Inspirerer med nakenpoesi

Vil 100 mennesker i Adams drakt få deg til å føle deg bedre?

I serien «videoer som vil øke selvfølelsen din» har selskapet Withings fått 100 nakne mennesker til å vise seg fram i en ny video.

Franske Withings, som produserer helsedingser, mener det er på tide at vi lytter til vår egen kropp. Ved hjelp av 2000 stillbilder forteller de historien om Sam, som ikke liker seg selv lenger. I fortellingen lærer han å elske kroppen sin igjen. Målet med videoen er å inspirere andre til å gjøre det samme.

Reklamestuntet vekker nå oppmerksomhet i flere medier, og seertallet på YouTube vokser stadig.

Les også: «Kvinne» i push-up drar millioner av seere

Skjønnhetsprodusenten Dove kjørte en kampanje med fokus på kvinners ekstreme selvkritikk tidligere i år. Kvinnene i eksperimentet ble tegnet både slik de beskrev seg selv, og slik en fremmed beskrev dem. Resultatene ble svært forskjellig:

Personvernpolicy