Joika-kakene havner i pose

Nå kan du få joika både i pose og boks. Foto: Nortura
Nå kan du få joika både i pose og boks. Foto: Nortura

Etter 54 år på boks kommer sjokkmeldingen: Joika-kakene tar med seg sausen og havner i tidsriktige poser, tilpasset mikrobølgeovn.

Kjøttkakene, som består av vel en tidel reinsdyrkjøtt, er ifølge Nortura Norges nest mest solgte middagshermetikk gjennom 50 år – bare slått av Spagetti à la Capri. I fjor ble det solgt 830.000 bokser med den blide samegutten utenpå.

Les også : Hva er Norges nye nasjonalrett?

I tillegg til to nye varianter i pose, vil man fortsatt også få de originale boksene, trøster produsenten.

– Vi har fremdeles mange fans rundt om i landet som vil finne den gode, gamle boksen der den alltid har stått, sier produktsjef i Nortura, Ida Mellbye Løvås.

Trolig også i mangt et matskap på hytta, fra både ett og flere tiår tilbake.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus