Kjøttboller på ny måteOppskrift på kjøttboller med kyllingkjøttdeig

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kyllingkjøttdeig blir best på denne måten.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

I kveldens utgave av programmet Bills Kitchen møter vi på mueslibar med aprikos, sjokolade og tranebær, en koreansk bulgog og en thaisalat med chili og kokosnøtt.

Og det er i tillegg til de kule kjøttbollene du ser i videoen overfor.

Til nå har han gitt oss den enkleste suppa , den raskeste fiskeretten og den mest lettvinte marokkanske gryta . I forrige uke så vi hvordan Bill laget et svensk rekesmørbrød.

Nå er det altså duket for kjøttboller av kyllingkjøttdeig med pancetta og salvie. Det er slett ikke noen ny idé å la kyllingkjøtt få selskap av salvie. Og når først den grønne, fine krydderurten har funnet seg til rette, ja da dukker veldig ofte bacon, parmaskinke eller pancetta opp.

Saltimbocca er opplagt (den hvor kjøttet bankes flatt, stekes gyllent og kokes med litt vin). Denne pastaretten med salvie, parmaskinke, parmesan og salvie høres også til i samme smaksunivers.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Programmer går at altså av stabelen 18.10 tirsdag kveld.

Episodene går også i reprise til følgende tider:

  • 23. oktober klokken 08.25
  • 27. oktober klokken 09.00
  • 28. oktober klokken 18.10

Klikk her og bli inspirert - hver fredag!

Følg Sjuve på Facebook eller Twitter så får du svar på alt de lurer på om mat!

Instagram: #klikkmat

Les også:

Blomkålsuppa alle elsker

Klarer du flere enn åtte matspørsmål er du god

Eplekaka du må bake i høst

Vår største pizzatest noensinne

Saken er opprinnelig publisert på klikk.no