Dette er ikke hva du tror det er

Dette er ikke hva du tror det er
Dette er ikke hva du tror det er

Store bilder fra hele verden.

En mann poserer på et fantastisk kunstillusjon på gulvet i Medellin i Colombia. Det er kunstneren Julian Beever som spesialiserer seg på å tegne på bakken og vegger og på det realistiske. Det er laget med fargede kritt. Foto: Raul Arboleda (AFP Photo)En mann poserer på et fantastisk kunstillusjon på gulvet i Medellin i Colombia. Det er kunstneren Julian Beever som spesialiserer seg på å tegne på bakken og vegger og på det realistiske. Det er laget med fargede kritt. Foto: Raul Arboleda (AFP Photo)

Kunst fra søppel (se på skyggene!). Det er Tim Noble og Sue Webster som står bak kunstverket som ble vist fram under ArtRio, i Rio de Janeiro i Brasil. Foto: Yasuyoshi Chiba (AFP Photo)Kunst fra søppel (se på skyggene!). Det er Tim Noble og Sue Webster som står bak kunstverket som ble vist fram under ArtRio, i Rio de Janeiro i Brasil. Foto: Yasuyoshi Chiba (AFP Photo)

En latvisk fan har en hatt som levner liten tvil om hva slags sport han følger med på. Foto: Samuel Kubani (AFP Photo)En latvisk fan har en hatt som levner liten tvil om hva slags sport han følger med på. Foto: Samuel Kubani (AFP Photo)

Et bilde tatt utenfor Place Cendome i Paris viser kunstneren Li Chen sin skulptur «Floating Heavenly Oalace» og «Flickering Moonlight».Et bilde tatt utenfor Place Cendome i Paris viser kunstneren Li Chen sin skulptur «Floating Heavenly Oalace» og «Flickering Moonlight».

Griseløp! Løp, Babe, løp! Dette fant sted i Pomona, California i USA. Under et skikkelig marked. Foto: Joe Klamar (AFP Photo)Griseløp! Løp, Babe, løp! Dette fant sted i Pomona, California i USA. Under et skikkelig marked. Foto: Joe Klamar (AFP Photo)

En mann dekket av fett deltar under de tradisjonelle festiviteten Cascamorras i Baza i nærheten av Granada. Hvert år, kler en fra landsbyen Guadix seg opp som den rare karakteren, Cascamorras, og sammen med en gjeng støttespillere går tre kilometer og ender i et forsøk på å stjele tilbake en statue av Jomfruen fra Piedad. Men innbyggerne i Baza forsvarer den med skitne ansikter, farget vann og egg. Foto: Jorge Guerrero (AFP Photo)En mann dekket av fett deltar under de tradisjonelle festiviteten Cascamorras i Baza i nærheten av Granada. Hvert år, kler en fra landsbyen Guadix seg opp som den rare karakteren, Cascamorras, og sammen med en gjeng støttespillere går tre kilometer og ender i et forsøk på å stjele tilbake en statue av Jomfruen fra Piedad. Men innbyggerne i Baza forsvarer den med skitne ansikter, farget vann og egg. Foto: Jorge Guerrero (AFP Photo)

En kvinne deltar på en zombiparade i Frankfurt am Main. Foto: Boris Roessler (AFP Photo)En kvinne deltar på en zombiparade i Frankfurt am Main. Foto: Boris Roessler (AFP Photo)

En fyr som har kledd seg opp som Tintin poserser ved siden av en bil for «Tintin magazine bil rally» i Brussel. Her deltar bare biler og motorsykler illustrert i tegneserien. Foto: John Thys (AFP Photo)En fyr som har kledd seg opp som Tintin poserser ved siden av en bil for «Tintin magazine bil rally» i Brussel. Her deltar bare biler og motorsykler illustrert i tegneserien. Foto: John Thys (AFP Photo)

Besøkende utforsker det siste luminariumet «Exxopolis» designet av Architects of Air i Los Angeles. Siden 1992 har over 2 millioner besøkende opplevd lyset og fargene i kunsten. Foto: Joe Klamar (AFP Photo)Besøkende utforsker det siste luminariumet «Exxopolis» designet av Architects of Air i Los Angeles. Siden 1992 har over 2 millioner besøkende opplevd lyset og fargene i kunsten. Foto: Joe Klamar (AFP Photo)

Slik ser det ut når deltagerne på G20 skal spise i Canstantine Palace i St Petersburg. Foto: sergei Karpukhin (AFP Photo)Slik ser det ut når deltagerne på G20 skal spise i Canstantine Palace i St Petersburg. Foto: sergei Karpukhin (AFP Photo)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus