Interiørblogger

De beste interiørbloggene

HJEMME HOS: Det er ikke rart at den tøffe bloggen Dosfamily.com er blitt populær! Bloggerne tar blant annet leserne med på hjemmebesøk hos mennesker med spennende boliger. Foto: Jenny Brandt (dosfamily.com)
HJEMME HOS: Det er ikke rart at den tøffe bloggen Dosfamily.com er blitt populær! Bloggerne tar blant annet leserne med på hjemmebesøk hos mennesker med spennende boliger. Foto: Jenny Brandt (dosfamily.com)

De beste tipsene til hjemmet ditt.

På jakt etter spennende interiørinspirasjon, gode ideer og kreative gjør det selv-prosjekter?

Ute i den store bloggverdenen finner du garantert det du leter etter.

Vi har tidligere skrevet om de beste norske bloggene . Men retter du nesa utenfor Norges grenser - på de internasjonale bloggene - finner du uendelige mengder med inspirasjon, enten du har sansen for gode arkitektur - og designblogger - eller heller mer mot blogger med de beste ideene.

Svenske, nederlandske, franske, spanske - og finske interiørblogger, for å nevne noe, har masse inspirasjon å by på.

Her guider vi deg til våre 11 favoritter blant internasjonale interiørblogger.

De beste internasjonale bloggene

GJØR-DET-SELV: På bloggen weekdaycarnival.blogspot.no bugner det av gode gjør det selv-prosjekter. Foto: weekdaycarnival.blogspot.no

Weekday Carnival

Bak den herlige bloggen Weekday Carnival står en fotograf og designer fra Finland.

Og et fargerikt karneval - det er akkurat hva denne bloggen fremstår som. Denne bloggen blir man glad av!

Her deler bloggeren nyttige interiørtips og spennende gjør det selv-prosjekter med leserne.

Hun viser også tøff styling og bilder fra eget hjem.

De beste internasjonale bloggene

HJEMMELAGD LAMPE: Bloggeren bak weekdaycarnival.blogspot.no behersker kunsten å skape et personlig hjem. Foto: weekdaycarnival.blogspot.no

A beautiful mess

Hvis du går inn under decor på bloggen A beautiful mess, finner du utrolig mange gode gjør det selv-prosjekter, for deg som er glad i dette.

Bak bloggen står den 29 år gamle designeren og butikkeieren, Elsie Larson. På bloggen ønsker hun å vise fram vakre ting. Og som hun selv skriver på bloggen: Målet mitt er å skape en inspirerende livsstil gjennom mote, håndlagde detaljer - og rett og slett vakre ting.

Bloesem Living og Bloesem kids

Bak den morsomme bloggen Bloesom Living og Bloesom Kids står Irene Hoofs fra Amsterdam og Tiffany King, født i Kenya.

Her deler jentene bilder av god design, kjærligheten til det håndlagde - og gjør det selv-prosjekter man kan slappe av med - og nyte.

Målet er å gi leserne en deilig pause i hverdagen, et pusterom.

De beste internasjonale bloggene

SKAP SELV: Denne blomsterpotten er bare noe av alt det spennende bloggeren bak a Beautiful Mess deler med leserne. Foto: abeautifulmess.typepad.com

De beste internasjonale bloggene

GJØR-DET-SELV: Lag dekor på spisebrikker. Dette og andre fiffige tips deler bloggeren bak a Beautiful Mess. Foto: abeautifulmess.typepad.com

De beste internasjonale bloggene

SATSER DELT: Bloggerne bak Bloesem har én blogg om livsstil og én om livsstil for barn - og svært mange lesere er blitt glade i disse bloggene. Foto: bloesem.blogs.com

Dos family

Bak bloggen Dos family står fotograf og butikkeier Jenny Brandt og Isabelle McAllister, som er stylist og programleder.

Over 90.000 lesere fra 142 forskjellige land leser den svenske bloggen hver eneste måned. Hva bloggen handler om? Kort og godt handler den om sofaer som ser bra ut, geniale loppemarkedfunn, livet på landet, hverdagsliv og mat - for å nevne noe. Her kan du også være med på hjemmebesøk i spennende hjem.

Decor 8

Interiørdesigneren, forfatter og frilansskribent Holly Becker står bak den fine bloggen decor8.

Målet hennes med bloggen har vært å finne interiørinspirasjon - i tillegg til å inspirere andre. Bloggen er blitt et fargerkt univers, hvor det er lett å sette på pauseknappen i hverdagen, for å drømme seg bort.

Bloggen har hele 48 000 lesere daglig.

Titt også innom den finske bloggen lahjoitetaan. Den er skrevet på finsk, men ta en titt på alle de morsomme bildene og de gode ideene som finnes fra bloggerens hjem.

De beste internasjonale bloggene

HJEMME HOS: Det er ikke rart at den tøffe bloggen Dosfamily.com er blitt populær! Bloggerne tar blant annet leserne med på hjemmebesøk hos mennesker med spennende boliger. Foto: dosfamily.com/Jenny Brandt

De beste internasjonale bloggene

FARGERSTERKE BOLIGER: Fargerike boliger er bare noe av det leserne kan nyte gjennom bloggen dosfamily.com. Foto: dosfamily.com/Jenny Brandt

Love Nordic Design blog

På den britiske bloggen Lovenordic design blog kan du nyte design, arkitektur, kunst, foto og livsstil - blant annet. Bloggeren har som mål å vise inspirerende arbeid fra stylister, fotografer, designere og glimt fra private hjem i Skandinavia og resten av verden.

Noen ting er bare så vakre, og da må jeg fortelle historien bak dem, skriver bloggeren.

Emmas Designblogg

Emmas designblogg kan du også nyte gode design sett fra et skandinavisk perspektiv.

Den svenske bloggeren startet bloggen da hun jobbet som som stylingassistent i et interiørmagasin. Da hadde hun behov for å dele det hun kom over av nye designere og trender.

I dag viser hun hovedsakelig inspirerende bilder fra verdens beste stylister og fotografer - og det handler hovedsakelig om skandinavisk design.

De beste internasjonale bloggene

SKANDINAVISK DESIGN: Skandinavisk design er hva bloggeren brenner for på bloggen Love Nordic Design. Foto: Love Nordic Design

De beste internasjonale bloggene

DREVEN I GAMET: Emmas Designblogg er en av de første designbloggene som dukket opp i Skandinavia. Foto: Emmas Designblogg

When my eyes light up

Endelig - en blogger fra Island! Det er spennende. Hulda som står bak bloggen When my eyes light up er interiørdesigner og har spesielt sansen for vakre materialer som bare bli vakrere med tiden.

Bloggen er ment å være en scrapbook fylt med inspirasjon, et sted hvor alt er mulig, som hun selv skriver.

A daily dose of architecture

Arkitekturstudent John Hills blogg oppdateres jevnlig med nyheter. Han har også laget gode lister med linker til andre blogger.

I følge arkitektnytt.no er bloggen kåret til arkitekturblogg nr. 1 i verden.

Archdaily

Archdaily ble startet i 2008 med mål om å bli den beste, største og mest oppdaterte bloggen om arkitektur. Og vi kan langt på vei si at de har lykkes.

De beste internasjonale bloggene

MED HJERTE FOR DESIGN: En islandsk interiørdesigner står bak denne bloggen. Foto: When my eyes light up

Les også:

Sjekk årets hotteste hagetrender

Rosene som krever minst stell

De verste oppussingstabbene

Bruke eggehvite som ansiktsmaske

Les mer om bolig og interiør


Les flere nyheter

Saken er opprinnelig skrevet for Bonytt og publisert på klikk.no.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden