Prøvde å betale gjeld med edderkopp

<pHva gjør du når regningen forfaller og du ikke har pengene? David Thorne lagde en tegning av en edderkopp.</p

En enkel handtegnet edderkopp ble sentral i en morsom korrespondanse mellom den australske kunstneren David Thorne og en dame i en bedrift som han skyldte penger.

Regningen han skulle betale var på 233.95 australske dollar, men ettersom den godeste Thorne ikke hadde penger for hånden, lagde han i stedet en enkel digital tegning av en edderkopp med syv ben, som han sendte over i håp om å få gjelden strøket.

Gjelden ble nok ikke strøket, men forsøket resulterte i en svært morsom korrespondanse som nå går sin seiersgang på nettet.

Ifølge nettstedet ninemsn har Thorne bekreftet at dialogen er autentisk og at det stemmer at han også har lite penger for øyeblikket.

– Jeg har forandret etternavnet på personen, og ikke nevnt navnet på den aktuelle bedriften, men bortsett fra det er korrespondansen korrekt gjengitt, forteller han.

Nå har tegningen av edderkoppen også havnet på eBay, hvor en svensk mann ved navn Andreas har lagt bildefilen av den syvleggede edderkoppen ut for salg.

Fredag kom det inn et bud på hele 15.000 australske dollar på den enkle strektegningen, men ifølge ninemsn har kjøperen ingen planer om å betale beløpet ettersom han anså hele greia for å være tullball og la inn budet på gøy.

Men ifølge talskvinne Sian Kennedy i eBay må kjøperen likevel belage seg på å punge ut med den store summen, ettersom et bud på eBay er vurdert som en bindende kontrakt - også i de tilfellene der det dreier seg om en bildefil av en edderkopp.

Mannen bak edderkoppen, David Thorne, skal ifølge rapportene ennå ikke ha betalt kravet på 233.95 dollar.


Personvernpolicy