- Norske jenter vakrest i verden

68 prosent av norske kvinner som søkte om medlemsskap i et nettsamfunn forbeholdt vakre slapp igjennom nåløyet. Det er den høyeste prosentavdelen av alle nasjonene. Illustrasjonsfoto: Colourbox.
68 prosent av norske kvinner som søkte om medlemsskap i et nettsamfunn forbeholdt vakre slapp igjennom nåløyet. Det er den høyeste prosentavdelen av alle nasjonene. Illustrasjonsfoto: Colourbox.

<pNettsted plasserer norske jenter helt i verdenstoppen. Norske menn havner lenger ned på lista.</p

(ABC Nyheter): Norske jenter er de aller vakreste i verden, skal vi tro brukerne av den internasjonale datingsiden Beautifulpeople.com.

Tjenesten, som er forbeholdt folk som blir vurdert som fysisk attraktive uavhengig av om personligheten er god eller ikke, har i løpet av de siste to ukene avvist 1.8 millioner håpefulle fra 190 land fordi de rett og slett ikke vare pene nok.

I samme periode har 360.000 potensielle medlemmer sluppet gjennom nåløyet etter at brukerne har gitt sin overflatiske vurdering om utseendet.

Og tendensen er klar:

Det er Norge, Sverige og Brasil som troner øverst på listen over de vakreste i verden. Folk fra Tyskland og Storbritannia ligger i bunnsjiktet, mens russiske og polske menn er helt på bunn.

Hele 76 prosent av norske kvinner som har søkt om medlemskap på tjenesten, har blitt vurdert som vakre nok. På andreplass følger Sverige med 68 prosent.

Norske menn mindre attraktive

Blant menn er det svenskene som vurderes som mest attraktive. 65 prosent av svenske menn har fått medlemskap på tjenesten, mens Brasil følger på andreplass med 45 prosent. Norske menn vurderes her til å ligge litt lengre ned på penhetsskalaen, med bare 28 prosent gjennom nåløyet.

– Som danske vil jeg tro at norske kvinners popularitet skyldes den skandinaviske arven og den naturlige skjønnheten. Norge er kjent som en utrolig vakker nasjon, og statistikken fra tjenesten vår tyder på at våre medlemmer er enige, sier en av grunnleggerne, Robert Hintze, til ABC Nyheter.

– Jeg er sikker på at Norge vil ha et høyt antall søkere som lykkes, det er tross alt landet til Liv Ullmann og Alexander Rybak, selv om dere også har Aksel Hennie, sier Greg Hodge, administrerende direktør for tjenesten.

Kontroversiell

Datingtjenesten har ikke uventet skapt både debatt og kontroverser etter at den startet opp. Tjenesten har blitt forbudt flere steder i Midt Østen. Avvisning av forsmådde håpefulle har også ført til dødstrusler mot skaperne av siden.

For øvrig skylder vi leserne å gjøre oppmerksom på at selv om norske menn vurderes som mindre attraktive av den omtalte nettsiden, rangeres norske menn svært høyt i en studie fra Oxford University fra i sommer.

Den viser nemlig at skandinaviske menn kommer best ut av det når det kommer til husarbeid og omsorg for barn.

– Norske menn er best, lød den tabloide konklusjonen.

Her er topp 21-lista over de vakreste nasjonalitetene, ifølge nettsiden BeautifulPeople.com.Her er topp 21-lista over de vakreste nasjonalitetene, ifølge nettsiden BeautifulPeople.com.

Personvernpolicy