Mick Jagger vil ha kontroll

Mick Jagger foretrekker å være nykter – fordi han vil ha kontroll. Foto: AP/Scanpix
Mick Jagger foretrekker å være nykter – fordi han vil ha kontroll. Foto: AP/Scanpix

Jagger liker ikke å bruke narkotika når han opptrer fordi han mister kontrollen.

Stones-sangeren innrømmer at han tidligere har eksperimentert med narkotika på scenen, men sier han ikke likte det – ettersom han mister kontroll.

– Jeg synes alltid det er bedre å ikke bruke narkotika eller drikke eller noe sånt. Det betyr ikke at jeg ikke har gjort det, for det har jeg. Men det tok meg ikke så lang tid å skjønne at det ikke var så lurt. Å bruke narkotika på fritiden er en ting. Men å gjøre det når du står på scenen – det synes jeg ikke var noe særlig. Der vil jeg ha kontroll, sa han i et intervju med Larry King på TV-kanalen CNN.

Les også: Eksklusiv Stones-konsert på trappene

Skapte store hits på dop

Rolling Stones er for tiden aktuelle med dokumentarfilmen «Stones in Exile», som de presenterer på filmfestivalen i Cannes torsdag. Filmen handler om innspillingen av deres dobbeltalbum «Exile on Main Street».

Les også: Omsatte for mer enn fem milliarder

Les også: Exile On Country Road

Plata ble spilt inn i 1971 i villaen Nellcote ved Villefranche-sur-Mer som ligger nær Nice på den franske rivieraen. Huset ble leid av Keith Richards i en periode da Rolling Stones valgte å komme seg ut av England for å unngå skatteproblemer. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus