Sjekk disse polprisene!

KUPP: I desember kan du sikre deg champagne til en tredjedel av tidligere pris. (All Over Press)
KUPP: I desember kan du sikre deg champagne til en tredjedel av tidligere pris. (All Over Press)

I desember blir hele 210 polvarer satt kraftig ned i pris.

Skal du kjøpe inn vin til juleferien, kan det være smart å gjøre dette en av de nærmeste dagene. I desember setter Vinmonopolet nemlig ned prisene på hele 210 varer.

Ett av produktene får redusert den opprinnelige prisen med hele 79 prosent!

Dette juleølet bør du kjøpe på polet!

Taxfreepris på portvin

Det er en portvin som får den største prisreduksjonen i desember, nærmere bestemt Kopke Port 40 YO. Den blir satt ned fra 720 til bare 150,30 kroner - en prisreduksjon på 570 kroner, eller 79 prosent.

Også disse tre produktene blir satt ned til en tredjedel av opprinnelig pris:

  • Le Clos de Caveau Vacqueyras Carmin Brillant 2007, rødvin: fra 265 til 84,60 kroner
  • Nicolas Feuillatte Cuvée Spéciale 2000, champagne: fra 319,90 til 100,20 kroner
  • Quinta de São Luiz Vintage 2006, portvin: fra 399,90 til 133,40 kroner

Og det stopper ikke der

I tillegg er flere produkter satt ned til halv pris i desember. Vil du ha finere akevitt til jul kan det kanskje friste med Salut Aquavit som er nedsatt fra 3.059 til 1700,70 kroner.

Trykk her for å se ALLE de 210 polvarene som settes ned i pris i desember.

Av de 210 produktene med redusert pris i desember, er 26 å finne i basisutvalget. De resterende 184 produktene er i bestillingsutvalget, blant annet de vi har nevnt med størst prisreduksjon.

For å bestille en eller flere av disse varene, kan du gå frem på en av følgende måter.

Les også: Juleølet som er best i test

Bestill i butikk eller på nett

Ønsker du å sikre deg et av de mest prisreduserte produktene i desember, bør du for det første være tidlig ute for å unngå at det blir utsolgt. Husk også at leveringen kan ta ekstra lang tid i desember på grunn av stor pågang, ifølge ansatte DinSide har snakket med på nærmeste polutsalg. Men, du får ikke bestilt varer til desemberpris før det er desember, altså tidligst lørdag.

Du kan bestille varer på to forskjellige måter, enten på nærmeste Vinmonopol eller i nettbutikken:

– Ved å snakke med ekspeditøren, kan de bestille varer for deg. Du trenger bare varenummer eller navnet på produktet, og får beskjed på sms eller telefon for henting av varen i samme butikkutsalg. Dette tar vanligvis fra 2 - 5 dager, forteller Ida Brenden Engholt, kommunikasjonsrådgiver i Vinmonopolet til DinSide.

En annen måte å bestille på, som du kan gjøre hjemmefra, er å gå inn på polets nettbutikk. DinSide har tatt en kikk på bestillingsløsningen, som er enkel i bruk.

– I nettbutikken er hele vareutvalget tilgjengelig. Man søker opp varen man ønsker, og legger den i handlekurven. Varene man bestiller kan enten hentes i nærmeste butikk, på posten eller leveres hjem, forteller Brenden Engholt.

Og bor du langt nok unna et pol, kan du få levert varene gratis. Her kan du lese mer om forskjellige fraktformer og priser hos Vinmonopolet.

Les også: Her kan du få kjørt polvarene hjem

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden