund satte norsk rekord i lengde med 8,1021:42 Norge gratulerer det sudanske folk21:42 Reitan tre slag bak lederen i Tsjekkia21:40 Tre raketter avfyrt fra Gazastripen21:04 Salvini ga etter for press – lot 27 barn gå i land21:00 Déjà vu for City – Tottenham berget av VAR igjen20:48 Dæhli-misser ødela VM-stafetten: – Hadde ikke peiling på hvor jeg var20:39 Mann funnet etter leteaksjon i Steinkjer20:30 Frekk hælflikk fra Hovland sørget for poengdeling i Skien19:51 Rosenborg er ubeseiret på seks kamper19:40 Person raspet med kniv i Oslo sentrum19:22 Elden blir bistandsadvokat for Per Orderud19:19 Ajer og Celtic måtte slite i ligacupen18:57 Haaland vippet ned fra måltoppen tross to fulltreffere18:55 Real Madrid åpnet sesongen med sterk borteseier18:55 Siv Jensen er uønsket i byen av Sarpsborg Frp18:52 Politiet mener Manshaus' forklaring styrker deres teorier18:42 Eiking med etappeseier i Arctic Race18:41 Folket feirer «et nytt Sudan»18:39 Mané-perle frelste Liverpool18:28 Svensk gull i o-VMs kvinnestafett, Norge utenfor pallen18:13 Ny seier, og Arsenal kan ha funnet gull18:01 King åpnet målkontoen i Bournemouth-seier17:58 Naglestad scoret hattrick for Egersund17:57 Tredje strake tap for Florø17:55 Ny seier for Asker17:49 Igjen skryter Donald Trump av størrelsen17:46 Opseth nummer sju i SGP-kvalifisering17:35 Trump: – Håper på fredsavtale med Taliban17:24 Aalesund fortsatte seiersrekken17:24 Aalesund stakk ytterligere ifra etter seier og Sandefjord-poengtap17:22 Mjelde reddet poeng for Sandefjord17:04 LSK vant «hatkampen» mot VIF16:57 Røa seiret hjemme mot Stabæk16:52 Klepp-seier over Avaldsnes16:51 Uavgjort mellom Fart og Lyn16:48 Norsk tredjeplass i Sommer Grand Prix16:43 Jensen: Naturlig med landsstyremøte når avklaring nærmer seg16:33 Manshaus oppsøkte læstadianske menigheter16:33 Nytt tap for Kolbotn16:12 Erna Solberg åpnet tredje etappe av sykkelrittet Arctic Race16:10 Flo avgjorde for Sotra15:59 Ny seier for Levanger15:59 – Gjør at vi selger konkurransefortrinnet til utlandet15:52 LSK slo Vålerenga på hjemmebane15:40 Venstre: Uaktuelt med bompengetiltak som fører til økt trafikk15:18 Bayern henter fransk stortalent15:13 Åpnet internasjonalt møte om handel med truede arter15:00 Al-Noor-moskeen åpnet dørene for pressen14:31 Neymar fortsatt ute av PSG-troppen14:29 Avtale om maktdeling undertegnet i Sudan14:20 Økning i antall harepest-tilfeller13:43 XXL-sjefen bekrefter prisjuks13:09 Skyting over grensa i Kashmir13:00 Per Sandberg om Charterfeber: – Du vinner hver dag der. Bryter barrierer og bygger selvtillit12:46 Vys billettsystem brøt sammen12:35 Person omkom etter fall fra bygning12:22 Syklisten ser på bilen – så bare rister hun på hodet12:10 Forklarte seg om drapsåstedet og ruten til moskeen12:09 Lærere demonstrerer i Hongkong11:44 Rødgrønn frykt for «krig mot byene» i regjeringens bomløsning11:08 Sjefstrateg spår valutasjokk
Siste nytt
11:13NorgeTitusener marsjerer i Hongkongs gater – vil vise at de er fredelige11:04NorgeNytt krav skal sikre studenter bedre undervisning10:23NorgeFem personer til sykehus etter trafikkulykke i Jølster10:20PolitikkStøre: – Vi styrer mot en krise09:54MotorSekunder unna smell rett foran øynene til Pål: – Fy f... for en idiot09:26SportTrønder kåret til årets sykkeltalent09:19NyheterElden inn i Veireno-saken før ankebehandlingen09:07PengerFacebooks kryptovaluta bekymrer Datatilsynet08:12NorgeSavnet person i Kristiansand funnet i live08:00VerdenMinst ti sivile drept av veibombe nord i Afghanistan07:41ReiseWiderøe truer med nedleggelse av 37 ruter ved momsøkning07:38VerdenTre palestinere skal være drept av israelske soldater på Gazastripen06:52Verden63 drept av selvmordsbombe under bryllup i Kabul06:40NorgeSavnet kvinne i Ålesund har kommet til rette06:26NorgeDette skjer i dag05:58NorgeForening mener vedtak om riving av Y-blokka er ugyldig05:32NorgeDette skjedde i natt05:25VerdenOver 2.000 evakuerte fra ny brann på Gran Canaria05:03PengerHans Olav Lahlum ber om å få betale 100.000 mer i skatt04:35Verden50.000 hjemløse etter brann i Bangladesh04:05VerdenNi omkom i hotellbrann i Ukraina04:04Verden– Britene står overfor mangel på mat, drivstoff og medisiner ved brexit03:39NorgeBompengepartiet starter nytt lokallag etter intern strid02:43SportDjokovic ute av Cincinnati-turneringen i semifinalen02:40NorgeMulig bortføring i Tønsberg var bare lek01:48NorgeAbid Raja kaller bompengestriden unødvendig drama01:46VerdenFlere pågripelser etter at høyrenasjonalister marsjerte i Portland00:58VerdenFremmede tok farvel med offer for El Paso-massakre00:45NorgeHund drepte flere sauer i Sandnes00:24NorgeMann omkom i trafikkulykke i Trøndelag23:57SportDurasovic til finale i challengerturnering i Slovenia23:34SportBoksing: Srour og Thanderz vant i Ludwigshafen23:23SportGolf: Hovland henger med i tetsjiktet, Ventura falt av23:08SportCarlsen startet med remis i Sinquefield Cup22:52SportBerge og Genk vant stort22:35SportØdegaard med gult kort i uavgjortdrama22:35KulturPetter Vennerød vant Amandakomiteens ærespris22:14KulturAmandaprisen: «Ut og stjæle hester» den store vinneren22:02SportKiplesund satte norsk rekord i lengde med 8,1021:42VerdenNorge gratulerer det sudanske folk21:42SportReitan tre slag bak lederen i Tsjekkia21:40VerdenTre raketter avfyrt fra Gazastripen21:04VerdenSalvini ga etter for press – lot 27 barn gå i land21:00SportDéjà vu for City – Tottenham berget av VAR igjen20:48SportDæhli-misser ødela VM-stafetten: – Hadde ikke peiling på hvor jeg var20:39NorgeMann funnet etter leteaksjon i Steinkjer20:30SportFrekk hælflikk fra Hovland sørget for poengdeling i Skien19:51SportRosenborg er ubeseiret på seks kamper19:40NorgePerson raspet med kniv i Oslo sentrum19:22NorgeElden blir bistandsadvokat for Per Orderud19:19SportAjer og Celtic måtte slite i ligacupen18:57SportHaaland vippet ned fra måltoppen tross to fulltreffere18:55SportReal Madrid åpnet sesongen med sterk borteseier18:55PolitikkSiv Jensen er uønsket i byen av Sarpsborg Frp18:52NorgePolitiet mener Manshaus' forklaring styrker deres teorier18:42SportEiking med etappeseier i Arctic Race18:41VerdenFolket feirer «et nytt Sudan»18:39SportMané-perle frelste Liverpool18:28SportSvensk gull i o-VMs kvinnestafett, Norge utenfor pallen18:13SportNy seier, og Arsenal kan ha funnet gull18:01SportKing åpnet målkontoen i Bournemouth-seier17:58SportNaglestad scoret hattrick for Egersund17:57SportTredje strake tap for Florø17:55SportNy seier for Asker17:49VerdenIgjen skryter Donald Trump av størrelsen17:46SportOpseth nummer sju i SGP-kvalifisering17:35PolitikkTrump: – Håper på fredsavtale med Taliban17:24SportAalesund fortsatte seiersrekken17:24SportAalesund stakk ytterligere ifra etter seier og Sandefjord-poengtap17:22SportMjelde reddet poeng for Sandefjord17:04SportLSK vant «hatkampen» mot VIF16:57SportRøa seiret hjemme mot Stabæk16:52SportKlepp-seier over Avaldsnes16:51SportUavgjort mellom Fart og Lyn16:48SportNorsk tredjeplass i Sommer Grand Prix16:43PolitikkJensen: Naturlig med landsstyremøte når avklaring nærmer seg16:33NorgeManshaus oppsøkte læstadianske menigheter16:33SportNytt tap for Kolbotn16:12SportErna Solberg åpnet tredje etappe av sykkelrittet Arctic Race16:10SportFlo avgjorde for Sotra15:59SportNy seier for Levanger15:59Penger– Gjør at vi selger konkurransefortrinnet til utlandet15:52SportLSK slo Vålerenga på hjemmebane15:40PolitikkVenstre: Uaktuelt med bompengetiltak som fører til økt trafikk15:18SportBayern henter fransk stortalent15:13VerdenÅpnet internasjonalt møte om handel med truede arter15:00NorgeAl-Noor-moskeen åpnet dørene for pressen14:31SportNeymar fortsatt ute av PSG-troppen14:29VerdenAvtale om maktdeling undertegnet i Sudan14:20NorgeØkning i antall harepest-tilfeller13:43PengerXXL-sjefen bekrefter prisjuks13:09VerdenSkyting over grensa i Kashmir13:00Helse og livsstilPer Sandberg om Charterfeber: – Du vinner hver dag der. Bryter barrierer og bygger selvtillit12:46PengerVys billettsystem brøt sammen12:35NorgePerson omkom etter fall fra bygning12:22MotorSyklisten ser på bilen – så bare rister hun på hodet12:10VerdenForklarte seg om drapsåstedet og ruten til moskeen12:09VerdenLærere demonstrerer i Hongkong11:44PolitikkRødgrønn frykt for «krig mot byene» i regjeringens bomløsning11:08PengerSjefstrateg spår valutasjokk

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus