Hvor mange ekser har du?

11 ER EN FOR MYE: Og ni er en for lite. Har du flere - eller færre - enn ti forhold bak deg, blir du mindre attraktiv på markedet, viser ny engelsk undersøkelse. Illustrasjkonsfoto: Colourbox.com
11 ER EN FOR MYE: Og ni er en for lite. Har du flere - eller færre - enn ti forhold bak deg, blir du mindre attraktiv på markedet, viser ny engelsk undersøkelse. Illustrasjkonsfoto: Colourbox.com

Det perfekte antallet er ti, viser ny undersøkelse. Verken mer eller mindre!

Hvor mange tidligere partnere bør du ha hatt før du møter en ny kjæreste?

I en ny rapport som det britiske datingnettstedet SeekingArrangement.com har publisert, fremkommer det at potensielle partnere med mer enn ti forhold bak seg anses som personer med for mange ekser.

Du må imidlertid ikke tro at det er noe bedre å ha hatt færre forhold bak seg. For i den samme undersøkelsen kommer det samtidig frem at de som har hatt mindre enn ti forhold, blir ansett som uerfarne av den nye kjæresten.

Les også: Slik møter du den rette på nett

Nøyaktig ti

Med andre ord, har du nøyaktig ti forhold bak deg, kan du med andre ord si at du har hatt det perfekte antallet med eks-kjærester.

– Hvis du skal på date med en mann er det jo greit å vite at partneren du møter er trygg og har erfaring, sier Nikki Howarth (26) til The Daily Mail.

Hun driver sitt eget selskap i partyfiksing-bransjen og befinner seg ofte i en situasjon som kan føre til stifting av nærmere bekjentskaper. I det siste har hun datet en rik forretningsmann som hun møtte gjennom tjenestene til nettdatingbyrået SeekingArrangement.

– For å bli god i sengen trenger man jo erfaring, og det å vite hva en kvinne vil ha, kan tillæres gjennom tidligere forhold, mener hun.

Les også: Slik sikrer du deg date nummer to

Samme oppfatning

Undersøkelsen avslører at det ikke er noen betydelig forskjell på hvordan menn og kvinner ser på tidligere forhold. Halvparten av kvinnene og 46 prosent av mennene som deltok i spørreundersøkelsen svarte at ti tidligere forhold er det perfekte antallet.

Men på spørsmål om hvorvidt de ønsker seg en kjæreste med mindre erfaring, svarte hele 36 prosent av kvinnene og 42 prosent av mennene ja. Og 11 prosent av menn som deltok og ti prosent av kvinner svarte at et sted mellom ti og 30 ekser er akseptabelt.

– Mitt råd til dere jenter der ute er å holde munn om du har flere enn ti forhold bak deg. Avslører du det, kan gutten tenke det verste om deg, understreker Nikki Howarth.

Tre prosent av deltagerne i undersøkelsen mener imidlertid at mer enn 30 tidligere forhold er det beste.

Vil ikke vite

Det er på den annen side slett ikke sikkert at din nye kjæreste nødvendigvis ønsker å vite så mye om tidligere forhold. Hele 65 prosent av besvarelsene fra kvinner og 70 prosent fra menn avslører nemlig at personene som deltok helst ikke ønsker å vite noe om tidligere forhold.

Les også: - Hold deg unna folk uten Facebook

– Dersom vi hadde spurt våre brukere for ti år siden, tror jeg spesielt menn hadde ønsket seg en partner med færre forhold bak seg, sier byråets grunnlegger Brandon Wade til The Daily Mail.

– Jeg tror folk har blitt mye mer tolerante i forhold til seksuelle preferanser enn hva de var tidligere, konkluderer han.

SeekingArrangement.com er Storbritannias største nettdatingbyrå, med mer enn 100.000 medlemmer. 1.000 av dem har deltatt i undersøkelsen.

Les også:

- Lurt av dating-sted

Facebook viktigere enn å treffe venner

Les flere saker fra samme kategori


Les flere nyheter

Personvernpolicy