Skal det være en puppe-tapet på veggen?

PUPPER SOM VEGGPRYD? Nå kan du dekorere veggene dine med pupper i alle fasonger. Foto: Boob Wallpaper (skjermdump)
PUPPER SOM VEGGPRYD? Nå kan du dekorere veggene dine med pupper i alle fasonger. Foto: Boob Wallpaper (skjermdump)

264 kvinner lar puppene pryde veggen for veldedighetens skyld.

Blant dem som har latt bh-en falle, finner vi blant annet en pastor, en dommer og en transseksuell. Sammen med flere hundre medsøstre, har de latt profesjonelle fotografer ta bilder av puppene deres til det veldedige formålet Boob Wallpaper.

Det er kunstneren Sam Pooley som har tatt initiativ til det nye tapetmønsteret med det originale designet.

Les også: Skaffer seg nye pupper på reiseforsikring

Hun skriver om det hele på prosjektets hjemmesider boobwallpaper.com , der hun selv kaster toppen og hvor det også er mulig å kjøpe tapeten, som kommer i 12 forskjellige fargenyanser.

Ideen skal hun ha fått etter å ha gått lei av de såkalte «side-tre-pikene» som i en årrekke har prydet side tre i diverse britiske tabloidaviser. Etter at paparazzier i fjor tok bilder av hertuginnen av Cambridge - prinsesse Kate - som de solgte til den like tabloide skandalepressen i Storbritannia.

Hun sier at det å stille toppløs i en offentlig park både var skremmende og frigjørende, men hun vil med prosjektet donere prosenter av inntektene til brystkreft-stiftelsen Coopafeel.org.

Kvinnene som frivillig har stilt opp er i alle aldre og stiller med pupper i alle tenkelige fasonger. Fra kvinner som har overlevd brystkreft etter operasjon, gravide, ammende mødre, kvinner som elsker brystene sine og kvinner som hater dem.

Variasjonen på tapetmønsteret er med andre ord stor.

Les også: Angelina Jolie har fjernet brystene

Kunstneren selv sier hun er stolt av dem alle, og uttrykker takknemlighet til alle som har stilt opp for prosjektet.

Se de forskjellige mønstrene og fargeutvalget her.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus