Grove beskyldninger mot Steven Seagal

Steven Seagal har fått et søksmål mot seg med svært grove beskyldninger. Fornærmede ønsker å prøve saken for en jury. Foto: AP
Steven Seagal har fått et søksmål mot seg med svært grove beskyldninger. Fornærmede ønsker å prøve saken for en jury. Foto: AP

Actionskuespilleren Steven Seagal beskyldes nå for seksuell trakassering og menneskehandel.

Det sjokkerende søksmålet blir omtalt av nettstedet RadarOnline.com, som gjengir innholdet i søksmålet.

Søksmålet kommer fra en kvinne som i noen få dager hadde stillingen som Seagals personlige assistent. Kayden Nguyen er 23 år og har tidligere arbeidet som modell. I saksdokumentene heter det at Seagal behandlet henne som sitt personlige sexleketøy. Videre heter det trakasseringen skjedde ved flere anledninger. Hun beskylder videre Seagal for urettmessig oppsigelse, og feilaktig informasjon om hva stillingen hun tiltrådte egentlig innebar.

I dokumentet heter det også at Seagal har hatt to unge, russiske jenter i sin stab, som skulle være tilgjengelig for hans seksuelle behov 24 timer om dagen, sju dager i uka. Seagals advokat Marty Singer kommenterer søksmålet på denne måten: – Søksmålet fra Kayden Nguyen mot Steven Seagal inneholder latterlige og absurde påstander. Anklagene kommer fra en misfornøyd, tidligere ansatt, som fikk sparken. Beskyldningene i søksmålet er fullstendig oppdiktet, uten et snev av sannhet. Jeg er svært trygg på dette tåpelige søksmål vil bli avvist.

Seagal, som er en profilert buddhist, har seks barn med tre ulike mødre. Nguyen krever i søksmålet 1 million dollar for tort og svie, og hun ønsker å prøve saken sin for en jury. (©NTB)