Mer enn to millioner nordmenn mot telefonsalg

NEI TAKK! Nesten halvparten av den voksne befolkningen i Norge har reservert seg mo telefonsalg. Illustrasjonsfoto: Colourbox.com
NEI TAKK! Nesten halvparten av den voksne befolkningen i Norge har reservert seg mo telefonsalg. Illustrasjonsfoto: Colourbox.com

Halvparten av Norges voksne befolkning har reservert seg mot telefonsalg og adressert reklame.

Ved inngangen til oktober viser tall fra Brønnøysundregistrene at mer enn 2.050.000 personer har reservert seg i Reservasjonsregistrene. Dette utgjør rundt halvparten av Norges befolkning over 16 år.

De fleste av disse har reservert seg mot reklame gjennom telefon og mobiltelefon. Over 1,1 millioner nordmenn har også reservert seg mot direkte adressert reklame i postkassen, og over 1,8 millioner vil ikke ha reklame fra frivillige organisasjoner, melder Brønnøysundregistrene i en pressemelding.

Les også: Telefonselgerne gir seg ikke med maset

I Hordaland, Oslo og Akershus har over 200.000 personer i hvert av fylkene reservert seg mot telefonsalg og adressert reklame.

Les også:

Så enkelt slipper du telefonmaset

Vil ha lydopptak av alle telefonsalg

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus