Samtidig i Norge...

Samtidig i Norge...
Samtidig i Norge...

...har vi hatt valg! Dette blir valgnattspesial av 980 - bilder i stort format.

 Partileder Siv Jensen holder tale på Fremskrittspartiet valgvake på Ballrom i Oslo mandags kveld Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix. Partileder Siv Jensen holder tale på Fremskrittspartiet valgvake på Ballrom i Oslo mandags kveld Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix.

Partileder Erna Solberg (H) på vei til Stortinget for partilederdebatt. Hun valgte å spasere fra SAS-hotellet hvor Høyre hadde sin valgvake. Foto: Heiko Junge / NTB scanpixPartileder Erna Solberg (H) på vei til Stortinget for partilederdebatt. Hun valgte å spasere fra SAS-hotellet hvor Høyre hadde sin valgvake. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Statsminister og Arbeiderpartiet-leder Jens Stoltenberg forlater Stortinget i Oslo natt til tirsdag. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpixStatsminister og Arbeiderpartiet-leder Jens Stoltenberg forlater Stortinget i Oslo natt til tirsdag. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix

Statsminister Jens Stoltenberg fikk låsproblemer etter møte med pressen i statsministerboligen i Oslo tirsdag morgen, dagen etter Stortingsvalget. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpixStatsminister Jens Stoltenberg fikk låsproblemer etter møte med pressen i statsministerboligen i Oslo tirsdag morgen, dagen etter Stortingsvalget. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix

President i Norges Idrettsforbund Børre Rognlien med OL´94-paraply, etter TV2-intervju i Oslo tirsdag morgen. Oslos befolkning stemte ja til å søke om vinter-OL i 2022. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpixPresident i Norges Idrettsforbund Børre Rognlien med OL´94-paraply, etter TV2-intervju i Oslo tirsdag morgen. Oslos befolkning stemte ja til å søke om vinter-OL i 2022. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

Hallgeir Langeland (SV) pakket og ryddet kontoret sitt etter 16 år på Stortinget, tirsdag. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix.Hallgeir Langeland (SV) pakket og ryddet kontoret sitt etter 16 år på Stortinget, tirsdag. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix.

Sveitsiske supportere jubler under VM-kvalifiseringskampen i fotball mellom Norge og Sveits på Ullevaal stadion i Oslo tirsdag kveld. Sveits vant kampen 2-0. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpixSveitsiske supportere jubler under VM-kvalifiseringskampen i fotball mellom Norge og Sveits på Ullevaal stadion i Oslo tirsdag kveld. Sveits vant kampen 2-0. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

Selbestanden i Nord-Atlanteren er nå nesten upåvirket av fangst, og ser ut til å ha nådd sitt maksimum. Forskerne tror grønlandssel og klappmyss sliter med mindre is. Foto: Tor Arne Øigård/Havforskningsinstituttet / NTB scanpixSelbestanden i Nord-Atlanteren er nå nesten upåvirket av fangst, og ser ut til å ha nådd sitt maksimum. Forskerne tror grønlandssel og klappmyss sliter med mindre is. Foto: Tor Arne Øigård/Havforskningsinstituttet / NTB scanpix

Den norske musikeren Frida Ånnevik fra Hamar har sluppet sitt andre album som har fått tittelen Den norske musikeren Frida Ånnevik fra Hamar har sluppet sitt andre album som har fått tittelen "Ville Ord". Foto: Heiko Junge / NTB scanpix.

"Banana Blues" av Anja Carr under Statens Kunstutstilling, høstutstillingen 2013, på Kunstnernes hus i Oslo. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix

 Politi og ambulanser ved inngangen til T-banestasjonen på Carl Berners plass torsdag kveld, der en person ble påkjørt og drept av et t-banetog. En person omkom etter å ha blitt påkjørt av t-banen på Blindern, mindre enn en time tidligere. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix Politi og ambulanser ved inngangen til T-banestasjonen på Carl Berners plass torsdag kveld, der en person ble påkjørt og drept av et t-banetog. En person omkom etter å ha blitt påkjørt av t-banen på Blindern, mindre enn en time tidligere. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix

Politiet fikk tirsdag formiddag melding om en bil som hadde havnet i vannet ved Vallø båthavn utenfor Tønsberg. Da jeg skulle parkere kom det to kraftige nys. Foten gikk fra bremsen til gasspedalen, så jeg og bilen havnet i vannet. Det første jeg tenkte var at jeg måtte komme meg ut av bilen, sier føreren av bilen til Tønsberg Blad etter uhellet. Det ble en nok ikke helt vanlig dag på jobben for bergingsmannskapene, muligvis fikk også lattermusklene litt trim. Foto: Peder Gjersøe / NTB scanpixPolitiet fikk tirsdag formiddag melding om en bil som hadde havnet i vannet ved Vallø båthavn utenfor Tønsberg. Da jeg skulle parkere kom det to kraftige nys. Foten gikk fra bremsen til gasspedalen, så jeg og bilen havnet i vannet. Det første jeg tenkte var at jeg måtte komme meg ut av bilen, sier føreren av bilen til Tønsberg Blad etter uhellet. Det ble en nok ikke helt vanlig dag på jobben for bergingsmannskapene, muligvis fikk også lattermusklene litt trim. Foto: Peder Gjersøe / NTB scanpix

Det ble torsdag ettermiddag gjennomført en åstedsbefaring på Breviksbrua, der den drapssiktede politimannen viste hva han mener skjedde natten Linn Madelen Bråthen døde. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpixDet ble torsdag ettermiddag gjennomført en åstedsbefaring på Breviksbrua, der den drapssiktede politimannen viste hva han mener skjedde natten Linn Madelen Bråthen døde. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix

Høyre feiret seg selv og påtroppende statsminister Erna Solberg med kake på Høyre Hus i Oslo tirsdag. Ingen turde å skjære i ansiktet til den nye statslederen. Foto: Heiko Junge / NTB scanpixHøyre feiret seg selv og påtroppende statsminister Erna Solberg med kake på Høyre Hus i Oslo tirsdag. Ingen turde å skjære i ansiktet til den nye statslederen. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus