Fødte i fengsel - nå på fripot!

Fødte i fengsel - nå på fripot!
Fødte i fengsel - nå på fripot!

Pusen brøt seg inn i fengselet for å føde kullet på seks. Ingen skjønner hvor hun kom seg inn.

Seks kattunger ble nylig oppdaget inne på området i Parc Prison i Sør-Wales i Storbritannia. Hvordan de kom dit er fortsatt et mysterium.

Kattungene ble tatt var på av det lokale dyrevernere.

Fengselsvaktene ble sjokkert da de oppdaget kattungene. Denne røveren får melk på den lokale dyrebeskyttelsen. Foto: Rex Features/All Over Press.Fengselsvaktene ble sjokkert da de oppdaget kattungene. Denne røveren får melk på den lokale dyrebeskyttelsen. Foto: Rex Features/All Over Press.

Moren til de søte små satte imidlertid ikke spesielt fornøyd med oppmerksomheten fra fengselsbetjentene. Hun hadde tross alt gått til det skrittet å bryte seg inn i et fengsel for å få fred.

De små fengselsfuglene måtte håndmates av dyrevernerne i to døgn før mamma Agatha kom tilbake til dem. Foto: Rex Features/All Over Press.De små fengselsfuglene måtte håndmates av dyrevernerne i to døgn før mamma Agatha kom tilbake til dem. Foto: Rex Features/All Over Press.

Agatha fikk bare to dager på rømmen før hun ble fanget og satt fri fra fengselet.

Man smurte kattungene inn i kattemat for å maskere lukten av menneskene som hadde håndtert dem. Det fungerte fint og de er nå gjenforent med moren. Foto: Rex Features/All Over Press.Man smurte kattungene inn i kattemat for å maskere lukten av menneskene som hadde håndtert dem. Det fungerte fint og de er nå gjenforent med moren. Foto: Rex Features/All Over Press.

Kattungene har fått navn som passer til sitt fødested: Jessica, Sherlock, Christie, Marple, Kojak og Morse. (De er alle oppkalt etter kjente detektiver.) Foto: Rex Features/All Over Press.Kattungene har fått navn som passer til sitt fødested: Jessica, Sherlock, Christie, Marple, Kojak og Morse. (De er alle oppkalt etter kjente detektiver.) Foto: Rex Features/All Over Press.

Sue Dobbs forteller det er første gang de har reddet katter fra innsiden av et fengsel. Foto: Rex Features/All Over Press.Sue Dobbs forteller det er første gang de har reddet katter fra innsiden av et fengsel. Foto: Rex Features/All Over Press.

Kattungene skal tilbringe de neste åtte ukene hos dyrevernere før de vil bli omplassert. Foto: Rex Features/All Over Press.Kattungene skal tilbringe de neste åtte ukene hos dyrevernere før de vil bli omplassert. Foto: Rex Features/All Over Press.

Hele kullet ser ut til å klare seg helt fint. Foto: Rex Features/All Over Press.Hele kullet ser ut til å klare seg helt fint. Foto: Rex Features/All Over Press.

Det er ikke uvanlig at katter finner seg avskjermede steder for å føde. Foto: Rex Features/All Over Press.Det er ikke uvanlig at katter finner seg avskjermede steder for å føde. Foto: Rex Features/All Over Press.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus