Det er slitsomt å flytte! Selv for ekornmødre...

Det er slitsomt å flytte! Selv for ekornmødre...
Det er slitsomt å flytte! Selv for ekornmødre...

Her kollapser ekorn-moren etter å ha flyttet med sine nesten fullvoksne barn.

– Jeg oppdaget at ekornet som brukte fuglekassen min som hjem plutselig hadde begynt å flytte den ene ungen over gårdsplassen, forteller fotografen Christine Haines.

Haines fikk tatt bilde av ekornet når hun flyttet de to barna over til den andre fuglekassen hennes.

– Det var fasinerende å se henne styre på med de nesten fullvoksne barna. Hun prøvde å rulle dem sammen til en ball for å lettere bære dem, men de var nesten for store for henne.

– Hun var helt utslitt på slutten av dagen og favorittbildet mitt er der hun ligger utslitt på toppen av fuglekassen, sier Christine.

Se alle bildene:

Hallo lille venn! På tide å flytte! Ekornmamma forbreder flytteprosessen. Foto: Christine Haines/Rex Feature - All Over Press.Hallo lille venn! På tide å flytte! Ekornmamma forbreder flytteprosessen. Foto: Christine Haines/Rex Feature - All Over Press.

Ekornet har fått ut babyen og tar henne med opp på toppen av fuglekassen. Foto: Christine Haines/Rex Feature - All Over Press.Ekornet har fått ut babyen og tar henne med opp på toppen av fuglekassen. Foto: Christine Haines/Rex Feature - All Over Press.

Ekornmammaen har fått det ene barnet opp på toppen av fuglekassen. Du kan så vidt se det andre i åpningen. Foto: Christine Haines/Rex Feature - All Over Press.Ekornmammaen har fått det ene barnet opp på toppen av fuglekassen. Du kan så vidt se det andre i åpningen. Foto: Christine Haines/Rex Feature - All Over Press.

Ekornet prøver å rulle babyen til en ball, slik at det skal bli letter for henne å bære. Foto: Christine Haines/Rex Feature - All Over Press.Ekornet prøver å rulle babyen til en ball, slik at det skal bli letter for henne å bære. Foto: Christine Haines/Rex Feature - All Over Press.

Så har hun fått med seg ungen ned på bakken... Pheu! Fortsatt halvveis igjen! Foto: Christine Haines/Rex Feature - All Over Press.Så har hun fått med seg ungen ned på bakken... Pheu! Fortsatt halvveis igjen! Foto: Christine Haines/Rex Feature - All Over Press.

Det hjelper ikke at ekornbabyene ikke akkurat er små lenger, eller at de tydeligvis ikke samarbeider med mors flytteplaner... Foto: Christine Haines/Rex Feature - All Over Press.Det hjelper ikke at ekornbabyene ikke akkurat er små lenger, eller at de tydeligvis ikke samarbeider med mors flytteplaner... Foto: Christine Haines/Rex Feature - All Over Press.

Endelig får hun begge på plass i den nye fuglekassen. Foto: Christine Haines/Rex Feature - All Over Press.Endelig får hun begge på plass i den nye fuglekassen. Foto: Christine Haines/Rex Feature - All Over Press.

For en dag! Dette uttrykket kan vi vel alle kjenne oss igjen i! Foto: Christine Haines/Rex Feature - All Over Press.For en dag! Dette uttrykket kan vi vel alle kjenne oss igjen i! Foto: Christine Haines/Rex Feature - All Over Press.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus