DIY: kan man fjerne gule flekker og svettelukt med natron og vodka?

Slik blir du kvitt svettelukt og gule flekker under armene

BORT MED GULE FLEKKER: Det finnes utallige kjerringråd for å fjerne svettelukt og gule flekker fra klærne. Vi testet et par av dem. Og spurte ekspertene hva som egentlig hjelper. © FOTO: Tove Eggen
BORT MED GULE FLEKKER: Det finnes utallige kjerringråd for å fjerne svettelukt og gule flekker fra klærne. Vi testet et par av dem. Og spurte ekspertene hva som egentlig hjelper. © FOTO: Tove Eggen

Den hvite favorittkjolen som ble brukt i hele sommer ser ikke like fresh ut med gule flekker under armene...

Tove Eggen

Tove Eggen (29) er utdannet makeupartist ved Art Complexion Make Up Skole og motejournalist ved London College of Fashion. Ved siden av frilansvirksomhet har hun jobbet som makeuplærer og stylist.

Nå er hun stasjonert i varme Barcelona og lager mote-og skjønnhetsvideoer og -artikler for Kamille.no. og har nylig startet online-magasinet iknowthatmagazine.com.


De viktigste flekkfjerningsmidlene:

Aceton: Fjerner fett, lakk, plast og bek. Må ikke brukes på acetat og triacetat. Svært brannfarlig.

Eddik, fem prosent eller syv prosent: Fjerner blant annet svetteflekker.

Vaskemiddel med enzym: Enzym finnes i de fleste vaskemidler. Det løser eggehvite og fettholdige flekker. Bør ikke brukes på ull og silke, siden det ødelegger fibrene.

Hydrogenperoksid, tre prosent oppløselig, apotek: Bleker fargeflekker. Forsterket virkning i blanding med salmiakk. Kan skade fargen på stoffet.

Håndrensekrem: Løser opp skismurning, skokrem, tjære og bek.

Klorblekemiddel: Bleker fargeflekker. Kan skade tekstilfibrene og fargen på plagget.

Flytende oppvaskmiddel: Fjerner fettflekker. Kan skade fargen på plagget.

Salmiakk, ti prosent fortynning: Fjerner syreholdige flekker.

Sitronsyre: Løsing av en teskje sitronsyre per desiliter vann til rustfjerning og bleking.

Spesialmiddel for flekker: Les bruksanvisningen.

Sprit (rødsprit eller denaturert sprit): Fjerner fargeflekker og parfyme. Svært brannfarlig.

Terpentin, mineralsk: Løser kvae, gummi, fett, oljemaling og lakk.

Tynner: Fargeløs blanding av løsemiddel som løser fett, visse typer maling og lakk. Brannfarlig.

Vann: Løser svært mange flekker. Unntak: fett, maling og lakk.

Vaskemiddelløsning: Tekstilvaskemiddel løst opp i vann.

White-spirit: Løser fett og visse typer maling. Brannfarlig.

Kilde: Forbrukerrådet

Hvem har vel ikke gitt opp et favorittplagg helt - bare på grunn av et par udelikate, gule flekker under armene?

Og det trenger ikke bare være hvite klær heller. For selv om det kanskje ikke er like lett å se, så får vi faktisk akkurat de samme type flekkene på farget tøy også.

Men hvor mye svettelukt som setter seg i og på klærne, kommer faktisk mest an på hvilket materiale plagget er laget av.

Les også: Vasker du tøyet ditt skittent?

Har det virkelig best med ull

– Det er store forskjeller på ulike fibre når det gjelder hvor mye svette som setter seg i plagget. Ull er best, så kommer bomull og andre naturlige fibre, forklarer Ingun Grimestad Klepp, forskningsleder ved Statens Institutt for Forbruksforskning (SIFO).

Svettelukt vil enkelt bli vasket ut av ull da det ikke fester seg slik som i andre stoffer, og ofte kan ullklærne henges ute til lufting slik at du lett kan fjerne eventuell umiddelbar svettelukt.

Av verstingene nevner Klepp syntetiske stoffer - som det er påvist at svette lukter sterkest på.

Les også: Du vasker vel ikke soppen?

Ikke bruk skyllemiddel

– Dersom tøyet ikke vaskes grundig nok, vil svette alene kunne sette stygge flekker på plaggene, forteller Malin Skaar, leder for Forbrukerservice på Lilleborg.

Skaar legger også til at bestanddeler i deodoranter kombinert med salter, som skilles ut i svette, vil ved dårlig vask også kunne samles og bygge seg opp på tekstilfibrene under armene.

Les også: Du tar vel ikke på vasken etter å ha vært på do?

Ikke enig

Dette er derimot ikke produktsjef hos Vichy, André Christoffersen, helt enig i når vi spør han om aluminiumklorid i antiperspiranter sammen med salt fra kroppssvette lager de misfargede flekkene under armene.

– Nei, det er ikke riktig. Det er metallrester/sporstoffer i vaskevannet som danner en forbindelse med aluminiumsalt-restene som sitter på klærne, og dermed lager gule flekker, sier Christoffersen.

Men uansett hvordan svettelukten og misfargingen oppstår, er det én ting som er sikkert ifølge forsking fra SIFO; Og det er at skyllemiddel vil gjøre vondt verre for syntetiske stoffer.

– På syntetiske materialer vil skyllemiddel faktisk, og i nokså stor grad, forsterke lukten. Det er altså best å bare kutte det ut når du vasker klær med kraftig svettelukt, sier Klepp.

Vi spurte også hva det er ved skyllemiddel som forsterker svettelukten, men det vites fortsatt ikke.

Les også: Slik vasker du håret i verdensrommet

KAN DISSE FLEKKENE FJERNES?: Er det mulig å fjerne gamle, gule svettemerker under armen? © FOTO: Printscreen shazwanihamid.com

Fremgangsmåten er viktig

Hvordan og med hvilket middel du vasker klærne med, har mye å si for om svettelukt og gule flekker forsvinner eller ikke.

– Det er lurt å teste flekkfjerningsmidler, uansett om de er hjemmelaget eller ei, på et sted hvor plagget ikke blir ødelagt dersom det skulle det gå galt første gangen, råder Klepp og fortsetter:

– All flekkfjerningsmiddel burde deretter fjernes før man vasker klærne, med mindre annet er opplyst på flasken. La middelet få sitte og trekke seg inn i området, og skyll deretter alt ut fra baksiden av tøyet - hvis ikke får man for mye skum i vaskemaskinen som dermed vil utføre en dårligere vask.

Mange lurer også på hvorvidt klærne skal vaskes i kaldt eller varmt vann for å fjerne svettelukt. Klepp opplyser oss om at forskjellen er ganske enkel.

– Hvis det er en form for kroppslig flekk, som kan være alt fra svette til eggehvite, så oppløses dette med kaldt vann. Hvis det er fettflekker man skal fjerne, så må man ty til varmtvann.

Les også: Vask dusjen med sitron eller Zalo

Unngå flekkene helt

Det finnes utallige vaskeprodukter og kjerringråd for å fjerne svettelukt og gule flekker fra klærne, men det beste er jo hvis vi klarer å unngå det helt.

Hvis det stemmer at deodoranter med aluminiumklorid (som finnes i de fleste antiperspiranter for å hindre svette), lager de gule flekkene ved å blande seg med salt fra kroppen vår, kan man jo bare bytte over til en deo uten aluminiumklorid.

Men mange vil da føle at de svetter for mye, så andre gode triks er:

 • Bruk en underskjorte slik at hverken svette eller deodorant kommer i direkte kontakt med favorittskjorten din.
 • Barber underarmene.
 • Vask eller skyll overdelene dine med kaldt vann rett etter bruk, og heng til tørk (gjerne i sola).
 • Etterfølg deodoranten med kroppspudder for et tørrere område.
 • Bruk antiflekker-deodorant.

Vichy har kommet med en ny antiperspirant som lover at produktet tørker så raskt at det ikke er mulig for antiperspirantrester å legge seg igjen på klærne.

I tillegg inneholder den Dissolvine som Vichy mener sikrer at metallrester/sporstoffer i vannet fanges opp før det binder seg med små biter av av aluminiumsalt, om det fortsatt skulle sitte igjen på klærne.

Digital redaksjonssjef for Klikk Mote, Cecilie Eggen, har testet deodoranten - og selv om hun ikke roper hurra over den store mengden aluminiumklorid den inneholder, er den veldig effektiv mot svettelukt.

Les også: Slik vasker du bunadsølvet

Mer enn du tror kan fjerne de gule flekkene under armene.NATRON: 1. Putt cirka fire spiseskjeer med natron i et glass med 1/4 kopp med vann, 2. Bland sammen til du får en slags paste, 3. Smør utover flekkene - gjerne nedover armen også, 4. Skrubb godt over flekkene. La så ligge i én time, før du skyller i vann og deretter legger til vanlig vask. © FOTO: Tove Eggen

Vi tester kjerringårdene

At man kan fjerne svettelukt og gule flekker med produkter som Biotex, Vanish og Zalo er en kjent sak.

Men det finnes også en hel haug med kjerringråd og DIY-tips der ute som lover at de er bedre enn noe annet du kan finne i husholdnigshyllene i butikken:

Av de mest kjente finner vi:

 • Aspirin
 • Mørningssalt til kjøtt
 • Salt
 • Sitron
 • Eddik
 • Natron
 • Amoniakk
 • Vodka

Og de fleste har til felles at de enten har en naturlig blekingeffekt eller er bakteriedrepende.

Så for å se om noen av disse rådene virkelig holdt vann, valgte vi å teste to forskjellige - nemlig natronmetoden og vodkavasken.

Les også: Derfor er uvasket hår best

Mer enn du tror kan fjerne de gule flekkene under armene.VODKAVASK: 1. Finn frem vodka og en tom sprutflaske, 2. Bland like mengder vodka og vann over i flasken, 3. Sprut rikelig med blandingen over området med flekker, og vask deretter plagget i maskin som normalt. © FOTO: Tove Eggen

Resultat

Jeg har en t-skjorte som jeg etter utallige runder i vaskemaskinen hadde gitt opp at kunne bli hvit under armene igjen.

Vi testet ved å skrubbe høyre underarm med natron, og spraye venstre underarm med vodka før t-skjorta ble slengt i vaskemaskinen.

Selv om dette er gamle flekker, så har natronen klart å fjerne litt - dog ikke alt på første runde.

Over på venstre side, så har ikke vodkaen fått bort noe som helst av flekkene, men svettelukten har blitt borte.

Vi kan vel konkludere med at natron har en middels god effekt på gamle svetteflekker, mens vodkaen er god på å fjerne vond lukt.

Les også: Husker du å vaske disse?

hvordan fjerne gule flekker under armeneLITEN FORSKJELL: Etter én vask med natronskrubb har de eldgamle flekkene blitt mye mer utvasket og ikke så disktinkte. Etter et par runder til håper jeg de er helt borte... © FOTO: Tove Eggen

Vann er undervurdert

Vi spurte Klepp om hva som er den beste metoden å fjerne svetteflekker under armene på, men fordi det kan avhenge av så mye forskjellige ingredienser i deodoranter og annet, er det vanskelig å svare på.

Derimot stiller hun med det billigste og enkleste trikset hittil:

– Vann er et sterkere vaskemiddel en de fleste tenker seg. Å sende vann rett gjennom flekken, ved å holde tøyet under springer, kan ofte være alt som skal til. Jo raskere du får skyldt flekken, jo større er sjansen for at den blir borte, råder Klepp.

Les også:

Genseren alle kommer til å gå med i høst

Derfor blir du lik mor

Slik vil kjæresten at du skal kle deg

Følg oss på Facebook!

Vi har testet 17 populære nettbutikker

Meld deg på Klikk Motes nyhetsbrev og hold deg oppdatert på det siste innen mote og skjønnhet

Trenger du hårinspirasjon? Sjekk ut Det Nyes store hårguide

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
15:12 Bombegruppa rykker ut til gjenbruksstasjon i Oslo14:37 Arrangøren tar værgrep, Ski Tour-etappe endres14:26 Rosenborg-spiss Søderlund til Häcken14:23 Rop om hjelp til flyktningene i Syria14:21 Omfattende skader etter raset på Bergensbanen13:47 Fifa vil endre offsidereglene før EM13:35 Noen anklager oss for skremselspropaganda13:28 PSTs tipshåndtering før moské-angrepet granskes12:35 Vannstanden i verdenshavene stiger raskere og raskere12:34 – NRK har gjort meg til syndebukk12:33 Britta (65) svindlet til seg 159 millioner – kan være ute om tre år12:26 Regn og vind på vei – fortsatt snø i høyfjellet12:18 Carlsen klar for barbert Grand Chess Tour12:08 Amnesty-leder nervøs foran dom i Tyrkia11:54 Mann funnet død i elv11:37 Riiber tilbake i konkurranse etter ufrivillig pause11:36 Tyrkia truer Syria med militæroperasjon i Idlib11:35 Illevarslende værmelding for Johaug11:05 Hull i CV-en betyr livserfaring. Den kan være dyrkjøpt10:39 Tre Wall Street Journal-journalister utvises fra Kina10:38 Flere fjelloverganger fremdeles stengt på grunn av uværet10:37 Reagerer kraftig på EUs hemmelighold om Norge: – Uhørt i norsk sammenheng10:30 Dark Room-saken: To menn dømt til 16 og 19 års forvaring10:12 Mann dømt til fire års fengsel for å ha voldtatt kjæresten sin10:11 NRK og TV 2 deler skiskytter-rettigheter fram til 202610:07 Popmusikken blir tristere: Bruken av ordet «love» halvert på 50 år10:01 Barry Matheson er død09:44 Rekordhøy omsetning for norske datterselskap i utlandet09:18 Gresshoppesvermer har nådd Sør-Sudan09:14 Nye britiske visumregler – vil velge på øverste hylle09:07 Snart har vi 100.000 organisasjoner i Norge08:34 Iranske dissidenter krever boikott av valget08:31 Mann til sykehus etter arbeidsulykke i Egersund08:18 Arrangøren avviser bekymring rundt Kollen-renn tross snømangel07:59 Nav-dommene kan være riktige likevel, mener tidligere høyesterettsdommer07:52 Russisk kunstner siktet for sexvideo-spredning i Frankrike07:04 Forskere om 1,5-gradersmålet: – Det kommer ikke til å gå07:00 Norsk kvinne omkom etter ulykke i Sverige06:59 Buttigieg beholder knapp ledelse over Sanders i Iowa06:45 Klæbo: – Jeg er ikke god nok på distanse06:31 Tysk forvirring rundt Thingnes Bøs sekk: – Får meg til å virke gavmild06:13 Nybø inviterte Pollestad med på «pinsettmat» etter Michelin-utspillet06:04 Mann pågrepet etter voldshendelse i Bergen05:55 Dagbladet: Kriminell gjeng prøvde å etablere seg i Norge05:50 Dette skjer i dag05:45 Israel skal bygge jernbane under Jerusalems gamleby05:30 Dette skjedde i natt05:30 Nav nedjusterer antallet berørte i trygdeskandalen04:46 Rapperen Stormzy og nykommeren Mabel til topps i Brit Awards04:18 LO og NHO ber regjeringen om tiltak for vannkraft i Norge04:03 Medier: USAs justisminister vurderer å slutte på grunn av Trumps tvitring03:38 Fire døde i flystyrt i Australia03:37 Flere virussmittede i Sør-Korea03:30 Passasjerer får forlate virusfast cruiseskip i Japan03:03 Innbyggere fremdeles isolert etter jordras på Osterøy03:02 Amerikansk domstol avviser Huaweis krav02:32 Unicef om barns framtidssjanser: Norge på topp og bunn02:02 Nesten halvparten av elevene på Askøy-skole syke02:00 Over 2.000 døde i virusepidemi01:32 Elton John avlyser i New Zealand01:25 Lokale Høyre-politikere vil utrede kjernekraft i Norge01:19 Apples virusfrykt ga børsnedgang01:11 Casper Ruud utslått i Rio av kvalifiseringsspiller00:41 Haaland senket Paris Saint-Germain med to mål: – Jeg bare «drylte» den i mål00:25 Extra-Leker felt for utdeling av vareprøver til barn23:58 Saúl senket ineffektive Liverpool etter fire minutter22:51 Haaland senket Paris Saint-Germain med to mål i 2-1-seier22:43 Kavala pågrepet kort tid etter frifinnelse i Tyrkia22:15 Svekket Ozzy Osbourne avlyser USA-turné21:57 Røe Isaksen vil se på om AAP-innstrammingen har fått urimelige konsekvenser21:35 Trumps kontroversielle benådninger vekker oppsikt21:33 Kompromiss kan sikre Trond Giske verv i Trøndelag Ap20:54 Her murer India de fattige inne20:53 Trumps straffetoll kan gi Tine-tap på fem millioner kroner i måneden20:32 Bolsjunov varsler om store planer etter sprintuhell i Åre19:52 Bergensbanen åpnes tidligst onsdag19:30 Ikonisk bilde: Her bor du – på et støvkorn i en solstråle19:30 Full passasjer klager på Norwegian – følte seg krenket18:57 Støre etterlyser nye vannkraftsvar fra regjeringen18:55 Russland innfører innreisenekt for kinesere18:55 Far tiltalt for seksuelle overgrep mot to år gammel sønn18:07 Klæbo overlegen i sprintfinalen, Golberg økte i Ski Tour-sammendraget17:51 Johaug tok sin aller første sprintseier og økte ledelsen i Ski Tour17:23 Svensk påtalemyndighet har håp om å ta ut tiltale i Palme-saken før sommeren17:14 Spøkelsesskipet skjulte fortid som norsk handelsskip16:50 Sykepleier hadde forhold til 13-åring – beholder jobben16:48 Eldre kvinne alvorlig skadd i brann i Bærum16:44 Dansk kvinne funnet skyldig i gigantsvindel av Socialstyrelsen16:43 ABC Nyheter lanserer ABC TV16:42 Vidar ble nektet å røyke i egen stue: Borettslag krevde tvangssalg16:31 Stor vannlekkasje i Oslo etter at vannledning ble gravd over15:56 Russland må betale erstatning til Yukos-aksjonærer15:53 Rettssaken mot Netanyahu starter 17. mars15:46 VM-bronse til Olsbu Røiseland etter hårfin bom15:02 Ingen covid-19-tilfeller i Norge15:00 Klæbo raskest på sprintprologen i Åre14:58 Iran: Tysker frigitt etter fangeutveksling14:23 Søk i Seimsfjorden avsluttet uten funn14:22 Johaug vant prologen i Åre-sprinten14:21 Snøskredfare i store deler av Sør-Norge
Siste nytt
15:12NorgeBombegruppa rykker ut til gjenbruksstasjon i Oslo14:37SportArrangøren tar værgrep, Ski Tour-etappe endres14:26SportRosenborg-spiss Søderlund til Häcken14:23VerdenRop om hjelp til flyktningene i Syria14:21NorgeOmfattende skader etter raset på Bergensbanen13:47SportFifa vil endre offsidereglene før EM13:35StemmerNoen anklager oss for skremselspropaganda13:28NorgePSTs tipshåndtering før moské-angrepet granskes12:35VerdenVannstanden i verdenshavene stiger raskere og raskere12:34Kultur– NRK har gjort meg til syndebukk12:33PengerBritta (65) svindlet til seg 159 millioner – kan være ute om tre år12:26NorgeRegn og vind på vei – fortsatt snø i høyfjellet12:18SportCarlsen klar for barbert Grand Chess Tour12:08VerdenAmnesty-leder nervøs foran dom i Tyrkia11:54NorgeMann funnet død i elv11:37SportRiiber tilbake i konkurranse etter ufrivillig pause11:36VerdenTyrkia truer Syria med militæroperasjon i Idlib11:35SportIllevarslende værmelding for Johaug11:05StemmerHull i CV-en betyr livserfaring. Den kan være dyrkjøpt10:39VerdenTre Wall Street Journal-journalister utvises fra Kina10:38NorgeFlere fjelloverganger fremdeles stengt på grunn av uværet10:37PengerReagerer kraftig på EUs hemmelighold om Norge: – Uhørt i norsk sammenheng10:30NorgeDark Room-saken: To menn dømt til 16 og 19 års forvaring10:12NorgeMann dømt til fire års fengsel for å ha voldtatt kjæresten sin10:11SportNRK og TV 2 deler skiskytter-rettigheter fram til 202610:07KulturPopmusikken blir tristere: Bruken av ordet «love» halvert på 50 år10:01KulturBarry Matheson er død09:44PengerRekordhøy omsetning for norske datterselskap i utlandet09:18VerdenGresshoppesvermer har nådd Sør-Sudan09:14VerdenNye britiske visumregler – vil velge på øverste hylle09:07NorgeSnart har vi 100.000 organisasjoner i Norge08:34PolitikkIranske dissidenter krever boikott av valget08:31NorgeMann til sykehus etter arbeidsulykke i Egersund08:18SportArrangøren avviser bekymring rundt Kollen-renn tross snømangel07:59PengerNav-dommene kan være riktige likevel, mener tidligere høyesterettsdommer07:52VerdenRussisk kunstner siktet for sexvideo-spredning i Frankrike07:04VerdenForskere om 1,5-gradersmålet: – Det kommer ikke til å gå07:00NorgeNorsk kvinne omkom etter ulykke i Sverige06:59PolitikkButtigieg beholder knapp ledelse over Sanders i Iowa06:45SportKlæbo: – Jeg er ikke god nok på distanse06:31SportTysk forvirring rundt Thingnes Bøs sekk: – Får meg til å virke gavmild06:13NorgeNybø inviterte Pollestad med på «pinsettmat» etter Michelin-utspillet06:04NorgeMann pågrepet etter voldshendelse i Bergen05:55NorgeDagbladet: Kriminell gjeng prøvde å etablere seg i Norge05:50NorgeDette skjer i dag05:45VerdenIsrael skal bygge jernbane under Jerusalems gamleby05:30NorgeDette skjedde i natt05:30NorgeNav nedjusterer antallet berørte i trygdeskandalen04:46KulturRapperen Stormzy og nykommeren Mabel til topps i Brit Awards04:18NorgeLO og NHO ber regjeringen om tiltak for vannkraft i Norge04:03VerdenMedier: USAs justisminister vurderer å slutte på grunn av Trumps tvitring03:38VerdenFire døde i flystyrt i Australia03:37VerdenFlere virussmittede i Sør-Korea03:30VerdenPassasjerer får forlate virusfast cruiseskip i Japan03:03NorgeInnbyggere fremdeles isolert etter jordras på Osterøy03:02VerdenAmerikansk domstol avviser Huaweis krav02:32NorgeUnicef om barns framtidssjanser: Norge på topp og bunn02:02NorgeNesten halvparten av elevene på Askøy-skole syke02:00Helse og livsstilOver 2.000 døde i virusepidemi01:32KulturElton John avlyser i New Zealand01:25NorgeLokale Høyre-politikere vil utrede kjernekraft i Norge01:19VerdenApples virusfrykt ga børsnedgang01:11SportCasper Ruud utslått i Rio av kvalifiseringsspiller00:41SportHaaland senket Paris Saint-Germain med to mål: – Jeg bare «drylte» den i mål00:25NorgeExtra-Leker felt for utdeling av vareprøver til barn23:58SportSaúl senket ineffektive Liverpool etter fire minutter22:51SportHaaland senket Paris Saint-Germain med to mål i 2-1-seier22:43VerdenKavala pågrepet kort tid etter frifinnelse i Tyrkia22:15KulturSvekket Ozzy Osbourne avlyser USA-turné21:57PengerRøe Isaksen vil se på om AAP-innstrammingen har fått urimelige konsekvenser21:35PolitikkTrumps kontroversielle benådninger vekker oppsikt21:33PolitikkKompromiss kan sikre Trond Giske verv i Trøndelag Ap20:54VerdenHer murer India de fattige inne20:53PengerTrumps straffetoll kan gi Tine-tap på fem millioner kroner i måneden20:32SportBolsjunov varsler om store planer etter sprintuhell i Åre19:52NorgeBergensbanen åpnes tidligst onsdag19:30VerdenIkonisk bilde: Her bor du – på et støvkorn i en solstråle19:30ReiseFull passasjer klager på Norwegian – følte seg krenket18:57PolitikkStøre etterlyser nye vannkraftsvar fra regjeringen18:55NorgeRussland innfører innreisenekt for kinesere18:55NorgeFar tiltalt for seksuelle overgrep mot to år gammel sønn18:07SportKlæbo overlegen i sprintfinalen, Golberg økte i Ski Tour-sammendraget17:51SportJohaug tok sin aller første sprintseier og økte ledelsen i Ski Tour17:23VerdenSvensk påtalemyndighet har håp om å ta ut tiltale i Palme-saken før sommeren17:14VerdenSpøkelsesskipet skjulte fortid som norsk handelsskip16:50NorgeSykepleier hadde forhold til 13-åring – beholder jobben16:48NorgeEldre kvinne alvorlig skadd i brann i Bærum16:44PengerDansk kvinne funnet skyldig i gigantsvindel av Socialstyrelsen16:43NorgeABC Nyheter lanserer ABC TV16:42Helse og livsstilVidar ble nektet å røyke i egen stue: Borettslag krevde tvangssalg16:31NorgeStor vannlekkasje i Oslo etter at vannledning ble gravd over15:56PengerRussland må betale erstatning til Yukos-aksjonærer15:53PolitikkRettssaken mot Netanyahu starter 17. mars15:46SportVM-bronse til Olsbu Røiseland etter hårfin bom15:02NorgeIngen covid-19-tilfeller i Norge15:00SportKlæbo raskest på sprintprologen i Åre14:58VerdenIran: Tysker frigitt etter fangeutveksling14:23NorgeSøk i Seimsfjorden avsluttet uten funn14:22SportJohaug vant prologen i Åre-sprinten14:21NorgeSnøskredfare i store deler av Sør-Norge

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus