Ninja (41):

– Det er det verste jeg har sett

Ninja Ulvestad Pettersen fikk sjokk da hun så hvor mange fluer som var i McDonald's lokaler på Mosseporten mandag. Foto: Ninja Ulvestad Pettersen
Ninja Ulvestad Pettersen fikk sjokk da hun så hvor mange fluer som var i McDonald's lokaler på Mosseporten mandag. Foto: Ninja Ulvestad Pettersen

Raser etter «flueangrep» i lokalet til McDonald's på Mosseporten.

– Fluene landet på maten vår og i ansiktene våre. Jeg har aldri opplevd lignende, sier Ninja Ulvestad Pettersen (41) til ABC Nyheter.

Hun var på McDonald's for å feire sønnens seksårsdag. Etter ønske fra sønnen selv tok Ulvestad Pettersen med barna inn for å spise, men måltidet vil bli husket for alt annet enn maten.

Inne i lokalet la 41-åringen merke til at det var klistret opp flere fluepapir for å fange fluene som oppholdt rundt i lokalet.

– Det var i tillegg døde fluer overalt, sier hun.

Les også: McDonald's-bord mer møkkete enn toalettet

– Rett og slett som uhygienisk

Halveis i måltidet tok hun med seg ungene ut av hurtigmatrestauranten.

– Dette var ikke normalt. Jeg har spist der tidligere, men aldri opplevd lignende. Vi holdt på å svelge flere fluer da de landet på maten på vei inn i munnen, sier Ulvestad Pettersen til ABC Nyheter.

Etter besøket kontaktet 41-åringen Mattilsynet for å melde fra om problemet.

Til Moss Avis sier Jorunn Aasgaard Grini, seksjonssjef for Mattilsynet i Ytre Østfold, at de vil følge opp problemet.

– Det skal ikke være insekter eller andre skadedyr i en restaurant. Disse kan bære med seg smitte og å ha fluer i en restaurant oppleves rett og slett som uhygienisk, sier Grini.

Les også: McDonald's: - Ikke usunt

Følger ikke Mattilsynets oppfordring

Grini forteller videre at hun forventer at lokalet vaskes ned og desinfiserer lokalet.

Det har ikke McDonald's tenkt til å gjøre.

– Det er ikke nødvendig. Det er nedvasket. Fluene har med sesongen å gjøre og er et vanlig problem, sier Margaret Brusletto, PR- og kommunikasjonsansvarlig for McDonald's på Mosseporten til Moss Avis.

Hun forteller at de har hatt besøk av et skadedyrfirma som har satt opp lysceller for å forhindre at fluene slår seg ned.

Pettersen er ikke imponert over selskapets håndtering av saken.

– Jeg kommer aldri til å spise der igjen, sier hun.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus