Pølser på grillen – i øl

Pølser på grillen – i øl
Pølser på grillen – i øl

Pølser på grillen trenger ikke å være kjedelig.

Pølser på grillen kan enkelt varieres med å tilsette litt smak. Bruk øl som smakstilsetter, det kler pølsene godt. Husk å kjøpe pølser av ekstra god kvalitet.

Les også: Lag grillede asparges

Dette trenger du:

Pølser

Øl

Løk

Eventuelt chili

Les også: Lag mangolassi

Slik gjør du:

Grill pølsene på grillen. Ha dem over i en ildfast form og legg grovhakket løk og chili innimellom pølsene. Hell over litt øl og sett formen på grillen.

Pølsene er klare når de har stått en stund. Da har noe av smaken fra væsken gått over i pølsene. Serveres med for eksempel ovnsstekte poteter, rotmos og en god, grov sennep.

Les også: Lag potetsalat med nypoteter


Ina Shelby (40) er jurist, matblogger og opptatt av at maten familien spiser skal være laget med kniv og ikke med saks. Har fokus på gode råvarer - gjerne kortreiste, sesongbaserte og økologiske - dyrevelferd og gleden ved å lage maten selv. Kjøkkentjeneste handler om en families vei fra halvfabrikata til mest mulig hjemmelaget og ren mat. Mye om nysgjerrighet, entusiasme og glede over å lære nye ting, mindre om kokkefaget. Ina deler husholdning med mann, tre gutter i alderen åtte, ti og tolv år, to hunder og en liten hønseflokk.

Les Inas blogg Kjøkkentjeneste


Les mer om Livet

Les flere nyheter fra ABC Nyheter

Personvernpolicy