Slik merker du alle eposter på iPhone

Apple har ikke laget en "merk alle"-funksjon i innboksen på mailklienten til iOS, men det går likevel. Og det er ikke så vanskelig. Foto: Gaute Beckett Holmslet
Apple har ikke laget en "merk alle"-funksjon i innboksen på mailklienten til iOS, men det går likevel. Og det er ikke så vanskelig. Foto: Gaute Beckett Holmslet

Denne funksjonen finnes egentlig ikke, men noen lure hoder fant den likevel.

Har du flere epostkontoer og mange innkommende eposter hver dag? Da har du sikkert vært borti ganske høye tall på listen over uleste eposter. Noen er viktige, og må leses, mens andre er reklame, junkmail eller annet. De siste kan fort hope seg opp, og da kan det være stress å få gått gjennom dem. I alle fall hvis du har iPhone. For på iPhone har du ikke en «merk alle»-funksjon i innboksen. Da må du i stedet huke av for hver epost, for så å velge «merk», og så «merk som lest» eller «flagg».

Derfor er det hyggelig at amerikanske Lifehacker har funnet en bedre måte. Les også: Slik får du kalender med ukenummer på iPhone Det du gjør er ganske enkelt:

  • Det er ikke så lett å holde styr på innboksen når tallet først har blitt så høyt. Heldigvis finnes det en måte å fikse det på. Foto: Gaute Beckett HolmsletDet er ikke så lett å holde styr på innboksen når tallet først har blitt så høyt. Heldigvis finnes det en måte å fikse det på. Foto: Gaute Beckett Holmslet

    Åpne Mail-innboksen og trykk «rediger».
  • Merk en epost.
  • Hold inne «merk»-knappen nederst til høyre.
  • Fjern markeringen på den eposten du valgte i sted.
  • Slipp «merk»-knappen.
  • Velg «marker som lest».

Les også: Spar batteri på iPhone og Android

P.S. Er mobilen fremdeles overbevist over at du har en ulest epost ett eller annet sted? Da kan det hjelpe å slå av epostfunksjonen for den kontoen, for så å slå den på igjen. Dette gjør du i innstillinger-->mail, kontakter, kalendere-->(den kontoen det gjelder).

Personvernpolicy