Williams frykter filmen om Heath Ledgers død

Heath Ledgers enke Michelle Williams. Foto: Scanpix/EPA.
Heath Ledgers enke Michelle Williams. Foto: Scanpix/EPA.
Artikkelen fortsetter under annonsen

Michelle Williams går kraftig imot planene om å lage en film om Heath Ledgers død.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Den tidligere kjæresten til det avdøde filmikonet Heath Ledger, Michelle Williams (31), frykter at datteren Matilda (6) alltid vil bli minnet på farens tragiske død dersom en slik film realiseres, skriver Contactmusic.

– Michelle Williams ble forskrekket over planene for en slik morbid film. Hun hater tanken på å åpne gamle sår og finner det usmakelig at folk prøver å gjøre penger på hans arv. Hun trodde aldri filmen kom til å få grønt lys, men nå virker det som om hennes verste antakelser blir sanne, sier en kilde.

Heath Ledger døde av en overdose av smertestillende og antidepressiva i 2008 midt under innspillingen av «The Imaginarium of Doctor Parnassus.» For hans tolkning av terroristen «Jokeren» i Batman-filmen «The Dark Knight» ble han den andre i historien til å vinne Oscar etter sin død, for beste birolle.

Michelle Williams er kjent blant annet fra «Brokeback Mountain», hvor hun traff Heath Ledger i 2004, samt «Shutter Island». I januar er hun kinoaktuell i «My Week With Marilyn», hvor hun spiller Marilyn Monroe på bryllupsreise i England med mannen Arthur Miller i 1957.

Les flere nyheter