Fargerik iPhone-modell:

Sjekk iPhone 5C

Fargerik iPhone-modell
Fargerik iPhone-modell

Et tøft og ungdommelig utseende og en antatt lavere pris enn iPhone 5S kan gjøre dette til en attraktiv modell.

I tillegg til å presentere etterfølgeren til iPhone 5, iPhone 5S, lanserte Apple også en ny og billigere mobil med navnet iPhone 5C. iPhone 5C kan bli mobilen som skaffer Apple enda flere kunder.

Mobilen får et helt nytt design og kommer i fem farger; blå, grønn, rosa, gul og hvit.

iPhone 5C får en 4-tommers retinaskjerm og blir utstyrt med A6-prosessoren som blant annet brukes på iPad 4. Det blir altså ingen treg mobil Apple kommer med her.

Mobilen får et kamera på 8 megapiksler.

iPhone 5C får et kabinett i polykarbonat som er forsterket med en stålramme. Nokias Lumia-modeller har brukt polykarbonat i en tid, nettopp for å kunne lage hardføre mobiler med sterke farger.

Les også: Her er nye iPhone 5S

=Fargerik iPhone-modell

Mobilen får selvsagt iOS7, som kommer til eksisterende mobiler og nettbrett 18. september (iPhone 4 og nyere, iPad 2 og nyere, iPad mini og iPod touch (femte generasjon).

iPhone 5C får støtte for LTE (4G) og batterilevetiden blir omtrent som på iPhone 5 og iPhone 5S. Det betyr cirka 10 timers videoavspilling.

iPhone 5c blir tilgjengelig i USA, Australia, Canada, Frankrike, Hongkong, Japan, Kina, Puerto Rico, Singapore, Storbritannia og Tyskland fredag 20. september. iOS 7 vil bli tilgjengelig som en gratis programvareoppdatering onsdag 18. september.

Vi har ennå ikke norske priser på iPhone 5C.

Les også:

Test: Logitech Harmony Ultimate

Test: Perfekt stue-PC

Ti ting du bør kunne på iPhone og iOS

Test: En super filmskjerm til PC-en

=Fargerik iPhone-modell

=Fargerik iPhone-modell

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus