Meny

– Aniston og Cox aktuelle i ny «Skrik»-film

Bestevenninner: Jennifer Aniston og Courteney Cox får skrike sammen i den fjerde «Skrik»-filmen som skal i innspilling senere i år. Foto: AP

De ferskeste ryktene vil ha det til at Hollywood-bestevenninne Jennifer Aniston og Courteney Cox skal spille mot hverandre i en kommende «Skrik»-oppfølger.

For Courteney Cox var «Skrik»-filmene et lykketreff. Det var nemlig på innspillingssettet til førstefilmen at hun traff ektemannen David Arquette i 1996.

Og nå skal hun nok en gang utforske redsler og frykt – ikke bare sammen med ektemannen, men også sammen med bestevenninnen Jennifer Aniston, dersom vi skal tro magasinet Star. Det skal være Cox som har overtalt Aniston til å bli med på «moroa».

– «Skrik» har alltid vært en viktig del av Cox sitt liv, og nå hadde hun lyst til å få med seg Aniston i produksjonen, sier en kilde.

Ifølge Star har Aniston bare en liten rolle i den kommende filmen, ettersom hun vil bli den maskerte morderens første offer.

Filmen skal i innspilling senere i år, og også Neve Campbell, som har spilt hovedrollen i de tre første filmene, skal være med på å gi kinopublikummet nye gys i «Skrik 4». Det samme skal Emma Roberts, Julia Roberts niese. (©NTB)

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus