Vinmonopolets åpningstider

Sjekk når ditt Vinmonopol stenger i pinsen

Her fylles det opp i hvitvinshyllene på polet i Rosenkrantzgate i Oslo. Foto: Lise Åserud/NTB scanpix.
Her fylles det opp i hvitvinshyllene på polet i Rosenkrantzgate i Oslo. Foto: Lise Åserud/NTB scanpix.

Etter at polet låser dørene torsdag åpnes de ikke igjen før på tirsdag.

Mai kan være deilig dersom fridagene treffer riktig. Men av og til hoper de seg opp og kan blant annet føre til akutt tørke i barskap over det ganske land. Noen mener nok det er like greit. Men vi gir deg i hvert fall sjansen til å være proaktiv!

Det er lett å glemme at det er pinseaften på lørdag og dermed 2. pinsedag på mandag. Skal du altså ha middagsbesøk på mandag, må du handle inn drikken i morgen.

Kort oppsummert så er polet stengt disse dagene i pinsen 2013:

Fredag (17. mai)

Lørdag (pinseaften)

Søndag

Mandag (2. pinsedag)

Hvor lenge ditt nærmeste pol er åpent i morgen finner du på Vinmonopolets egne hjemmesider.

HVIT VÅR: Våre favoritter for våren er tre rieslinger og én vinho verde. Fra venstre Minges Buntsandstein Riesling Spätlese Trocken 2011, Terras de Nobréga Vinho Verde 2012, Domäne Wachau Riesling Federspiel Himmelstiege 2012 og Anselmann Riesling Trocken 2012. (FOTO: Vegard Grøtt / NTB scanpix)HVIT VÅR: Våre favoritter for våren er tre rieslinger og én vinho verde. Fra venstre Minges Buntsandstein Riesling Spätlese Trocken 2011, Terras de Nobréga Vinho Verde 2012, Domäne Wachau Riesling Federspiel Himmelstiege 2012 og Anselmann Riesling Trocken 2012. (FOTO: Vegard Grøtt / NTB scanpix)

Gå rett til ditt fylke her:

Og er du usikker på hva du bør kjøpe, så har vår samarbeidspartner smakt på alle nyhetene og anbefaler de beste kjøpene her.

Les også: Vår i polhyllene

Og skal du servere champagne kan det være greit å ikke gjøre det slik som denne gjengen.

Les også: Server champagne med stil

Ølsalget stenger tidlig

Er du blant dem som er mindre opptatt av vin og champagne, men heller vil ha en øl? Da bør du også være obs fordi ølsalget stenger klokken 15 på lørdag!

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus