Gjør du dette, trenger du aldri mer rydde

ALT PÅ PLASS: En nøkkel- og poststasjon i gangen gjør livet lettere. Det samme gjør smart oppbevaring på soverommet. © FOTO: Living, Ikea
ALT PÅ PLASS: En nøkkel- og poststasjon i gangen gjør livet lettere. Det samme gjør smart oppbevaring på soverommet. © FOTO: Living, Ikea

Lag orden en gang for alle. Slik får du et ryddig hjem.

Nøkler som aldri er der man la dem fra seg, fjernkontroller som forsvinner sporløst og lego strødd fra rom til rom. Eller hva med post som forsvinner før man får åpnet den, stabler av gamle aviser som truer med å velte og et vaskerom som ser bombet ut en gang og bestandig. Hvem kjenner seg vel ikke igjen i at det eksisterer mer rot og uorden på hjemmebane enn man egentlig kan tenke seg å leve med?

Men fortvil ikke om du har mer kaos enn kontroll hjemme, for ifølge nettstedet Good Housekeeping er det nemlig ikke mange minuttene og den helt store innsatsen som skal til for å få et mye mer oversiktlig og organisert hjem.

1. Kvitt deg med ting

Januar er måneden for å kvitte seg med dårlige vaner og adoptere noen som er nye og bedre. Og dette burde absolutt gjelde for rot og uorden også.

- Den mest effektive måten å beseire kaos i hjemmet på er uten tvil å være kritisk til hva som kjøpes inn, og hva man på død og liv trenger å beholde, forklarer grunnlegger av bloggen Organizing Junkie , Laura Wittmann, til nettstedet iVillage.

Og for alle som har sittet gjennom noen episoder av Ekstreme Samlere, vet man godt hvor ille det kan bli seende ut om man bare kjøper mer og aldri ikke kaster ut.

- Det er klart det har noe å si for hvor ryddig huset ditt ser ut det at du holder kontroll med unødvendig rot og skrot, forklarer Wittmann.

- Gå gjennom tingene dine regelmessig, både klær og utstyr. Kast eller gi bort ting som har blitt for små eller for store, kvitt deg med ødelagte ting og leker, og donér til venner og kjente ting du ikke lenger føler du har plass til eller bruk for.

Få orden hjemme en gang for alle

RYDD: Kvitt deg med alt du ikke lenger trenger og bruker. © ILLUSTRASJONSFOTO: Thinkstock.com

Hold orden i gangen

Ikke bare er gangen et mye trafikkert rom som skal fungere for alle boligens beboere, men den er også det rommet man som gjest i huset aller først legger merke til. Da sier det seg selv at det ikke skaper et spesielt godt førsteinntrykk om alt ligger og flyter med en gang man tråkker over dørstokken.

- En ryddig og oversiktelig gang vil uten tvil gjøre morgenrushet i travel familier til en enklere affære, forklarer interiørstylist Birgitta Roald til Bonytt.no.

- Da vet alle hvor de kan finne klærne sine, hvor bilnøklene ligger og hvor paraplyene står en morgen hvor det regner.

Funksjon kan også være fint mener stylisten.

- Hold orden med smart oppbevaring, vis frem pene ting og bruk gjerne fine interiørdetaljer også i dette rommet. En kul krakk med en fargerik pute, et bilde du liker å se på og kanskje noen luktepinner; det er jo ikke bare stuen som fortjener å være fin.

Nettstedet Goodhousekeeping har også smarte råd for oppbevaring i gangen:

1. Paraplyer

- Paraplyer bør oppbevares stående, forklarer nettstedet.

- Liggende på siden kan spilene ødelegges. Pas også på at luft kan sirkulere rundt paraplyene når de settes på plass, slik at de får tørket skikkelig.

2. Nøkler

Alle har opplevd panikk over nøkler som ikke er der de skal være. Dette unngår du om du har en fast plass på innsiden av døren hvor nøkler alltid legges.

- Invester i et nøkkeloppheng, forklarer Goodhousekeeping.

- Og gjør det til en vane at nøklene skal hit.

3. Post

Det blir lettere å holde orden på posten om du har et system i gangen hvor du sorterer viktige ting og post som bare er reklame eller søppel, og kan kastes igjen.

- Et bord eller konsollbord i gangen er perfekt til dette formålet, forklarer nettstedet.

- Ha en posthylle stående tilgjengelig, slik at posten kan sorteres der og da når du kommer inn av døren.

Kalender på veggen og skoskap benyttet som postholder.

SYSTEM: Gjør gangen til et sted hvor du har full kontroll på familielivet. © FOTO: Ikea, Ferm Living

Slik holder du orden hjemme.

PÅ PLASS: Alt i huset bør ha en fast plass. © FOTO: Ikea, Alvhem Mäkleri

System og oversikt på hjemmekontoret

Det er mange grunner for å lage seg en liten arbeidsplass hjemme. Flere og flere jobber hjemmefra, og enda flere har nok muligheten til å gjøre det. Og har du først et hjemmekontor, vil nok alle som bruker det dra nytte av at det er ryddig og oversiktlig til enhver tid.

Ifølge nettstedet iVillage er det rot og uorden som stjeler mest plass, tid og effektivitet på hjemmekontoret.

- Et hjemmekontor, uansett størrelse, trenger smarte oppbevaringsløsninger, forklarer nettstedet.

- Er plassen liten, kan du være nødt til å tenke smart når det gjelder oppbevaring.

Interiør- og designnettstedet House to Home har også gode råd:

1. Bruk farger for system

Kjøp foldere og permer i forskjellige farger, så gjør du det lettere å huske på hva som skal hvor.

2. Utnytt veggene

Heng opp kroker og hyller som gir deg ekstra oppbevaringsplass.

3. Bruk flytende hyller

Disse finnes i alle farger og prisklasser, fra Montanas luksusversjon, til de rimeligere variantene du finner hos House Doctor eller Ferm Living. Åpne hyller gjør det enkelt å holde system, og gjør at du kan stille frem ting du synes er pene og dekorative.

4. Multifunksjonelle møbler

Er hjemmekontoret ditt kompakt, kan det lønne seg å satse på møbler som også har skjult oppbevaring og stoler som kan slås sammen.

Slik får du orden på hjemmekontoret.

KAOSKONTROLL: Du får garantert gjort mer jobb på hjemmekontoret om det er ryddig og organisert. © FOTO: Bolia, produsenten

Ro og orden på soverommet

De er de færreste forunt å ha et eget garderoberom i huset, så for de fleste er skap og kommoder på soverommet en realitet man må leve med. Så på soverommet skal man ikke bare sove, men også oppbevare både klær, undertøy og tilbehør.

- Det kan lønne seg å tenke litt over hvordan man gjør dette, og får plass til alt, forklarer interiørnettstedet Apartment Therapy.

- Et godt råd er å samle den oppbevaringen du trenger i 2-3 møbler, som ett garderobeskap og én stor kommode. På denne måten unngår du å fylle opp all vegg. og gulvplass med ulike typer oppbevaring.

Interiørarkitekt Solveig Baalsrud Svoor hos Dis interiørarkitekter i Oslo mener også at oppbevaringsplass bør ha høy prioritet når man planlegger et rom:

- Det er viktig å tenke oppbevaring med en gang man begynner å innrede, har eksperten tidligere uttalt til Bonytt.no.

- Generelt må jo innredning vurderes ut fra hvert enkelt rom og hvilke behov man har. Spesielt om man bor på en begrenset størrelse.

Tips til smart oppbevaring i soverommet:

1. Velg en seng med skjult rom under, eller skuffer som kan trekkes ut. Det er praktisk å kunne oppbevare sengetøy i det rommet du faktisk bruker det i.

2. En sittebenk med oppbevaring ved fotenden av sengen kan skjule ekstra pledd og puter.

3. En sengegavl med smart oppbevaring er perfekt for å holde bøker, vannglass, lesebriller, eller uansett annet du måtte trenge på sengekanten. På denne måten sparer man plass og kan unngå tradisjonelle nattbord. Mange satser også på en nisjehylle i veggen over sengen.

4. Har du plass oppe på garderobeskapet, vil kurver kunne gi mye ekstra oppbevaringsplass til mange ting, som for eksempler klær du har pakket ned for årstiden eller sesongen.

Nettstedet Goodhousekeeping foreslår å utnytte skuffeplassen på soverommet maksimalt.

- Benytt deg av skuffeinndelere, og få full oversikt over hva som skal hvor.

- Gruppér ting som hører sammen.

- Bruk gjennomsiktige plastcontainere for småting som smykker og ringer.

Slik får du det ryddig hjemme.

SKJULT OPPBEVARING: Smarte ideer til orden på soverommet. © FOTO: Ikea, Apartment Therapy

Kaoskontroll på barnerommet

Smart oppbevaring på barnerommet gjør det lettere å holde kontroll på kaos også her. Barns soverom skal nemlig ikke bare fungere for søvn, men også for lek, vennebesøk og lekselesing - i tillegg til at klær og utstyr skal oppbevares.

- Benytt deg av kommoder og hyller som barna når frem til selv, forklarer Goodhousekeeping.com.

- På den måten blir det lettere for dem å hjelpe til med å legge på plass leker og klær.

Å benytte seg av to garderobestenger kan også være smart i garderoben på barnerommet.

- Gjør det også lettere for barna ved å sette merkelapper på kasser og hyller, noe som gjør det enklere å vite hvor ting skal.

Om barna er i skolealder, er det også flott å vektlegge organisasjon på skrivebordet.

- Foldere, posthyller og magasinholdere er alle fine for å holde ting i orden på lekseplassen, forklarer nettstedet.

Smarte råd om oppbevaring.

HYLLER OG KROKER: Fargerik oppbevaring gjør det morsomt for barna å holde orden. © FOTO: H&M Home

Smart oppbevaring.

HOLD ORDEN: Gjør opprydding og organisering til noe morsomt med kule opbevaringsløsninger. © FOTO: Produsentene

Rydd opp på baderommet

Tannkremtuber, sminkekoster, barberhøvler og balsam; det er nesten ingen ende på alt som hører baderommet til. Her skal hele familien kunne gjøre seg klar hver morgen, eller slappe av med et deilig bad når kvelden kommer, og da sier det seg selv at litt smart oppbevaring og organisering må til.

Nettstedet Apartment Therapy har følgende råd:

1. Bare lekre krukker og det aller nødvendigste bør få stå fremme

Alt annet bør settes ned i skuffer eller opp på hyller, hvor du lett kan få tak i det. Tenk praktisk; det du bruker mest må naturlig nok få stå fremst, mens ting du bruker sjeldnere kan flyttes bakover i skap og skuffer. Mange har skap under vasken, og her kan man fint plassere større ting som flasker med fluor eller munnskyllevann.

2. Kurver eller oppbevaringsbokser gir orden

Om du sliter med lite gulvplass kan det lønne seg å satse på vegghengte skap og hyller. Mer åpen gulvplass gjør at rommet automatisk føles større og mer romslig.

3. Samle ting som hører sammen

Morgenrutinen din blir både enklere og kjappere om du samler ting og produkter som skal brukes til samme formål på ett sted, eller i en beholder. Som for eksempel med hårprodukter, hårføner og hårstrikk. Har du alt dette samlet i en kurv under vasken, kan denne med største letthet tas ut og settes opp på benken mens du holder på med morgenstellet - og ryddes på plass igjen når du er ferdig.

4. Utnytt baksiden av døren

Kroker på baksiden av døren kan holde på både morgenkåper og håndklær som er i bruk, mens innsiden av skapdørene kan ha små kroker for oppbevaring av poser med bomullspads, smykker og lignende.

Full kontroll på vaskerommet

Her har Goodhousekeeping gode tips:

1. Sats på flere skittentøyskurver

Gjør det lettere å separere lyst og mørkt tøy, delikat undertøy og sportutstyr med flere skittentøyskurver.

- Det går for eksempel an å gi hvert familiemedlem en kurv hver, forklarer nettstedet.

- På den måten er det også lettere å sørge for at alle kan hjelpe til med å vaske sitt eget tøy.

2. Hyller og kurver

Gjør jobben enklere ved å samle alt utstyret du trenger til klesvasken nær vaskemaskinen.

- Hyller over maskinen er perfekt, forklarer nettstedet.

3. Lag deg en plass for å brette klær

Når du tar klærne ut av tørketrommelen, er det smart å ha et område på vaskerommet dedikert til å legge sammen og brette klærne på.

Gangen blir hyggelige og ryddigere med smarte oppbevaringsløsninger.

HENG OPP: I gangen lønner det seg å gjøre plass til alt som hører hjemme der. © FOTO: Living Etc/Housetohome.co.uk

Gjør badet til en oase.

RO OG ORDEN: Badet skal fungere til både morgenrush og avslapping på kveldstid. Slik får du orden. © FOTO: Produsenten/West Elm

Flere nyheter fra Klikk.no:

Her ligger Oslos best gjemte hus

Leter du etter inspirasjon til oppussingen? Da bør du bla deg gjennom disse bildene

Slik får du det ryddig i gangen

Her er møblene med smart oppbevaringsplass inni

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
22:15 Svekket Ozzy Osbourne avlyser USA-turné21:57 Røe Isaksen vil se på om AAP-innstrammingen har fått urimelige konsekvenser21:35 Trumps kontroversielle benådninger vekker oppsikt21:33 Kompromiss kan sikre Trond Giske verv i Trøndelag Ap20:54 Her murer India de fattige inne20:53 Trumps straffetoll kan gi Tine-tap på fem millioner kroner i måneden20:32 Bolsjunov varsler om store planer etter sprintuhell i Åre19:52 Bergensbanen åpnes tidligst onsdag19:30 Ikonisk bilde: Her bor du – på et støvkorn i en solstråle19:30 Full passasjer klager på Norwegian – følte seg krenket18:57 Støre etterlyser nye vannkraftsvar fra regjeringen18:55 Russland innfører innreisenekt for kinesere18:55 Far tiltalt for seksuelle overgrep mot to år gammel sønn18:07 Klæbo overlegen i sprintfinalen, Golberg økte i Ski Tour-sammendraget17:51 Johaug tok sin aller første sprintseier og økte ledelsen i Ski Tour17:23 Svensk påtalemyndighet har håp om å ta ut tiltale i Palme-saken før sommeren17:14 Spøkelsesskipets reise fra norskekysten til irske klipper – via Afrika16:50 Sykepleier hadde forhold til 13-åring – beholder jobben16:48 Eldre kvinne alvorlig skadd i brann i Bærum16:44 Dansk kvinne funnet skyldig i gigantsvindel av Socialstyrelsen16:43 ABC Nyheter lanserer ABC TV16:42 Vidar ble nektet å røyke i egen stue: Borettslag krevde tvangssalg16:31 Stor vannlekkasje i Oslo etter at vannledning ble gravd over15:56 Russland må betale erstatning til Yukos-aksjonærer15:53 Rettssaken mot Netanyahu starter 17. mars15:46 VM-bronse til Olsbu Røiseland etter hårfin bom15:02 Ingen covid-19-tilfeller i Norge15:00 Klæbo raskest på sprintprologen i Åre14:58 Iran: Tysker frigitt etter fangeutveksling14:23 Søk i Seimsfjorden avsluttet uten funn14:22 Johaug vant prologen i Åre-sprinten14:21 Snøskredfare i store deler av Sør-Norge13:30 Aktivister frikjent for park-protester i Tyrkia13:29 Soldat drept i kamper i Øst-Ukraina13:22 Svenskekongen reagerer på dopingskandale: – Uakseptabelt13:22 Narkobaronens flodhester skaper miljøproblemer i Colombia13:05 Antall mottakere øker i AFP-ordningen13:00 Ønsker felles regelverk for elsparkesykler12:59 EU plasserer Caymanøyene på svarteliste12:51 Skadekrise for Tottenham, stjerne ute med armbrudd12:30 Slik vil de realisere raskere tog mellom Oslo og Stockholm12:30 Norsk håndballproff fra Tyskland til Danmark12:28 Skoghøy trekker seg fra Nav-granskingen12:28 Hemmelighold om EU-vedtak om Norge – nå slår forsker alarm12:27 Bloomberg får delta i Demokratenes neste presidentdebatt11:27 Jærbanen stenges på grunn av vedlikehold11:11 Råkjør venter «sliten» Ødegaard10:32 Ingen bysprint i Drammen grunnet snømangel10:07 Dom mot dansk kvinne tiltalt for gigant-svindel10:06 Nødnettet er igjen fullt operativt10:03 Syrere på flukt: – Dette er helvetet10:00 Jazzmusikeren Jon Christensen død09:31 Flere kildesorterer plast09:30 Medier: Barcelona kjøper fri dansk angrepsspiller09:12 Chelsea-profil brakk nesen08:58 Voldsom krasj på sisterunden av Daytona 50008:41 35.000 stillinger kan forsvinne i HSBC08:40 Voldsdømte kan jobbe i barnehage – Frp vil «tette hull»08:32 18-årsgrense for dataspill som inneholder gambling08:28 USAs største speiderorganisasjon slår seg selv konkurs07:53 Stengte overganger og værfaste turister på fjellet07:29 Sykehusdirektør i Wuhan bekreftet død av covid-1907:26 Norsk golfprofil: – Jeg la for mye press på meg selv07:00 Landslagsledelsen avviser press på Klæbo06:54 Professor oppgitt over corona-panikken: – På linje med normal influensa06:54 Norsk håp nådde ikke opp i «America’s Got Talent»06:48 Kina: Laveste antall nye smittede hittil i februar06:31 Trøen vil sette punktum for Stortingets byggeskandale06:30 MDG mener Aps ulveforslag vil gjøre Norge til en europeisk skamplett06:28 Haalands stjernemøte med Mbappé05:50 Dette skjer i dag05:38 Dette skjedde i natt05:30 Høie får ny sykehusstrid på bordet – drar på lytteturné05:27 Eckhoff: – Jeg har nok lagt det største presset på meg selv05:25 Sju av åtte undersøkte sykehus bryter loven for utplasserte pasienter04:47 Nå er maksgrensen på barn per sæddonor fjernet i Norge04:29 Tre av fire i Australia rammet av skogbrannene04:08 Politidirektoratet med ny metoo-undersøkelse i politiet03:22 Kvinner og barn trampet til døde i Niger03:17 Maskert butikkraner i Stavanger02:51 Canada henter hjem virusfaste cruisepassasjerer02:27 Overlege fraråder for tidlig meslingvaksine02:11 WikiLeaks: Assange sitter ikke lenger i isolat01:32 Pollestad kritiserte Michelin-oppstyr – sosiale medier kokte01:25 Norske Angelina Jordan en av favorittene til å vinne «America’s Got Talent»00:52 Nøkkelseier for Solskjærs United, Maguire og Martial avgjorde mot Chelsea00:07 Widerøe sier de kunne reddet ruter med mer avgiftskutt23:40 Reiten ble matchvinner mot Liverpool i FA-cupen23:25 Apple rammet av koronavirus23:02 Johnson-rådgiver går etter storm om rasistiske utsagn23:01 Nøkkelseier for Solskjærs United, Maguire og Martial avgjorde mot Chelsea22:30 Raiola med Pogba-angrep mot Solskjær22:02 Verdens rikeste vil gi over 90 milliarder kroner til klimakampen21:52 Matbutikk ranet i Stavanger21:23 Da fiskebutikken ble oversvømt, fikk de spesielt besøk20:33 Ny dopingsak i Sverige, den tredje på kort tid19:53 Frykter katastrofale konsekvenser av Erdogans plan19:27 Skip forlatt utenfor Bermuda, dukket opp i Irland19:07 Lekkasje kaster nytt lys over Kinas fengsling av muslimer18:56 Sykehusdirektør i Wuhan død av covid-19
Siste nytt
22:15KulturSvekket Ozzy Osbourne avlyser USA-turné21:57PengerRøe Isaksen vil se på om AAP-innstrammingen har fått urimelige konsekvenser21:35PolitikkTrumps kontroversielle benådninger vekker oppsikt21:33PolitikkKompromiss kan sikre Trond Giske verv i Trøndelag Ap20:54VerdenHer murer India de fattige inne20:53PengerTrumps straffetoll kan gi Tine-tap på fem millioner kroner i måneden20:32SportBolsjunov varsler om store planer etter sprintuhell i Åre19:52NorgeBergensbanen åpnes tidligst onsdag19:30VerdenIkonisk bilde: Her bor du – på et støvkorn i en solstråle19:30ReiseFull passasjer klager på Norwegian – følte seg krenket18:57PolitikkStøre etterlyser nye vannkraftsvar fra regjeringen18:55NorgeRussland innfører innreisenekt for kinesere18:55NorgeFar tiltalt for seksuelle overgrep mot to år gammel sønn18:07SportKlæbo overlegen i sprintfinalen, Golberg økte i Ski Tour-sammendraget17:51SportJohaug tok sin aller første sprintseier og økte ledelsen i Ski Tour17:23VerdenSvensk påtalemyndighet har håp om å ta ut tiltale i Palme-saken før sommeren17:14VerdenSpøkelsesskipets reise fra norskekysten til irske klipper – via Afrika16:50NorgeSykepleier hadde forhold til 13-åring – beholder jobben16:48NorgeEldre kvinne alvorlig skadd i brann i Bærum16:44PengerDansk kvinne funnet skyldig i gigantsvindel av Socialstyrelsen16:43NorgeABC Nyheter lanserer ABC TV16:42Helse og livsstilVidar ble nektet å røyke i egen stue: Borettslag krevde tvangssalg16:31NorgeStor vannlekkasje i Oslo etter at vannledning ble gravd over15:56PengerRussland må betale erstatning til Yukos-aksjonærer15:53PolitikkRettssaken mot Netanyahu starter 17. mars15:46SportVM-bronse til Olsbu Røiseland etter hårfin bom15:02NorgeIngen covid-19-tilfeller i Norge15:00SportKlæbo raskest på sprintprologen i Åre14:58VerdenIran: Tysker frigitt etter fangeutveksling14:23NorgeSøk i Seimsfjorden avsluttet uten funn14:22SportJohaug vant prologen i Åre-sprinten14:21NorgeSnøskredfare i store deler av Sør-Norge13:30VerdenAktivister frikjent for park-protester i Tyrkia13:29VerdenSoldat drept i kamper i Øst-Ukraina13:22SportSvenskekongen reagerer på dopingskandale: – Uakseptabelt13:22VerdenNarkobaronens flodhester skaper miljøproblemer i Colombia13:05PengerAntall mottakere øker i AFP-ordningen13:00NorgeØnsker felles regelverk for elsparkesykler12:59PengerEU plasserer Caymanøyene på svarteliste12:51SportSkadekrise for Tottenham, stjerne ute med armbrudd12:30NorgeSlik vil de realisere raskere tog mellom Oslo og Stockholm12:30SportNorsk håndballproff fra Tyskland til Danmark12:28NorgeSkoghøy trekker seg fra Nav-granskingen12:28PolitikkHemmelighold om EU-vedtak om Norge – nå slår forsker alarm12:27PolitikkBloomberg får delta i Demokratenes neste presidentdebatt11:27NorgeJærbanen stenges på grunn av vedlikehold11:11SportRåkjør venter «sliten» Ødegaard10:32SportIngen bysprint i Drammen grunnet snømangel10:07VerdenDom mot dansk kvinne tiltalt for gigant-svindel10:06NorgeNødnettet er igjen fullt operativt10:03VerdenSyrere på flukt: – Dette er helvetet10:00KulturJazzmusikeren Jon Christensen død09:31NorgeFlere kildesorterer plast09:30SportMedier: Barcelona kjøper fri dansk angrepsspiller09:12SportChelsea-profil brakk nesen08:58SportVoldsom krasj på sisterunden av Daytona 50008:41Penger35.000 stillinger kan forsvinne i HSBC08:40PolitikkVoldsdømte kan jobbe i barnehage – Frp vil «tette hull»08:32Kultur18-årsgrense for dataspill som inneholder gambling08:28VerdenUSAs største speiderorganisasjon slår seg selv konkurs07:53NorgeStengte overganger og værfaste turister på fjellet07:29VerdenSykehusdirektør i Wuhan bekreftet død av covid-1907:26SportNorsk golfprofil: – Jeg la for mye press på meg selv07:00SportLandslagsledelsen avviser press på Klæbo06:54Helse og livsstilProfessor oppgitt over corona-panikken: – På linje med normal influensa06:54KulturNorsk håp nådde ikke opp i «America’s Got Talent»06:48Helse og livsstilKina: Laveste antall nye smittede hittil i februar06:31PolitikkTrøen vil sette punktum for Stortingets byggeskandale06:30PolitikkMDG mener Aps ulveforslag vil gjøre Norge til en europeisk skamplett06:28SportHaalands stjernemøte med Mbappé05:50NorgeDette skjer i dag05:38NorgeDette skjedde i natt05:30NorgeHøie får ny sykehusstrid på bordet – drar på lytteturné05:27SportEckhoff: – Jeg har nok lagt det største presset på meg selv05:25Helse og livsstilSju av åtte undersøkte sykehus bryter loven for utplasserte pasienter04:47Helse og livsstilNå er maksgrensen på barn per sæddonor fjernet i Norge04:29VerdenTre av fire i Australia rammet av skogbrannene04:08NorgePolitidirektoratet med ny metoo-undersøkelse i politiet03:22VerdenKvinner og barn trampet til døde i Niger03:17NorgeMaskert butikkraner i Stavanger02:51VerdenCanada henter hjem virusfaste cruisepassasjerer02:27Helse og livsstilOverlege fraråder for tidlig meslingvaksine02:11VerdenWikiLeaks: Assange sitter ikke lenger i isolat01:32PolitikkPollestad kritiserte Michelin-oppstyr – sosiale medier kokte01:25VerdenNorske Angelina Jordan en av favorittene til å vinne «America’s Got Talent»00:52SportNøkkelseier for Solskjærs United, Maguire og Martial avgjorde mot Chelsea00:07ReiseWiderøe sier de kunne reddet ruter med mer avgiftskutt23:40SportReiten ble matchvinner mot Liverpool i FA-cupen23:25VerdenApple rammet av koronavirus23:02PolitikkJohnson-rådgiver går etter storm om rasistiske utsagn23:01SportNøkkelseier for Solskjærs United, Maguire og Martial avgjorde mot Chelsea22:30SportRaiola med Pogba-angrep mot Solskjær22:02PengerVerdens rikeste vil gi over 90 milliarder kroner til klimakampen21:52NorgeMatbutikk ranet i Stavanger21:23NorgeDa fiskebutikken ble oversvømt, fikk de spesielt besøk20:33SportNy dopingsak i Sverige, den tredje på kort tid19:53VerdenFrykter katastrofale konsekvenser av Erdogans plan19:27VerdenSkip forlatt utenfor Bermuda, dukket opp i Irland19:07VerdenLekkasje kaster nytt lys over Kinas fengsling av muslimer18:56VerdenSykehusdirektør i Wuhan død av covid-19