Meny

– En teskje resveratrol om dagen mot rynker

ANTIALDRING: Et nytt produkt med antioksidanten resveratrol, som kommer på markedet i Storbritannia i disse dager, lover å beskytte mot aldring fra innsiden. Foto: Fountain: The Beauty Molecule / Colourbox.com

Glem kremer som skal få deg til å se yngre ut. Nytt produkt lover antialdring fra innsiden.

Det finnes ikke få produkter som lover å glatte ut rynker, hvor mange av dem som holder det de lover, kan diskuteres.

Nå kommer et nytt produkt som har en annen innfallsvinkel til rynkeproblematikken, melder AFP Relaxnews.

– En teskje om dagen

Antioksidanten resveratrol, som naturlig finnes i rødvin, sjokolade og røde druer, er kjent for å ha en beskyttende effekt på huden, og for å redusere tegn på aldring.

Det finnes allerede mengder av kremer som inneholder stoffet, men man er usikre på hvorvidt stoffet tas opp gjennom huden.

Og det er her det nye produktet Fountain the Beauty Molecule kommer inn, det er nemlig det første kosttilskuddet med vannoppløselig resveratrol på markedet.

Ved å ta en teskje av denne væsken daglig, får du i deg en dose antioksidanter som produsenten hevder vil virke som vil motvirke aldring fra innsiden og ut.

Les også: - Sjokoladespisere tynnere enn andre

Først i Storbritannia

Produktet kommer på markedet neste uke og vil foreløpig bare være tilgjengelig i Storbritannia. Prisen per 240 ml flaske skal være 24,99 pund (cirka 230 kroner).

Det finnes en rekke studier som har vist at resveratrol har positiv effekt på huden og andre deler av kroppen, men produsenten viser ikke til noen dokumentasjon på at dette nye produktet faktisk har effekten som loves.

Les mer: - Spiser mindre og lever lenger med rødvin

- Rødvin kan motvirke aldring

Forskning har også vist at kosttilskudd ikke nødvendigvis har den samme positive effekten som det å få antioksidanter og andre stoffer i seg gjennom kostholdet.

Les mer: Studie: Vitaminpiller øker dødeligheten

Derfor er sunn mat bedre enn piller

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus